Ezt ajánlanám az előbbi nem volt szimpatikus, ez pont olyan mint amit találtatok, azon nem volt rezgéscsökkentő szivacs.
Megkérdeztem mennyi a posta és majd megírom. http://www.ebay.de/itm/1809561...
NA akkor sikeresen zárult a tranzakció, már csak egy fórumtárs van hátra de ő vasutas is és vele könnyebb tartani a kapcsolatot.
Csak kopogok a sínen és Ő veszi a jeleket mint a börtönmorze.
Barátomnak fokhagymacikk nagyságú a barátnője feneke, mégis 30-40km után fészkelődés"álljunk meg" miegymás. A fagyasztás nem jó mert te előbb fagysz meg mint ő mögötted. Talán a sebesség durva növelése vagy döntögetés cikázás, autók között. Igazi benzintyúkkal nehéz megutáltatni a motorozást,de igazából nem is kell. Viseld a sorsod férfimódon és vágj jó képet a dologhoz!
Sziasztok.
Nekem ilyen gps tartóm van tavaly rendeltem a "pixmania.com-on, 8000 ft volt szállítással. Néztem de most nem láttam náluk akkor volt ugyan ilyen 5 colosba is. A méretekről :Nekem 4,3 "-os gps van benne/12x7,5 cm/.szűken elfér az oldalt bedugható fülhallgató becipzározva alul van kivezetve .A tartó belső mérete 12,8x8,6. Meg nem áztam vele de szerintem a cippzárnál normál esőnél nem ázikbe nagyobbnál meg ne motorozzatok. A képernyő jól látható ,az érintő képernyőt is tudtam kezelni de ez azért függ a készüléktől meg a kéz mérettől.
Üdv.
Szerintem a másik tényező, amit figyelembe kell venni, a napsütés. Ennek a kínai csodának 360 fokban állítható a tartója, ha a napfény tükröződik a kijelzőn, egy laza mozdulattal elfordítod valamerre. Ezt azért nehéz kivitelezni egy fixen rögzített / tanktáskába helyezett / gps esetében. Ráadásul a motoron nem " hallod " a gps-t, az enyém régi készülék, nem lehet fülest csatlakoztatni rá. Marad a vizuális élmény. Nyilván ez városi közlekedés során érdekesebb, ahol gps-sel navigálsz, és gyakran kell irányt váltani.
Én arra gondoltam, hogy a tanktáskámon lévő térképtartót fogom GPS tartónak használni.
van használt GPS 6-7 ezer forintért, az nekem tökéletes. Azt beleteszem, és ha baja lesz, akkor sem dobtam ki az ablakon 30-40 ezret. Vagy van 80-90-ért vízálló készülék, de én annyit nem tudok rááldozni.
Ha pediglen valaki nem ragaszkodik a " vízállósághoz " , az apród.hu hirdetési oldalon lehet szerválni motorkerékpár kormányára rögzíthető univerzális gps tartót. /1400 forintok /. Vízmentesíteni lehet műanyag zacsival / láttam már ilyet / vagy az eső közeledtével fürgén eltávolítjuk . Én az utóbbira fogok voksolni, ha mégsem lendítjük fel a kínai gazdaságot gps tartó rendelésünkkel.
Valóban, a vaterán is van gs tartó, a Givi 850-es 8000 Ft. Egy Franciaországban vásárolt, de gyanúsan a kínaira hasonlító , csak kisebb méretben, 6.500 Ft. Lehet még 3 ezerért + posta költség elég gagyit rendelni / PDA pilot /. Ezt már eleve " csepp állóként " hirdetik az e-bayon, csak Magyarországon vízálló . A Givi 850 " bolti ára " 13 e , a 950 ára 14 e körül van. Ha csak ketten rendelünk az ebay-ról, 20 € postaköltséget feltételezve 4 ezerből kijön !
Megnéztem a linken a méreteket, ezért akarok rendelni. Érdekes, nekem 5 " gps-em van, a mérete / 13.5 x 8.5 x 1.4 cm / alapján bele kell hogy férjen a 15.3 x 11 x 4 cm -es kínai csodába. Egyébként már régóta keresek motorra vízálló gps tartót, csak nem akartam érte 14 ezret fizetni. Az ár valóban nagyon baráti. Ha többen leszünk, érdemes rendelni .
Sziasztok! A vaterán is van GPS tartó , nézzétek meg. Más .azért az 535-ösnek nagyobb a nyomatéka , talán jobban vinné a két személyt.Főleg ha a 400-asnak nagyobb az áttétele....... http://auto-motor.vatera.hu/al... itt a linkje, lehet hogy véletlenül kínai
Rudalics és Schmitt kollegák megkaptátok a pakkot?
Szerdán postáztam elsőbbségivel.
Valaki mintha írta volna itt a fórumon de már nem tudom ki volt és nem is találtam meg.
Megkérdeztem mennyi a posta és majd megírom.
http://www.ebay.de/itm/1809561...
Csak kopogok a sínen és Ő veszi a jeleket mint a börtönmorze.
Köszi, megjött a fesszabi, meg a bowden......
Üdv. Zoli
De itt van egy Német Hamburgi itt 8 Euro a posta.
http://www.ebay.de/itm/Set-Was...
Nekem ilyen gps tartóm van tavaly rendeltem a "pixmania.com-on, 8000 ft volt szállítással. Néztem de most nem láttam náluk akkor volt ugyan ilyen 5 colosba is. A méretekről :Nekem 4,3 "-os gps van benne/12x7,5 cm/.szűken elfér az oldalt bedugható fülhallgató becipzározva alul van kivezetve .A tartó belső mérete 12,8x8,6. Meg nem áztam vele de szerintem a cippzárnál normál esőnél nem ázikbe nagyobbnál meg ne motorozzatok. A képernyő jól látható ,az érintő képernyőt is tudtam kezelni de ez azért függ a készüléktől meg a kéz mérettől.
Üdv.
van használt GPS 6-7 ezer forintért, az nekem tökéletes. Azt beleteszem, és ha baja lesz, akkor sem dobtam ki az ablakon 30-40 ezret. Vagy van 80-90-ért vízálló készülék, de én annyit nem tudok rááldozni.
Francba . Legszívesebben állandóan ott ücsörögne .
Tupperware jellegű doboz, feketére festve, bilincs és szárnyas anya kombóval rögzítve. Alátétek közé fogott szigetelő szivaccsal vibrációmetesítve, természetesen.
Megkaptam . Nemrég értem haza melóból ,azért reagáltam ilyen későn . Még egyszer köszönet a segítségért !
Csak 4,3 collos képernyőig jó, majdnem beszálltam én is, mert kellene, de sajnos nem fér bele a cuccom. A méretet is nézzétek.
Szerdán postáztam elsőbbségivel.
Valaki mintha írta volna itt a fórumon de már nem tudom ki volt és nem is találtam meg.