Szia Brumi-megkaptam a matricákat ,kaptam hozzá egy grátisz yamaha feliratot is ,-örömöm mérhetetlen -még egyszer nagyon szépen köszönöm és azt a sört amit megbeszéltünk azt a nyáron együtt meg isszuk -széles utat/ VIRAGOVAL/ és gumifákkal szia!
Az idő okozta mattulást szeretném csökkenteni, ráadásul olyan a felülete, mint a 0-ás smirgli, ha végigsimítom a tenyeremmel. Többnyire csak az időt akarom elfoglalni vele, ha beadom polírozásra, oda az élvezet. (lehet, hogy a károkozás is, de valami izgalom azért kell )
Én már políroztam üveget is( szélvédőt) és plexit is. Egy- a Metabond által forgalmazott - szélvédő felújító pasztát használtam hozzá,amit már sajnos nem forgalmaznak. De a lényeg, puha polír vatta, vagy filc és min,12000 fordulat kell hozzá. Nézzd meg a szélvédőklinika.hu oldalt, ők most is vállalnak plexi polírozást, hiszen a legtöbb jármű fényszórón már műanyagot használnak üveg helyett, ez pedig idővel mattul, illetve karcolódik.Nagyon mély karcokkal szemben viszont ne legyen túl nagy elvárásod....ha nem vállalják, legalább pasztát kérj tőlük és próbáld meg!....nagy kalappal
Erre én is kíváncsi vagyok, az én ismerősöm plexi gyártással foglalkozik, szerinte plexit nem nagyon érdemes polírozni. Nyilván neki gyártani éri meg...
Komolyabb csapágyboltba elmégy és kérsz plexi polírozáshoz krémet.
Én is azzal polírozok csak most nem tudom megnézni mi a neve.Fogkrém meg ilyen csodaszereket felejsd el.
Ha majd nálam lesz akkor szólok.
Én nem probálkoztam még sose a plexi polírozással de gyártástechnológiailag halott ötlet. Kémiailag összerakják, a reakció lemegy kész a plexi és utólag egy lezárult kémiai folyamatba belenyúlni nem lehet. De ah valakinek van megoldása akkor vevő vagyok rá.
Plexi polírozás... Nehéz ügy. Nekem sikerült sima mosogató szivacs durvább felületével összekarcolni a pleximet, kipróbáltam minden interneten fellelhető csodaszert, a fogkrémtől / nem nevetni / a legfinomabb csiszoló papírig, nem lett jó. A végén szabattam egy új plexit a régi mintájára. Érdeklődj utána, van-e a lakóhelyed környékén, aki ezzel foglalkozik, nem nagy durranás kivágatni. Ha újat veszel, horror ár ...
Én Brumi álláspontjával értek egyet, de igazad van. Zárjuk le ezt a témát, szerintem mi mindannyian imádunk motorozni, inkább ezzel foglalkozzunk. Bármelyik párt nyeri a választásokat, mindegy mennyi lesz a benzin literje, mi akkor is motorozni fogunk, legfeljebb itt a fórumon kitalálunk valamit, hogy vízzel is menjen gép. Szóval várjuk csak a márciust... vagy február végét ... hogy jöjjön a JÓ IDŐ !
S mindezt úgy, hogy ránkerőszakolták az európai kultúrát, a japán Viragokat, és most nem a multik viszik a pénzünket, hanem az Ebay....
Szerintem mindannyian szeretnénk ahhoz a nyugati kultúrához, és gazdasági világhoz valóságosan tartozni, amely most a főbetegeink legnagyobb mondott ellensége.
Ebben az országban mindenki csak szövegel, és amikor tenni kellene bármit, akkor csendben visszahúzódik, mintha ott se lenne. Így soha nem lesz itt változás, legalábbis az elkövetkezendő 20 évben biztos nem...
Motor: polírozott már valaki plexit sikerrel? Érdekelnének a tapasztalatok ezzel kapcsolatban, mielőtt még jobban összekarcolnám a sajátomat...
Én nem csak a közel múlt politikusaira gondolok.
Szememben az első haza áruló, I István volt.
Egy belső trón viszály miatt idegen hatalom segítségét kérte. Ezzel el is adta az országot.
Kinyíratta az akkori magyar értelmiséget. Eltörölte az ősi magyar keresztény hitet, és a régi ősi ékírás jeleket. S bevezette a most használt betűket, és a római vallást.
Őt követő politikusok között is nagyon sok olyan volt akit csak a saját érdekei érdekelték. S magasról tett a nemzetre.
No tényleg befejeztem. Elég volt.
Mikor lesz legközelebb a következő Virágós gurulás?
Igen le lehet írni ,hogy kik és mikor adták el az országunkat ,de akik most a polcon űlnek azok ezt mind tanulták a mi álltalunk fizetett iskolákban , amit most fizetősé tesznek és úgy lopnak, hogy beszarsz!
Én már régen nem hiszek a tündér mesékben. Sem a Magyarban, sem másban.
Most fejtegethetném, hogy mindenféle téren leigázott ország vagyunk. No meg sorolhatnám, azt, hogy a Magyar törtélelemben ki, és mikor adta el az országot. De nem teszem. Attól még, hogy esetleg mi itt hőzöngünk attól még nem fog semmi változni.
Úgy hogy inkább motorozzunk!
Mindenben egyetértek Veled!
Nagyon finoman és diplomatikusan írtál. Sajna én ezen a szinten már régen túl vagyok és nem tudok ilyen úri módon beszélni a mostani kormányról.
Nem szeretnék veled vitázni, ez a fórum nem erre való , szerintem a forint árfolyamát sajnos a gazdasági érdekeken túl a politika is befolyásolja, főleg a gazdaságpolitika , amiben mostanában nem vagyunk túl sikeresek finoman fogalmazva. Bár ebben az évben fog megvalósulni a " magyar tündérmese ", és bennünket fog " irigyelni egész Európa " azért nekem fenntartásaim vannak továbbra is. Ne legyen igazam, legyünk mi a gazdasági csoda, járjanak hozzánk az ukránok tankolni, a németek a jófogás.hu-ról vegyenek Yamaha kuplung bovdent, az összes skandináv orvos a magyar kórházakban gyógyítsa a betegeket, és a gyermekeink tandíját egy heti keresetünkből fizessük ki - egész évre. Szóval minden tisztelt motoros társamnak ezt kívánom !
Szerintem nem sértettél meg senkit.
Közösen szívunk.
S a Ft ára független a politikától. Tisztán gazdasági érdekek mozgatják.
Érdekes, hogy félévenként megy 300 közelébe az euró. Szerintem az állam kötvények kamat jóváírásanak idejére esnek. Hogy a nagy tőzsde cápák mindnél jobban járjanak.
Egyébként meg juszt sem érdekel. Fulladjanak meg benne! Vagy költség gyógyszerre.
Esetleg dögöljenek meg, és legyen más betegségük is.
Más különben az idei év csak egy kicsivel legyen jobb mint a tavalyi!
S akkor már nem lesz rossz.
Egészségben, sikerekben, és sok, sok balesetmentes motorozásban gazdag, boldog új évet kívánok mindenkinek!
Nem mindegy!
Viszont az biztos, hogy pont az én méretem. Rögvest fel is próbálnám.
75%-os a sikerem.
Én tuti hogy benne vagyok az már így 50%.
Az hogy ő benne van-e az a maradék 50% nak a fele. Vagy igen vagy nem.
Az egészet véve tehát már 75 % a siker esélyem.
az Erste-s pénztáros csaj megkérdezte,: "Zoli, egy nőtől veszel fesszabályzót?"
Most már tényleg érdekel, kié lehet ez a Virago....
Ennek a motornak az előéletéről van-e valakinek információja?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xv_535_
virago-6340410
Én már políroztam üveget is( szélvédőt) és plexit is. Egy- a Metabond által forgalmazott - szélvédő felújító pasztát használtam hozzá,amit már sajnos nem forgalmaznak. De a lényeg, puha polír vatta, vagy filc és min,12000 fordulat kell hozzá. Nézzd meg a szélvédőklinika.hu oldalt, ők most is vállalnak plexi polírozást, hiszen a legtöbb jármű fényszórón már műanyagot használnak üveg helyett, ez pedig idővel mattul, illetve karcolódik.Nagyon mély karcokkal szemben viszont ne legyen túl nagy elvárásod....ha nem vállalják, legalább pasztát kérj tőlük és próbáld meg!....nagy kalappal
Én is azzal polírozok csak most nem tudom megnézni mi a neve.Fogkrém meg ilyen csodaszereket felejsd el.
Ha majd nálam lesz akkor szólok.
Szerintem mindannyian szeretnénk ahhoz a nyugati kultúrához, és gazdasági világhoz valóságosan tartozni, amely most a főbetegeink legnagyobb mondott ellensége.
Ebben az országban mindenki csak szövegel, és amikor tenni kellene bármit, akkor csendben visszahúzódik, mintha ott se lenne. Így soha nem lesz itt változás, legalábbis az elkövetkezendő 20 évben biztos nem...
Motor: polírozott már valaki plexit sikerrel? Érdekelnének a tapasztalatok ezzel kapcsolatban, mielőtt még jobban összekarcolnám a sajátomat...
Szememben az első haza áruló, I István volt.
Egy belső trón viszály miatt idegen hatalom segítségét kérte. Ezzel el is adta az országot.
Kinyíratta az akkori magyar értelmiséget. Eltörölte az ősi magyar keresztény hitet, és a régi ősi ékírás jeleket. S bevezette a most használt betűket, és a római vallást.
Őt követő politikusok között is nagyon sok olyan volt akit csak a saját érdekei érdekelték. S magasról tett a nemzetre.
No tényleg befejeztem. Elég volt.
Mikor lesz legközelebb a következő Virágós gurulás?
Most fejtegethetném, hogy mindenféle téren leigázott ország vagyunk. No meg sorolhatnám, azt, hogy a Magyar törtélelemben ki, és mikor adta el az országot. De nem teszem. Attól még, hogy esetleg mi itt hőzöngünk attól még nem fog semmi változni.
Úgy hogy inkább motorozzunk!
Nagyon finoman és diplomatikusan írtál. Sajna én ezen a szinten már régen túl vagyok és nem tudok ilyen úri módon beszélni a mostani kormányról.
Közösen szívunk.
S a Ft ára független a politikától. Tisztán gazdasági érdekek mozgatják.
Érdekes, hogy félévenként megy 300 közelébe az euró. Szerintem az állam kötvények kamat jóváírásanak idejére esnek. Hogy a nagy tőzsde cápák mindnél jobban járjanak.
Egyébként meg juszt sem érdekel. Fulladjanak meg benne! Vagy költség gyógyszerre.
Esetleg dögöljenek meg, és legyen más betegségük is.
Más különben az idei év csak egy kicsivel legyen jobb mint a tavalyi!
S akkor már nem lesz rossz.
Egészségben, sikerekben, és sok, sok balesetmentes motorozásban gazdag, boldog új évet kívánok mindenkinek!
Viszont az biztos, hogy pont az én méretem. Rögvest fel is próbálnám.
75%-os a sikerem.
Én tuti hogy benne vagyok az már így 50%.
Az hogy ő benne van-e az a maradék 50% nak a fele. Vagy igen vagy nem.
Az egészet véve tehát már 75 % a siker esélyem.
Kéne a posta címed!