Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A német ebay-on van vagy az angolon, vagy netán USA?
Na kérem kuplundszug- ra van egy csomó bovden, kéne a konkrét link ami olcsó és megnézném mert így nem tudom megtalállni!
Control C a másolás.
Mert nem értek hozzá.
Megnézem de miért nem tudod belinkelni.
Most néztem az 1995 utániaké 10.95 az1995 előttieké 14.95 .Az eladó ugyan ez ha jól néztem.
Szia!
Nem tudom linket betenni, de ha rákeresel:kupplung Zug xv 535 akkor kidobja. Üdv
Mutti a linket had nézzem meg!
Szia
Én nem tudom megrendelni,de Brumeszkosz biztos megoldaná ha megkérnénk.Lehet leszünk többen is.Üdv
társulok 1-re!

Ha összejönnénk többen, jobban megérné.
Sziasztok!
Jó ötlet a tartalék kuplung bowden.A német ebey-n láttam 10.95-ért újat ,több darab van, 12.95 a szállítás, ha valaki rendelne, egyre én is vevő lennék megoszlana a szállítási díj. Üdv
Sibra:Piszkosul tél van még, de a tapasztalataidat remélem megosztod a fórumon!
Asszem befalcolnék nyakra ha egy 6napos túrán 4és fél esőben telne. Nálam csak a mediterránium jöhet szóba. Inkább olvasom a Dolomitokban megesetteket mint elázzak. Természetesen délen is eshet az eső,de sokkal kevesebb az esély rá mint a hegyvidéken.
Igazad van, erről az "apróságról" megfeledkeztem, hogy max. 10 éves korig köt az általunk használt biztosító szerződést.
De még milyen jó.Az idei Harley fesztiválon a felvonulás alatt két ürgét is láttam rugdosni a motorját logó kuplungbovden miatt.Azóta én is betettem egyet a bikakábel meg a defektjavító mellé.
Raider!

Köszönöm, jó ötlet!
Szia István!

Köszi, utána fogok nézni ezeknek a dolgoknak. nem tudom viszont, hogy mivel nekem a motorom '89-es évjárat, egyáltalán köt rá biztosítást valamelyik biztosító?
Mintha valaki említette volna, hogy ilyen öreg motorokra nem lehet olyan biztosítást kötni, ami műszaki hibát fed le.
üdv. Zoli
Sok előre látható kellemetlenségtől kíméled meg magad, ha kötsz azokra a napokra motoros biztosítást,mely esetleges műszaki hiba, vagy baleset esetén fedezi a felmerülő költségeket. Kombinálva egy utasbiztosítással kb 10 rongy körül szokott lenni. Ami kicsit csücskös, hisz kb egy ilyen túra 7-10 %, de akkor is biztonságban vagy. Mi nem indultunk el ilyen nélkül, annyi hogy most már autóklub tag vagyok, és bármilyen járműben ülök akárcsak utasként biztosítanak teljes körű ellátást, mentést, bérautót, szállást...
Nekünk 2004 -ben volt egy turánk arrafele 6 napos , 4 és fél nap esöben.
Elsö nap Salzburg alatt egy sóbányáról híres okori város mellett szálltunk meg olcsón. Majd 3 nap Au városa mellett volt 3 napot a szállásunk. Megnéztük a Sissi kastélyt, a Hitler sasfészkét, neuschwanstein-t, átugrottunk Svájc -safhauzen-be átkompozva a Bódeni tavon.
Ès még mit tudom én hol jártunk...
Amit tanácsolok, hogy Svájcot ha tudjátok kerüljétek. Lehet hogy csak nekünk , de ezen fele szörnyen unalmas, és motorzhatatlan. A lakható területek kilométerenként követik egymást , képtelenség haladni, 40 -60-80-as sebességkorlátozásoknál... Szerintem a bodeni tó is túl van misztifikalva, kb mint végigkinlodni magad a 71-es balatoni föutón nyáron.
Köszi
Én is töröm a fejem valami hasonlón.
Hello!
98 körüli Virago 125-hez tud valaki manualt?
Tartalék kuplung bovden legyen nálad.
Sziasztok. A nyárra tervezünk egy hosszabb túrát Ausztria nyugati partvidéke, Liechtenstein, Bodeni-tó környékére (10 nap utazással együtt, tehát tisztán 6 nap). A szállás Innsbruck mellett lesz, onnan csillagtúrák minden nap. Az utat úgy tervezzük, hogy első nap a határig (még eldől,hogy Őriszentpéter, vagy Sopron környéke, attól függ, milyen útvonal mellet lesz voksolva) aztán másnap át Ausztrián. Addig még sok mindent átnézek, cserélgetek a Viragón, de eddig is a lényeges dolgok át lettek nézve. Gyertyát akarok még cserélni, akksi most érkezik, de csak tavasszal lesz beüzemelve. Fékolajat akarok még cserélni, bukócső lesz felszerelve. A gép műszaki állapota úgy gondolom, kifogástalan. A társak hasonló gépekkel (nem pont ilyen, de nem sportmotorok) jönnek. Gumijaim vadiújak.

Ha van valakinek bármilyen tanácsa, 5lete, mindent szívesen veszek, mert a túra 4-4500 km lesz, és nekem ennyire hosszú útra csak kocsival van tapasztalatom (abban viszont több alkalommal).
Esőanzugot még be akarok szerezni, meg meleg cucc is kell, mert hegyet is "mászunk".