Rc51-nagyon szépen köszönöm a segítségedet -igen már összeraktam menetrögzítőt raktam minden csavarra és epoxigyantás ragival rögzítettem minden lengő szálat -a csavarokat loktite243-as rögzítővel bekentem és meg húztam !
Köszi Brumeszkosz -remélem igazad lesz hogy Debrecenhez csatolják Pécset-mindig is ilyen szomszédot szerettem volna-még egyszer köszi ,sokat segítettél -ezért ezt a csajszit meg a motort neked adom!
Szerencsétlenkedem de sajnos továbbra sem sikerül a videót felraknom. De ha beírod a You Tube-keresőbe a zenekar nevét és a szám címét, szerintem nem fogsz csalódni.Creedence Clearwoter Revival. BAD MON RISING.
Tisztelt katana750
Ne vegyétek utólagos okoskodásnak, csak régebben, talán tavaly szó esett a fehérpalackos STPadalékról. Egy egy szezonban legalább kettővel elhasználok. Nekem bevált, megelőzendő a szennyeződés lerakódást. Átmenetileg megemeli az alapjárati fordulatszámot, de korrigálni nem kell, mert visszaáll és egyenletesen röfög utána. Úgy érzem rendesen kipucolja a üza.rendszert. Jóindulattal tudom ajánlani.
Nagyon elégedett vagyok magammal. Feltöltöttük a lemerült akksit, teli tüdőből belefújtam a tankba és nagy krákogással de beindult a gép. Valami dugulásra gyanakszom, benzin le,tank le és nekilátunk kipucolni a tüzelőanyag rendszert,tankot,karbikat, majd jelentek.
Ne vegyétek utólagos okoskodásnak, csak régebben, talán tavaly szó esett a fehérpalackos STPadalékról. Egy egy szezonban legalább kettővel elhasználok. Nekem bevált, megelőzendő a szennyeződés lerakódást. Átmenetileg megemeli az alapjárati fordulatszámot, de korrigálni nem kell, mert visszaáll és egyenletesen röfög utána. Úgy érzem rendesen kipucolja a üza.rendszert. Jóindulattal tudom ajánlani.