"nagyvas.hu" igen, ők tényleg jók, de sajna ilyenjük nincs.
tényleg, ha valaki nem ismerné: langauto.hu
a webshopjukon 30% kedvezmenyt adnak, nekem a hátsó fékbetétem itt volt a legolcsóbb
(nincsen tulajdonom az üzletben )
A legfeljebb 50 köbcentis hengerűrtartalmú, két- vagy háromkerekű segédmotoros kerékpárra, könnyű négykerekű motorkerékpárra a 14. életévüket betöltött fiatalok szerezhetnek "AM" kategóriás vezetői engedélyt, ez azonban a 16. életév betöltéséig csak belföldön jogosít vezetésre.
Az "AM" kategória mellett január 19-től megjelenik az "A2" alkategória a legfeljebb 35 kilowatt teljesítményű motorokra, ennek alsó korhatára 18 év. Megjelenik továbbá a négykerekű motorkerékpárokra szóló "B1" alkategória, amelyet 16 éves kortól lehet megszerezni.
Ezzel egyidejűleg megszűnik az "M" és az "A korl." kategória képzése. A január 19-i határnap előtt megszerzett "A korl." vezetőiengedély-kategória helyett a közlekedési igazgatási hatóság kérelemre - külön tanfolyami vagy vizsgakötelezettség nélkül - "A2" kategóriára érvényes vezetői engedélyt ad ki.
Erre gondolok:
"Az eddig megszerzett „A korl.” jogosítványkategória helyett külön tanfolyami vagy vizsgakötelezettség nélkül A2 kategóriára érvényes vezetői engedélyt adnak ki."
Ez szerintetek most azt jelenti hogy ha a páromnak "A"Korlátozott volt eddig akkor beballaghat az okmányirodába hogy átírják A2 -re ?
http://www.nagyvas.hu/
Ma hozták meg a megrendelt szimmeringet, olajat, szűrőt stb.
Vettem már tőlük fékbetétet kupplungtárcsát irányjelzőt stb. Abszolút korrektek. Megrendelést követően másnap nálad a cucc.
A z a honlap már régen megszünt kb egy éve rendeltem én is és semmi válasz az automata emailen kívűl.
Az EBAY-on lehet venni olcsóbban mint a yamaha márkaboltokban.
Akksit érdemes 15-20fok körüli hőmérsékleten tölteni, és tárolni is.
2-3 celsius fok hőmérsékleten a kapacitás akár 20% kal is csökkenhet.
A virgács elég érzékeny az önindító megfelelő indítási fordulatára.
Lehet hogy érdemes lenne a tankokat kitakarítani . Én az ülés alattit soha ki nem vettem.
Tartalék álláson a tank aljában összegyűlt vizet, meg minden egyéb az adalékokból kicsapódó szutykot bevisz a karbiba, ha már be nem vitte.
Köszi Robág -kiszedtem a gyertyákat -tény hogy telerakta valami kormos szutyival-2-polusu gyertyák vannak benne jónak látszanak-gázon kiégettem őket de nem indult be-tarcsin van a benya akkor lehet hogy az az oka -köszi tele rakom és újra megpróbálom -a múltkor azt írtad hogy min-5 fokban is beindítottad ezért mertem indítgatni -köszi!
Én azok közé tartozom akik télen is 2-3 alkalommal elindítják a motort, annak ellenére hogy sokan kifejezetten károsnak tartják.
Ugyanakkor alapfeltétel az akksi tökéletes állapota, és az hogy az üzemanyagot ne tartalék állásból kapja. Én üzemszerüen sem használtam soha tartalék álláson, minden megtett 200 km után automatikusan tankoltam. Nem is volt az üzemanyag ellátásban dugulásom soha.
Téli időszakban nálam a következőképp indult.
1. Gyujtást ráad, ac kattog
2. Gyujtást levesz, újra ráad akkor már kevesebbet kattog. (Magyarul, feltöltött.)
3. Szivató ráhúz tövig kicsit vissza, kb 3/4 állásba.
4. Indítózás. Általában elsőre elkapta. Ha nem akkor 3-4 kisérletnél többet nem érdemes csinálni.
5. Ha nem indul, gyertyák ki, megtisztítani, kiszárítani.
6.Amig kint vannak a gyertyák, párszor átforgattam, átszellőztettem a motort, mert ugye nem tudjuk, hogy az állásban mik csapódtak ki a benyából a karbiba, és jutottak a hengerekbe.
Nekem ezek után mindig elindult. Szivatóval hagytam addig járni míg egyenletes lett az alapjárat, majd apránként kb 1-2 perc után teljesen vissza lehetett venni.
Soha nem állítottam le addig míg el nem érte az üzemi hőmérsékletet !
Sziasztok,-ma megpróbáltam beindítani a virgácsomat de két pöffenésnél többre nem volt hajlandó-szivató teljes lenyomása után indítás és ennyi! ez az első téli indítási kisérletem-kérlek írjátok meg hogy van e valami trükkje-+2+3,-fokos helyen tárolom -köszi!
Meg a spekulánsok akik megint támadják a forintot, meg az országunkat... Kuszaszemet mikor fogja már valaki megtámadni mint a forintot?
Tündérkéim? Elvégre ez tündérország!
tényleg, ha valaki nem ismerné: langauto.hu
a webshopjukon 30% kedvezmenyt adnak, nekem a hátsó fékbetétem itt volt a legolcsóbb
(nincsen tulajdonom az üzletben )