Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van egy eladó alig használt bőrmellényem ,XL méretű, ár:8eFT +posta.
Sziasztok!
Akksira ,biztosítékkal, de érdemes egy rejtett kapcsolót is betenni, nehogy a leparkolt mocidról vki a telóját töltse,míg odavagy.... A "Bázismotor" a SAITO márkájút jó áron kínálja WAGO lengőbiztosítékkal.
Az én szivargyújtóm közvetlenül (biztosítékkal) van az akksira kötve és ez jobb megoldás mint a haveromé aki gyújtásra kötötte, mert én így álló helyzetben is tudom (találkozón pl) tölteni a telefonom nem csak menet közben.
Egy biztosíték közbeiktatásával, mert az jó ha van.
Autósboltokban kapsz. Minek a gyújtáskapcsoló? akár akksira közvetlenül. Baj ha mindig van benne delej?
Csak egy ötlet, hátha!
Nekem a hátsó index át lett helyezve a táskatartó miatt (előző tulaj), és ebből kifolyólag előfordult, hogy 2 személlyel kidörzsölte a kerék az index vezetéket a sárhányón belül. Igaz, nem állt le, de az üresjelző, meg az index nem működött a kiégett biztosíték miatt.
" Megint a korábban megvett elektromos ütvecsavarozó jött segítségemül."
Hol lehet ilyet szermányolni, és mennyi lóvé kb.?
Thanks!
Helllo mindenki! Tavalyi szezonban párszor az ut szélen maradtam az elektronika meghibásodasa miatt. az a gond hogy folyton leég valameik biztosítek.hiaba cserelem mindnig leég. holnap szeretnem atnezni a vezetékrendszert,hogy nincs e rovidzarlat valahol. ha valaki csianlt ilyet attol szivesen varom az oltleteket hogy hogyan is kezdjem . Egy Virago 535 Ös om van.
Hol lehet venni szivargyújtó dugaljat? És azt hová érdemes bekötni a motoron? A gyújtáskapcsolóba valahogy? tudna valaki tanácsot adni?
Köszi!

A darabok már le vannak vágva.... Már csak ez a méret kellett.
Üdv sibra. Amikor át dugodom a motor alatt az emelőt és hogy emelés közben ne érjen hozzá ezért én 520mm re gyártottam a teljes hosszt.Külömben elnézést hogy csak most reagálok de le kellett mennem a parkolóba méretet venni.
Ha valakinek nagyobb gps tartó kell.
http://www.ebay.de/itm/5-0-13c...
Szia Hogen!

mekkora a szélessége az emelő szerkezetednek? (Külső méret kellene)
Én is hasonló cipőben járok. De én különösebben nem bánom.
Nálunk ő a GPS, operatőr, és minden egyéb.
Erre ne is gondoltam. Viszont mostanában kevés olyan motort látok aminek gyárilag lenne középsztenderdje.
Pont erre gondoltam.
Mármint, hogy ha már szeret motorozni akkor előbb utóbb ő maga fogja ajánlani, hogy cseréljék le a motort egy nagyobbra. Ami hátul is kényelmesebb.
Sziasztok!

Szépen haladok a gépem felújításával, csinosításával. Sikerült levennem a kipufogó berohadt imbusz csavarjait. Megint a korábban megvett elektromos ütvecsavarozó jött segítségemül. Miután két hagyományos imbuszkulcsom beletört a lazításnál a csavar fejébe, megelégeltem, és bementem a szerszámboltba. Vettem egy olyan imbuszfejet, ami ráillik a gép fél colos fejére, a másik feléből meg egy 5mm-es imbusz áll ki kb 8 cm hosszon. A gép fél másodperc alatt kapta ki a csavart a helyéről. Újra és újra megerősödik a mondás, hogy szerelni csak normális szerszámokkal lehet.

Szóval lejött a kifufogó rendszer, és kiszereltem a hátsó lengővillát, hogy az ezüst szín helyett fekete fényezést kapjon. Mikor szereltem le a hátsó rugóstagokat, észrevettem, hogy az alsó és felső szemben (ezen keresztül csvarozzuk a vázhoz és a lengővillához) lévő gumik kerekről ovális alakúra koptak-deformálódtak. Vajon lehet ilyen gumibetéteket kapni külön? Tud erről valaki valamit?
Semmi gond, Sibra, neked kell döntened ! Ahogy korábban írtam, van fenn a vaterán ennél kisebb méretű, 6.500 Ft az ára. Szerintem hiányzik belőle néhány betét, de lehet hogy nincs igazam. Várjunk pár napot a rendeléssel, hátha más is kedvet kap hozzá.
Ha megnézitek alinket akkor lejjeb ahol a méretei vannak ott van egy husszú lista is amely GPS -kel kompatibilis.
Ezt ajánlanám mert ez pont olyan mint amit kinéztél és ennek vannak rezgézcsillapító szivacsai is.
Mégegyszer a link.

http://www.ebay.de/itm/1809561...
A színe miatt ez jobban bejön. Köszi Brumi !
Bizony el kell dönteni mi a fontosabb. A nagy kijelző jó mert látható,viszont nem passzol a stílushoz. Ha sokat mész ismeretlen helyeken nem vitás,hogy hasznos. Ha évi 1 nagy túrát csinálsz inkább a papír alapú térkép. Mondjuk én 22. évi kamionozás után is térképet használok ha nagy ritkán tájékozódnom kell.
Most nézem, hogy ennek a mérete 15 x 11 x 5 cm. Ez óriási, elég hülyén nézne ki a Virago-n.

Hát, a fene tudja.