Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tesóm Citroen jumpere volt az orvosság. Betettük a gépet és irány haza. A hétvégén majd foglalkozunk vele.
A benzinpumpa szerelése nem lehet egyszerű vaksötétben az autópálya leállóján. Hogy sikerült megoldani, mi volt a gond és mennyibe fog fájni?
Végűl is mi volt a baja a benzin pumpának?
Sikerűlt orvosolni?
http://search.sweetim.com/sear...{e6a4c4aa-62d7-44d5-b5c3-16d0feab4140}

Csak a zenét hallgasd! S Képzelj hozzá egy motoros videót. Bőrruhás kemény legények száguldoznak csodálatos tájakon.
Nem maradtál egyedül a zenével. Én is respektálom a keményebb zenét is. Csak ehhez a túrához, és társasághoz érzésem szerint ez jobb.
De ha majd megcsináltam mind azt a videókat amiket jelenleg félkészek akkor fogok egy kemény lendületes zenére is össze rakni egy képanyagot.
Már meg van a zene is. Bonnie Tylor- tól a Hirró (Hős) Lenne hozzá magyar szövegem is. Csak nincs hozzá technikám, énekesem és engedélyem.
Meglepődtem volna ha nem.
@kalmi79: Ha munkanélküli leszel, mehetsz az Ezo tv-be. Benzinpumpa.
Na most már egyből szebb a világ
Erről jut eszembe,nyomok egyet én is. Egészségetekre!
Tényleg, már hiányzik a HP.
Köszönöm !
Az Katana750 volt.
Na mi a helyzet, azt mondtad mész az M5-re és itt írogatsz?
Azok a gyujtás és szelephézag állításnál kellenek de nem gond mert az ék miatt csak helyesen tudod a mágnest visszarakni, tudniillik más kép vagyis rosszul nem lehet.Ott az ék a nutja és passzolnia kell, másképp nem megy fel a helyére.
Én,, mert én itt vagyok.
brumeszkosznak
Köszönöm a méreteket !
Van valami amire különösen figyelni kell az állórész kivételénél ?
Láttam a perembe ,T és F betűket beütve ,azoknak van jelentősége ?
ebay-en mi nincs az 535 höz?
Az is lehet de van hozzá javítókészlet az ebay-on.
Benzinpumpa.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Az szopás. Fellazult az akkusaru, vagy a szabadonfutó nyek.