Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

naaa. Jókor jöttem. :)))))
Felpróbálnád azért hogy 86-os?
A vas sztem jelen esetben a kutyát se izgatja, a bőr az kb 86-os lehet....
De a másikoldalról meg a csaj nem látszik!
A vas másik oldaláról derülne csak ki. Innen nem látszik.
Azt én sem láttam, azért kérdeztem!
Ezt miből gondolod? Te látsz ott motort? Én csak a csajt látom.
Ja ,hogy motor is van a képen?
Sziasztok ma én is motoroztam az egyik haverral kb:80km-t félúton ittunk egy teát kicsit felmelegítettük a fázós kezünket egyébként nem fáztunk
Szerintem ez egy régebbi kiadású 700-as vagy 1000-s.A másik oldaláról lehet igazán felismerni a külőnbséget a benzinpumpa miatt.
Fiúk, ez a vas 750-es vagy 1100-es?
Helóóó Valaki?
Mindenki jót motorozott a mai nap?
Tisztelt sibra
Hazaérés örömére, na meg a jól sikerült gurigázás méltó idei zárására elengedhetetlen a forralt bor ismételt alkalmazása!
Utána már csak gyalog...
Nem mondom, hogy melegem volt. De az adrenalin melegítette belülről, és téli kesztyűt húztam.
Tisztelt sibra
Hajrá patak! Végre ma, meg tegnap is az időjárás csábító az efféle útkoptatáshoz. Ki nem hagynám én se. Javasolnám mindenkinek kedélyfokozó céllal.
Ha a filmedtől nem kapott kedvet valaki, akinek hetek óta hidegen búslakodik a gépe, azt csak sajnálni tudom. meleg kesztyű azért kell...
üdv
Köszi! Kicsit sajnos lefelé áll az optika, de legközelebb már tudni fogom, mennyire emeljem fel.
Jó a videó, és a zene is passzol hozzá! Gratulálok! Kedvet kaptam motorozni, csak már sötét van.
direkt kicsit meghúzattam a Virgácsot, hogy lássam mi újság a karbi-tömítéssel. Por száraz maradt, így szerintem a múltkor a tű vacakolhatott, és túlfojt a tetején
ma egy kicsit nyeregbe pattantam:

http://youtu.be/JRLgxLYMcVI
Jó, csak jó drága is. Van az ebay-on olcsób is. Itt van ez és ebből még alkudhatsz is mert oda van írva, hogy küldjön ajánlatot.

http://www.ebay.de/itm/REGLER-...
Köszönöm a segítséget! Gyárilag azonnal világít gyújtáson,de én szereltettem bele egy fel le kapcsolót mert ez még nem olyan modern fajta amelyik lekapcsol indításkor. Külön kis irányjelzőket is kellet hátra szerelni mert piros az eredeti. De persze a pirosat is meghagytam nem zavar az senkit. Vizsgán mindig megemlítik meg,hogy az első irányjelzőbe miért van dupla szálas izzó de végül úgyis átengedik. Sajnos az Omron lámpanyitó elektronika elromlott úgy 2 éve,és nem javítható mert valami műgyantába van öntve. Próbáltam a sógorom által másikat szerezni (ő Torontóban él) de nem igazán ment utána szerintem én meg nem erőltettem. Ha esetleg nálad megvehető lenne azt örömmel venném! Mégegyszer köszi az adatokat.
Brumi! ez a feszkó jó az én motoromhoz szerinted?

http://www.ebay.de/itm/lichtma...
Hello Katana.
I tt vannak az adatok a telora.
228 mililiter per szár. 15W

Fonokomnek mutatnom kellett videokat a bukolampas suzukirol mert nem hitt nekem. Azt se akarta elhinni hogy le tudod kapcsolni a vilagitast. Ja... le lehet kapcsolni a vilagitast az uj motorokon? Vagy mar oda is ugy jonnek hogy nincs vilagitas kapcsolo?
Megnéztem a követését de okosabb nem lettem, feladták uton van és majd érkezik. Figyelem azért,hogy a 30 napból ne fussunk ki.
Már postán van majd érkezik van követési száma , majd ránézek.