Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mire gondolsz?
Milyen hosszabb fejtegetésre?
Ha nem értek hozzá nem szívesen mondok véleményt.
A hosszabb fejtegetésemre is reagálhatnál,hogy ne csak magamba beszéljek. Bár nem sokáig ülök már a gép előtt,mert megyek Zorallkodni a Club 202-be.
Uf, uf, most meg én beszéltem!
Tudom mire írtad, de ezt nem hagyhattam ki.

Figyelitek az időjárást? Február második felében, ha kicsit is de emelkedik az átlag hőmérséklet. Csak hát minden napra csapadék hegyek. Remélem a Március nem lesz ennyire esős. Mondjuk az biztató, hogy ma a maci nem látta meg az árnyékát és nem ment vissza a barlangba. Tehát rövid ideig tart már a tél.
Rákattintasz a linkre amit feltettem, bejön az oldal, erre a feliratra kattintasz kék alapon van fehér betűkkel,
Preisvorschlag senden.
Ekkor kéri hogy jelentkezz be ha még ez nem történt meg és ahol villog a kurzor az egy téglalap alaku keretes rész beírod az összeget és elküldöd , ha elfogadta akkor a tiéd és a regisztrál emailod-ra jön az értesítés.
Hogyan lehet alkudni? Van így ebben a formában buktató?
Nem az én véleményem,hanem a körülöttem élő choppereseké. Leírtam,hogy nekem mit jelent a virago. Virago=Chopper. Egyszerűen ez az én szubjektív véleményem. Egyébként Blackiex írt valami hasonlót a Shadow-al kapcsolatban,de nem 100%. A legjobb cimborámnak Intrudere van 1,4es. Szerintem semmi extra csak jó. Nem egy stílusos (egyéni)gép. Persze ez csak az én meglátásom.
A helyzet az ,hogy 6-7 Euro-t lehet alkudni mert autómatikusan be van állítva. Na most ha én teszem a liciteket akkor enyém a cucc de mivel nem lehet csak számláról utalással fizetni így a számla adataimat nem szivesen adom ki. De ha te rendelkezel ebay- regisztrációval akkor megveheted Te is és utalod a pénzt a számládról.
hozzászólás
Üdv! Brumeszkosz szerinted mennyiért adnák oda a membránt ? Engem érdekelne. Ha megkérlek lezongoráznád nekem?Előre is kösz.
oké de mi az a hsz
Ja.Ez egy Suzuki intruder vs600.
Igaz igaz!Ja és egy nagy xv-nél egyik sem jobb és nem dögösebb az általad említett típusok közül.Én a magam részéről ezt a modellt tartom méltó ellenfélnek.
Nincs.Alá kell támasztani az egyik oldalt egy vékony csővel és a másik oldalról finoman ki kell ütni.Egyik irányban biztosan kijön.Ha nem jön ki akkor valamikor valahol valaki nagyon hülye volt.
Sziasztok!

Valaki cserélt már úszó tűszelepet XV 1100-on?
Nem jön ki a stift az úszóból. Van valami megoldás azon kívül, hogy lecsiszolom a stift végét és kiütöm?
A nyelvet sem akarom elhajlítani, ha nem muszáj.
Dehogyis!
De nincs harag?
Bizony, olvashatom
Uraim!
Akit érdekel karbi membrán és valamennyit lehet alkudni.
http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...
[19724] - hsz-ben vannak a képek
Ja még mindig a blokk csere foglalkoztat.
oké kösz
Sziasztok! Tudja valaki hogy az 535-ös motorkódoknál pl- 2YL illetve 3BM létezhet teljesítmény különbség? Vagy lehet hogy minden ugyan az , csak a 3BM-es le van fojtva . Ezen például van kipufogógáz visszavezetés.Ettől lehet kevesebb a lóerő ? Vagy az is számít hogy Svájci?
Egy kipufogó akkor drága, amikor nincs... van amikor már szinte nem javítható a dob, van, hogy csúnya esés miatt cserés a darab... nos ilyenkor általában épp nincs eladó darab...

nekem most van helyem, és elkótyavetyélni nem akarom, vagyonokat meg nem kérnék...

de nincs harag :) mindenki olcsón akar venni... ilyen a világ
Csak esztétika miatt cserélném le, és kizárólag apróért, mert nem létszükséglet. Valószínűleg ezért fog rajta maradni az öreg barátomon a kopott könyökű, . Tudom drága a jó állapotú, láttam már 45 ropiért is, de azokat vegye meg az, akinek megéri
ööö... ez 15.000 http://www.kepesmotor.hu/kipuf...

az enyém ehhez képest sokkal jobb állapotban van...