Én a virago.ro-ról szedtem az infót, ha nem jó,akkor én kérek elnézést! De most megnéztem a garázsban azt a csillogó csodát és valóban 7-es mindkettő! Így frankón megy minden körülmények között.
Elhamarkodtam a választ, mindenkitől elnézést kérek!
Mindkét hengerben gyárilag és a Service manual szerint is egyforma hőértékű gyertya van....és kell! Nem tudom, ki indította el ezt az őrületet, hogy eltér az első és hátsó henger gyertyáinak hőértéke?...Nehogy a hengerek elrendezése kapcsán gondolja valaki, hogy az első henger a hőterhelés miatt más hőértékű -nagyobb - gyujtógyertyával kell, hogy műkögjön! Blackiex, vagy Litrerock írta is régebben, hogy ez " nem Harley Davidson", itt nem takarják egymást a hengerek, ezáltal a hűtés is kedvezőbben alakul.
Sziasztok!
Tavasszal szeretnék új gumikat a mocira. Nem megyek sok km-t, legfeljebb 2-3 ezret szezononként. Ajánljatok valamilyen gumimárkát. Nem baj ha puha, gyorsan kopik csak jól tapadjon / csak 4 éve motorozok / ennyi km futásnál gondolom inkább elöregszik a gumi mint elkopik. Papás max 110km/h sebességgel hajtok. 110/90 18, 140/80 17
Válaszokat előre is köszönöm.
Szabi
Szia ! Köszi a képeket,sajnos nekem is hasonló sérülések vannak/nem az én hibámból/,azért szeretném lecserélni.Írd meg légyszíves hány darab amin jó a krómozás ,és mennyit kérsz érte.
privát email:majorviktor@freemail.hu.
Üdv :Viktor
Jelenleg valami baj van a freemail-el.
Szevasztok!
Behalt a számítógépem, légyszi majd erre a címre írjatok nagy_peti3@hotmail.com (Brumeszkosz, MV53)
MV53-nak . Levélen is van egy Pataki Attilának hívják, a telefon számot majd megérdeklődöm.
Szia nem nagyon néztem az árak után 10000Ft körül plusz a postaköltség azért kellene lecserélnem mer az én sárvédőm vágott a műanyag pedig hiányzik és szeretném az eredeti állapotot visszaállítani üdvüzlettel Béci.
Itt kompletten van , és írd meg a max összeget és figyelni fogom az aukciót, aztán a vége felé nézzél fel ide mert ha lesz kérdésem akkor kell a válasz is.
Most néztem ide fel.
Nekem csak a csavarok kellenének. De ha nagyon olcsón lesz akkor jöhet koomplet is. Még nem nézelődök. Nem nagyon van időm szinte semmire.
Egyenlőre a motorral kapcsolatosan Pató Pál üzemmódban vagyok.
Üdv.Szerintem száradjon le a pöcse annak aki nem gurult ma a virgácsán és nem evett friss szőlőt a lugasról.Mert én Sopronban egy 30km-s kör közben megtettem napsütésben 8 fokos melegben.
Elhamarkodtam a választ, mindenkitől elnézést kérek!
Tavasszal szeretnék új gumikat a mocira. Nem megyek sok km-t, legfeljebb 2-3 ezret szezononként. Ajánljatok valamilyen gumimárkát. Nem baj ha puha, gyorsan kopik csak jól tapadjon / csak 4 éve motorozok / ennyi km futásnál gondolom inkább elöregszik a gumi mint elkopik. Papás max 110km/h sebességgel hajtok. 110/90 18, 140/80 17
Válaszokat előre is köszönöm.
Szabi
előre, hátra... az ellenállás nélküli, jobban muzsikál :)
Egyes henger NGK BPR7ES
Kettes henger NGK BPR6ES
Látom, nyomulsz HU2-őn is Én még nem regeltem, de lehet fogok. Elég jónak tűnik és legalább ketten leszünk chopperesek:)
valaki meg tudná mondani, gyárilag milyen gyertyát ajánlanak az 535-ös virgácshoz?
Köszönöm!
Zoli
Gyere a privát emailre ott jobb a nyilvántartásom.
jeszenszki.tibor@upcmail.hu
privát email:majorviktor@freemail.hu.
Üdv :Viktor
Jelenleg valami baj van a freemail-el.
Ha sikerül, perceken belül nyomom!
Behalt a számítógépem, légyszi majd erre a címre írjatok nagy_peti3@hotmail.com (Brumeszkosz, MV53)
MV53-nak . Levélen is van egy Pataki Attilának hívják, a telefon számot majd megérdeklődöm.
Üdv. Zoli
Nekem csak a csavarok kellenének. De ha nagyon olcsón lesz akkor jöhet koomplet is. Még nem nézelődök. Nem nagyon van időm szinte semmire.
Egyenlőre a motorral kapcsolatosan Pató Pál üzemmódban vagyok.