Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Brumi-lehet már valamit tudni a tankmatricámról ?-az ócán fölött kering? kész lett a mocim már csak a szárnyak kellenek hozzá! Előre is köszi!
Üdv. Igen én húztam le.Így valóban nem látszik a hiba,de ha egy picit szét húzom két helyen majdnem teljesen körbe van szakadva.
Szia Hogen!

Én bontóból szereztem (Sugo Motors) anno ilyeneket, bár a képről ítélve a felsőnek nem látok semmi hibáját, azonkívül, hogy nincs a helyén.....gondolom,te húztad le.
Én csak járatni akartam, de az aksival nem voltunk közös nevezőn...
Én is megtörtem és mentem ma 45 km-t. De elég sok motorossal találkoztam útközben, úgyhogy nem csak én voltam ilyen elvetemült, bár az autósok elég hülyén néztek rám . Amíg lehet, kihasználom!
Az alsó gumi nekem is így néz ki, amíg nem tudom kicserélni, textiles szigetelőszalaggal próbálom javítani.
Üdv. A következő dologban szeretnék segítséget kérni. A kuplung bovden mindkét végén lévő gumi már nagyon tönkre van menve. Mellékelve a kép,szeretném ki cserélni de nem tudom hogy hol lehet ezeket be szerezni.Ha valaki már vett ilyet kérem jelezze felém.A segítséget előre is köszönöm.
Mindenki motorozik, hogy ilyen csend van a fórumon? Itt a "viharsarokban" jó idő volt, ma is és tegnap előtt is gurultam 25-30 km.-t.
Az áruk kifizetése megtörént. 306 FT volt egy EURO ( köszönöm kuszaszem, szárnyalunk , vagy szart nyalunk ?)

You've sent a payment
Transaction ID: 4XY23457FY529142T

Dear Jeszenszki Tibor,

You've sent a payment for €145.70 EUR to Bernd Noll.

Please note that it may take a little while for this payment to appear in the Recent Activity list on your Account Overview.
View the details of this transaction online

Your monthly account statement is available anytime; just log in to your account at https://www.paypal.com/hu/cgi-.... To correct any errors, please contact us through our Help Center at https://www.paypal.com/hu/cgi-....

Amount: €145.70 EUR
Currency conversion: 44,646 HUF = €145.70 EUR
Exchange rate: 1 HUF = 0.00326345EUR
Sent on: December 27, 2012

Yours sincerely,
PayPal
Egy cimborámnak az autó szélvédőjét verték be 24-én este...
Megjött a rendelés visszaigazolás németből,nem sokára kifizetem ha küld linket is.
Akit érdekel nézze át.

Hallo , vielen Dank für deine Bestellung,

bitte überweise mir für die Teile und Versand 145,70 €

1x Gaszug XV535 13,00 €
5x Kupplungszug XV535 88-94 64,50 €
2x Kupplungszug XV535 95-03 25,80 €
1x Kupplungszug XV1100 95 17,00 €
1x Ölfilter XV535 5,00 €
2x BP7ES 6,40 €
1x Versand 14,00 €
145,70 €

Mit freundlichen Grüßen,
Bernd
Attól pedig nem kéne félni, mert az ijedtségen kívül nem lesz semmi baja. Én is használok villanypásztort betörés ellen. Persze nem kell kiírni nagy betűvel, hogy ez nem árt, amikor megrázza az embert, nem könnyű megkülönböztetni.
Ez a tömítés probléma nálam is volt. Én is próbálkoztam alternatív megoldásokkal, de a problémát az új tömítés oldotta meg. Úgy tudom 2500ft egy db itthon. Szerintem ha a tű elakad, a felesleges benya a túlfolyón távozik.
No ilyenekre mondom, hogy a jelenlegi lopás gátlókat át kéne gondolni.
Nem megakadályozni kéne a lopást, hanem elvenni tőle a kedvét.
Én az enyémbe egy titkos kapcsolóval megszakított gyújtó kábelt vezetném a vezető ülésbe. Ha valaki illetéktelen nem ismeri a kapcsoló helyét akkor csak had szikrázzon a segge is.
Mondjuk én is csak egyszer felejteném el a kapcsolót.
Csak sajnos nem találok hozzá vilamosági szerelőt. Félnek a magyar bűnöző védő törvényektől.
Ó, hogy verné az anyjába az ilyen gyökér, aki karácsonykor is képes másokat meglopni. Én kinyírnám az ilyet....
Drukkolok, hogy előkerüljön, hátha csak "fuvarra" vitték el....
Az sem rossz. Az autó kicsit többe volt... de hasonló a szitu!
Fasza karácsony. Részvétem. Nekem is kellemes volt a December. Elhagytam 254000ft-ot.
Sziasztok!
Képzeljétek, ma reggelre ellopták a házunk elől a kocsinkat, így mivel másik autót kell vennünk, Harley Sportsteres álmaim szertefoszlottak...
Úgyhogy egy ideig maradok még virago tulaj, bár ezt nem sajnálom nagyon.
Szia Zsoccca!

Igen, várok vele tavaszig, aztán ha folyik akkor valami megoldást keresek. addig beszerzem a tömítést, Robi valszeg tud szerezni. A gyárit brumi megnézte, van 20 € + postáért.
Én is gyanakszom a tűszelepre, mert teljesen olyan volt, mintha az akadt volna el. ugyanis az óta kétszer is járattam elég sokat, és semmi baj nem mutatkozott, teljesen száraz a karbi környezete.
Brumeszkosz, itt vannak a képek:
Na ezetetet nézd meg mit találtam neked!

http://www.ebay.de/itm/yamaha-...
Lehet hogy nálunk vették? Sok ilyet vittek a fa alá ünnepek előtt! Tényleg ne használd soha...
Korda Zolinak!
Itt egy link innen rendelhetsz tömítést.
http://www.kfm-motorraeder.de/...
Eladó 2 szett Ferodo FDB 781P első fékbetét XV1100 Virago (1994-1999), XV535 Virago (1995-2003), XV750 Virago (1995-97) csupán 4990 Ft/szett áron.. Mail: lucifer0820@freemail.hu