Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia! ha nem baj, ajánlatot várnék... nem tudom mit kérjek...
Szia! Mennyit kóstál a kipufogó?
Szerencsémre. Mármint,hogy a géppel fekszel, kelsz. Valószínű egy"a" betűnél félrenyomtam.
mentségemre szóljon: én a géppel kelek és fekszek...
Hiába, aki tud az tud. Köszönöm. Éppen haza akartam rendelni a fiamat,de megúszta. Mégegyszer köszi. 10hónappal ezelőttig úri huncutság volt a számítógép számomra,ezért tökhülye vagyok hozzá.
ilyen a gép?
Mondjatok már valami okosat. a komment kisbetűvel jelenik meg,de amikor írok csak nagybetű van.
Ez nem igaz amikor írok nagybetű. meghülyültem?
A bal oldalon van alulról a harmadik sorban.
Vakuljak meg,de nem látok ilyet. acer aspire 7745 -ös gépem van.
lefelé sorrend a számsortól nézve:
TAB
Caps Lock
Shift
Ctrl

a Caps Lock egyszeri megnyomásával ki és bekapcsolod
a bekapcsolt állapotot egy led is jelzi a billentyűzeten
amit keresel, az a bal oldali "felfelényíl" fölött van, nyíl az is, csak kettéosztva
CSAK NUM LOCK GOMBOT TALÁLTAM. ha folyamatosan nyomom a felfelényíl gombot akkor ír kisbetűvel. EDDIG EKKOR ÍRT NAGYBETŰVEL. VALAMIT ELK....RTAM DE NAGYON.
Lenyomtad Caps Lock-ot,nyomd mégegyszer és visszavált.
Akkor szívás van. Nem irigylem ha valójában nem is akar megválni tőle. Nagyon szép motor a virago legyen az bármelyik is. Nekem a choppert ez a típus jelenti. Nem is tetszik más motor ebből a stílusból. Lehet,hogy a Honda Shadow jobb motor,a Kawasaki VULCAN DÖGÖSEBB. MI AZ ISTENT CSINÁLTAM,HOGY ÁTVÁLTOTT NAGYBETŰRE?
Sajna neki a bank csak kp-t fogad el. Erre meg nincs más mód, a bankkal nemigen lehet egyezkedni.
Adjál hozzá valami grátiszt! Látom rá vagy kattanva. Bevallom én is eljátszottam a gondolattal,de józanul átgondolva nem reális évi 2500km-re még egy motort venni. A haverom meg lement hídba amikor megmutattam neki,de ott az autóvétel lett az elkerülhetetlen.
Nekem kéne valahogy megtrükközni a szőrén szőrt cserét vele
Jaj ezt Ő is olvashatja!
Ezért írtam,hogy ragaszkodjon a cash-hez. Kíváncsi vagyok jelentkezik e többször a madár. Illetve a madár az Fabesz lenne ha megenné a trükköt.
Így elolvasva ,van benne valami de kicsi pénzel kell vásárolni vagy eladni, egy motor vagy autó árát csak mindig kp-ban és személyes megtekintés után.
Meg miért érdemes külföldinek nálunk venni? Megnéztem a gumtree-t, van 1,1-es virgács, fabeszével egyidős. 23000mi. Kb 37000km. alku előtt 625000ft. (1850Ł) Fabesz egy kilóval drágábban hirdeti. Nem életszerű innen venni motort egy külföldinek.
Hosszadalmas fejtegetés helyett menj rá a totalcar-ra, majd a totalbike-a, ott a nepperűző topic,és a poszt címe: "át akar verni a vevő? igen!" Ezt olvasd el ha érdekel a téma. Ahogy görgeted a témákat a nyolcadik lesz ez.
Ebben mi a szopás? Amíg nem landol a pénz a pay-palon addig nincs motor, hiába küldi a trélert. Gyenge a felfogásom .lehetne részletesebben?
Egy héten kétszer is, de lehet többször is!