Hiába, aki tud az tud. Köszönöm. Éppen haza akartam rendelni a fiamat,de megúszta. Mégegyszer köszi. 10hónappal ezelőttig úri huncutság volt a számítógép számomra,ezért tökhülye vagyok hozzá.
CSAK NUM LOCK GOMBOT TALÁLTAM. ha folyamatosan nyomom a felfelényíl gombot akkor ír kisbetűvel. EDDIG EKKOR ÍRT NAGYBETŰVEL. VALAMIT ELK....RTAM DE NAGYON.
Akkor szívás van. Nem irigylem ha valójában nem is akar megválni tőle. Nagyon szép motor a virago legyen az bármelyik is. Nekem a choppert ez a típus jelenti. Nem is tetszik más motor ebből a stílusból. Lehet,hogy a Honda Shadow jobb motor,a Kawasaki VULCAN DÖGÖSEBB. MI AZ ISTENT CSINÁLTAM,HOGY ÁTVÁLTOTT NAGYBETŰRE?
Adjál hozzá valami grátiszt! Látom rá vagy kattanva. Bevallom én is eljátszottam a gondolattal,de józanul átgondolva nem reális évi 2500km-re még egy motort venni. A haverom meg lement hídba amikor megmutattam neki,de ott az autóvétel lett az elkerülhetetlen.
Meg miért érdemes külföldinek nálunk venni? Megnéztem a gumtree-t, van 1,1-es virgács, fabeszével egyidős. 23000mi. Kb 37000km. alku előtt 625000ft. (1850Ł) Fabesz egy kilóval drágábban hirdeti. Nem életszerű innen venni motort egy külföldinek.
Hosszadalmas fejtegetés helyett menj rá a totalcar-ra, majd a totalbike-a, ott a nepperűző topic,és a poszt címe: "át akar verni a vevő? igen!" Ezt olvasd el ha érdekel a téma. Ahogy görgeted a témákat a nyolcadik lesz ez.
TAB
Caps Lock
Shift
Ctrl
a Caps Lock egyszeri megnyomásával ki és bekapcsolod
a bekapcsolt állapotot egy led is jelzi a billentyűzeten
Jaj ezt Ő is olvashatja!