Minden tisztelt fórumozó és motoros társamnak sikerekben gazdag boldog új évet kívánok !
Brumi ! Hála Magyarország unortodox közgazdasági géniuszának, az ajró 300 jó magyar forintokkal is egalizált. Te pediglen 295 Ft árfolyamon kalkuláltál, légyszíves jelezd, ha rá kell még fizetnünk. Tudom, hogy jelenleg valahol 296 Ft környékén járunk, de nem tudom, mikor utaltál, és akkor mennyi volt az árfolyam. Mivel tizenvalahányan rendeltünk, a veszteséged több száz pengő is lehet. Elnézést kérek, ha valakinek a politikai hovatartozását megsértettem, nem állt szándékomban...
Megcélozni a legszebb álmot, körbemotorozni a világot. Gyűjteni sok élményt és barátságot, megtartani a Vasvirgácsot. Mindig szeretni, és az életet élvezni, mert csak így érdemes a Földön élni! B.Ú.É.K.!
Sziasztok! Sajnos nekem ma is a GDP növelésével kellett töltenem a napot,de végre vége. Azt hiszem a Szilveszteri mulatságot át alszom, de rólatok nem feledkezek meg. Boldog új évet minden motorosnak!
Sziasztok!
Sajna én nem tudok gurulni a vassal mert jelenleg darabokban van de irigykedve látom a pingvinmotorosokat.
Cserélnem kell a hátsó henger és a karbi közti összekötő gumit. (95-ös 1100-es) A karbikról már lekötöttem mindent, kvázi szabadon mozognak a hengerek között csak onnan nem tudom kiemelni őket, nem férnek ki. A karbiktól meg a gumicsonk belső csavarához nem férek, hogy levegyem. Ha le tudnám venni a karbik is kiférnének. Sakk-matt! Van valami ötlet, hogy kell ezt okosabban csinálni? A manualban egy már kivett blokkon mutatja a műveletet. Úgy nem nagy ügy. Remélem nem kell hozzá nőgyógyásznak lenni
Köszi előre is, és
mindenkinek kívánok boldog, balesetmentes kilóméterekben gazdag Újévet!
Sziasztok sracok, ez az ev utolso napja, es ez alkalomal szeretnem megkoszoni a sok segitseget, amit talan soha nem tudok visszonozni de ti onzetlenul segitetettek.Koszonok mindent! Es boldog uj evet kivanok es sok balesetmentes kilometert.Peace Vajda Lorand Szatmarnemetibol
Ez egy kínai tárcsa, de vadiúj. A kínaiak vajon megbízhatóak e téren? Jó cuccot gyártanak? Tudom hogy ez Kawa tárcsa, nem nekem kéne, hanem egy jó barátomnak, de gondolkozunk hogy a minősége vajon jó-e?
Brumi ! Hála Magyarország unortodox közgazdasági géniuszának, az ajró 300 jó magyar forintokkal is egalizált. Te pediglen 295 Ft árfolyamon kalkuláltál, légyszíves jelezd, ha rá kell még fizetnünk. Tudom, hogy jelenleg valahol 296 Ft környékén járunk, de nem tudom, mikor utaltál, és akkor mennyi volt az árfolyam. Mivel tizenvalahányan rendeltünk, a veszteséged több száz pengő is lehet. Elnézést kérek, ha valakinek a politikai hovatartozását megsértettem, nem állt szándékomban...
Mindenkinek Boldog Új Évet Kivánok.
Mindenkinek sok napsütést,olcsó benzint és Boldog Új Évet!
A korábban leszedett kipufogót úgy döntöttem, hogy eladom.
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
A rendszer nem lyukas, de a takarólemezek krómja felújítandó. A csövön lévő króm szép.
Mindenkinek nagyon boldog Új Évet Kívánok!
Zoli
Egy 10-es kulcsot kell rövidebbre vágni, hogy beférjen. Ha a kulcs pofáinak a fala túl vastag, abból is le kell csiszolni, köszörülni.
Én egy 8/10 méretű villáskulcsot vágtam félbe.
nekem ő csinálta: Végh-Vőneki László.
Telefonja:
30/6131364
Sajna én nem tudok gurulni a vassal mert jelenleg darabokban van de irigykedve látom a pingvinmotorosokat.
Cserélnem kell a hátsó henger és a karbi közti összekötő gumit. (95-ös 1100-es) A karbikról már lekötöttem mindent, kvázi szabadon mozognak a hengerek között csak onnan nem tudom kiemelni őket, nem férnek ki. A karbiktól meg a gumicsonk belső csavarához nem férek, hogy levegyem. Ha le tudnám venni a karbik is kiférnének. Sakk-matt! Van valami ötlet, hogy kell ezt okosabban csinálni? A manualban egy már kivett blokkon mutatja a műveletet. Úgy nem nagy ügy. Remélem nem kell hozzá nőgyógyásznak lenni
Köszi előre is, és
mindenkinek kívánok boldog, balesetmentes kilóméterekben gazdag Újévet!
http://www.ebay.ie/itm/Front-B...
Ez egy kínai tárcsa, de vadiúj. A kínaiak vajon megbízhatóak e téren? Jó cuccot gyártanak? Tudom hogy ez Kawa tárcsa, nem nekem kéne, hanem egy jó barátomnak, de gondolkozunk hogy a minősége vajon jó-e?