Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az utalást és remélem minden rendben lesz. Emailben elküldtem a rendelést a boltnak de még nem válaszolt és nem küldte a fizetési linket. Remélem nem lesz gond mert akkor csak a kupplung bowdeneket tudom megvbenni az ebayról. a gázt és az 1100-est külön kellet kérni a tokostől. Remélem most állítja össze a linket a rendelésről és kitudom Pay-Palal fizetni.
Most olvasom, hogy "kb". a magyar posta. Akkor nyomok 6000,- Ft-ot!

üdv.
Brumi, akkor utalok 5.320,- Ft-ot.

Ha jól számolom, akkor ennyi az annyi.

És én is köszönöm a szervezést-lebonyolítást.

üdv. Zoli
Köszönöm !
Igen ez a helyes és 295Ft-vel számold az EURO-t
Jó hogy itt is megkérdeztem ,az email félreérthető .
Tehát ,13+13+3 eurot ,+600ft hazai postaköltséget fogok utalni .
13 Euro-t írt.13 EUR a kupplung+ 3 a posta.

Gaszug AUF Ab Baujahr 1988-1994 13,- ?
Igen ,így néz ki !
Ára ?
Na ez az1997-es évjárat.

http://www.boats.net/parts/sea...
Igazad van csak egy van itt a link nézzétek meg.
http://www.boats.net/parts/sea...
Hivatalosan dupla a gázbovden, de ha a kettőből az egyik elszakad, spórolásképpen működik egyel is (nyilván a húzóágban lévővel).
Itt van a fotoja mindkettőnek.
Eleve kettő jőn a gázmarkolattól és a karbi eggyik illetve másik oldalán végzödik vagy a 1993 évjáratun csak egy van? AZ ENYÉM 97-ES DE AZON KETTÖ VAN.
Brumeszkosznak .
A 535-ön nem egy gáz bowden van csak ?
Lementem a garázsba és megnéztem . Kakukk madár legyek ha tudom hol a másik . A markolattól jön egy bowden a két karburátor közé ,semmi több . A másikat hol találom ?
Ne aggódj Brumi, Matolcsy ma is álmodott egy szerényet, szerinte az IMF erőszakkal ránk akarja tukmálni a pénzét, de a dübörgő magyar gazdaságnak nincs rá szüksége ! Az meg átmeneti állapot, hogy az € alulról karcolja a 300 forintot ... Valszeg 2013-ban 1 Ft lesz 300 € !
Remélem elég lesz, cigány vezérünk addig nem b@sza szét a forintot.
Ha mégsem jönne ki a pénzből,/ borítékot is kell venned/ akkor jelezd és még küldök.Előre is kösz a közreműködést , meg a küldéssel járó macerát.Szia , és kösz!
Megnézem és jelentkezem. 6000-ből biztos kijön , habár most nagyon esik FT ( köszönjük tündérország királya).
Üdv! Elküldtem az átutalást ,kB 4-óra múlva megkapod.Majd dobj egy emailt ha megkaptad a lóvét .Küldtem 6000ft , akkor így oké?
Könyörgöm azt is írd meg emailbe, hogy melyik gázbowden szakadt el ha már minden áron egy darab kell de szerintem ha a másik is megnyekken akkor vehetsz egyedűl 14 Euros postaköltséggel most meg vagyunk rá 8 -an.!
Fiúk ,az Este bank mikor lesz nyitva a közeljövőben ?
Az enyém is szokott ilyet nem indul ,gyertya beköp aksi leszív aztán gyertyapucolás után az autó aksijáról már beindul, utána pedig pőc-rőf. Ezt a hézag állítást majd én is kiprobálom.
Sziasztok írtam,hogy én télen is alkalmanként motorozok de a motorom nem indult csak bikázásra az önindító tekert de nem indult. Kiszedtem a gyertyákat és a hézagot kisebbre 0,6 -ra állítottam azóta beindult a mai -4 fokban is ha más is járt már így akkor érdemes ezt is kipróbálni vagy lehet,hogy az én motoromnál nem stimmel valami.
Köszi!