El kell utalnod a pénzt, megadod a kedvezményezett nevét az biztos a bolt lesz, beírod a nemzetközi bank azonosított, és a nemzetközi számlaszámot és a bank nevét.Megadod az összeget Euroban és utalsz. Ha megérkezik a pénz akkor postáznak.
Rendeltem a motorrad.de-ről alkatrészeket a karbimhoz, viszont még nem csináltam ilyet, ezért kicsit parázok.
Az átutalást választottam, kaptam is egy ímélt a bankszámlaszámmal stb.
A kérdésem az lenne, hogy simán elutalom a pénzt, és küldik ha megérkezett, vagy kell valami levelet írni nekik, vagy az utaláshoz rendelési azonosítót stb megadni. Aki rendelt már így segítsen pls.
(your order arrived, thx
please not, we ship after holiday time at 28.01.2013
general view:
* Customer No. *****, invoice No..: ******** from 01/14/2013
* item :
2.00 x XV1100 Virago
year 88-99 (KY-0573N) = 49,80 EUR
2.00 x XV1100 Virago (N-206042) = 109,80 EUR
* Advance payment
You transfer the invoice amount on our current account. Your delivery is peter out as soon as the payment was credited to our bank account.)
Sziasztok,
Kellene nekem egy olyan dugókulcs, ami nem 6lap fejű csavarhoz van, hanem olyan a belseje, mint a csillagkulcsé. A csavar fejének a mintája olyan, mint egy torx bit, csak több csúccsal.
Na, ez nem tűnik érthetőnek, de ha valaki mégis ráismer, megmondhatná milyen néven keressem..
Kösz:
KI
Kérdezném,hogy a Falcon típusú előretolt lábtartó rendszerhez,milyen típusú bukócső szerelhető fel ? Jelenleg egy hárompontos van a gépemen és a lábtartó rendszer úton van. Most kezdtem méricskélni és a kettő szerintem üti egymást. Ha valakinek van tapasztalata kérem ossza meg .
Mit szóltok az új motoros jugsi korhatár mizériához?
Kicsit utána olvastam és szerintem pont ellentétes hatást fognak vele elérni. Még több lesz a tapasztalatlanságból eredő baleset.
Kis motorra csak 16 évtől ülhet a gyerek. No többen fognak az erdőben motorozni. Vagy közúton jogsi és kressz ismeret nélkül.
Aztán 21 évtől meg a kis motor (tervezetten 40km/h-ra képes). Tehát kismotorról egyből megszerezheti az A2-es jogsit. Ami 35 KW ig van. ( Az 535-ös 34 KW-os) Tehát kimarad a 125 m3 ös kategória. Agyad neki! Csak had huljon a hülye, ha motorozni akar.
Sőt mivel a B kategória, kis motorra is érvényes, így egyből A2-es jogsit szerezhet bárki. És usgyí már nyargalhat is egy kisebb segrakétával is
Ha fordulaton 13 ala esik akkor ott valami gond van. Ellenorizd eloszor a generatort aztan az akku toltottseget illetve allapotat es a csatlakozasokat. Ha minden ok akkor valoszinu a szabalyzod defektes.
Kicsit veszelyes is igy kozlekedni vele mert jobban terheli a generatort es ha meg nem szalt el akkor hamarosan el fog. Szal ellenorizz mindent es ird ide mit meregettel.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Ma elindítottam a motort, és csak úgy kíváncsiságból rámértem a töltésére. Alapjáraton 13.8V-tal , fordulaton 12.8V-tal töltött, folyamatos világítással. Ez normális ,vagy túl sokat esik vissza a töltés?
Sziasztok !
Teleszkóp olajat cserélnék. Jelenleg nem tudom mi van benne, de rossz úton keményen felüt. A benne lévő olaj olyan vékony mint a fékfolyadék, tele van szutyokkal, és rohadt büdös csatorna szaga van. Blackiex régebbi hozzászólásában olvastam hogy 20-50 olajat töltött bele és kicsit kemény lett. Javasolt a 15- 40.
remélem megkapom a cuccot.
tormy