Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Ha visszaolvasol kb egy hónapot akkor valaki kérésére raktam ide fel egy csomót, mármint a linkjét.
Hát, akkor megoldás:
veszek egy belső garnitúrát a géphez, meg egy spray-t. Aztán ha szerelni is kell, akkor így vagy úgy de megoldható.

A nyáron tervezek menni egy nagyobb karikát Ausztriába, és nem szeretném ha meglepetés érne. A két belső elfér kis helyen.
Köszönöm a segítségeket.
Hali!

Én használtam 2 féle defektjavítót is, WÜRTH és Conti márkájút. Egyik előre kellett, a másik a hátsó gumihoz. Kb. 30-40 km-en belül találtam gumist, aki szétszedte, megfoltozta ( ami nem elegáns megoldás, de teljesen jó, mellesleg az 535-höz való belső ritkán van a gumisoknál )és továbbmentem velük. Egyiket sem kellett eldobni...nem keletkezett benne púrhabhoz hasonló cucc...mellesleg, csak kisebb lukakhoz jó. a nagyobb sérülésekkel nem biztos, hogy megküzdenek ezek a sprayk...
Köszi! Felhívtam a srácot, egyelőre nincs, mert a fedél pont az egyszerűsége miatt nehezen beszerezhető, ugyanis ha egy blokkról leveszi, akkor az a blokk már nem kell senkinek. De megpróbál szerezni.

Még1-szer köszönöm!

Zoli
Aggtelek környéke...
Kapott egy pótféklámpa-ledsort is, mert jobb ha éjszaka is látnak.

Jobban világít, mint a gyári eredeti, jobban látható. És teljesen vízhatlan, kültéri, és baromi olcsó. Beszerelni meg nem bonyolult.
Sibra! Itt érdeklődj: Kaczkó István 06-70-352 5376
Mit szóltok az új tanktáskámhoz?

A hátsó doboz még nem végleges. illetve tavasszal be lesz vonva vörös bőrrel, meg a hozzá tartozó cafrangokkal... Valahogy el kell férni a sok batyunak, a túrákra...
Szia !Írtam válasz emailt nézd meg.
Üdv Viktor
Szerinted ezt rá lehet tenni 535-re? Mennyiért gondoltad?Nekem tetszik!
Sziasztok!

Virago 750 ´96-os évjárathoz keresek olajszűrőház fedelet.

Ha tud valaki esetleg ilyenről, kérem tudassa!

Előre is köszi: Zoli
Üdv. Ha tudna valaki segíteni megköszönném. Tegnap városnézés közben megláttam egy a járdán parkoló 535-öst. Közelebbről megnézve, láttam hogy a tank oldalán gyönyörű kb 4-5mm es vastag betűvel volt ráírva hogy VIRAGO. Könnyen lehet hogy fémböl van kiöntve? Az a kérdésem hogy hol tudnák ijet be szerezni?
@Zsoccca: Nem bízom a véletlenre én sem de a küllős belsősnél nem tudom működik e a spray.
@bajszabi: Kíváncsiságból megkérdeztem a gumis haveromat mi a felhozatal nála. 13000ért van hátsó új de túltárolt. Előre 12-23000közöti áron tud.
Én is hordok magamnál defekt javító sprét. Mivel nincs közép sztenderd. De magában a defekt javító nem megoldás. Mivel ha bele fújod, utána már csak lassú tempóban mehetsz el a legközelebbi gumisig. S tudtommal a belső nem javítható. Mivel ez a defekt javító, ilyen púrhab szerű anyag. Tudomásom szerint nem kiszedhető belőle. Csak eldobható.
Tehát ha tovább szeretnél menni a gumistól, akkor jó ha van nálad tartalék belső is.
Én legalább is így tudom, és ezekkel a tartalék cuccokal is motorozom. De erősítsetek meg, hogy jól gondolom-e.
Belso csere vagy javitani a belsot ami nem olyan elegans megoldas de mukodik. Sajna szet kell szerelni minden esetben.
Halihó!

A spray-s defektjavító műkszik ezeknél a küllős (belsős) kerekeknél? Mi a teendő, ha defekt van?
Meglesz!
a sárvédő és a műanyag toldalék amit külön rakott fel mind kettőre licitálj légy szíves.
15000 ft
Ok írd meg a maximum licitet is.
Szia bocsánat most jutottam gépközelbe megerősítem és írok emailt is.
Már jelentkezett az egyik páciens, a másik is fog csak bizti sok a dolga.