Nem maradtál egyedül a zenével. Én is respektálom a keményebb zenét is. Csak ehhez a túrához, és társasághoz érzésem szerint ez jobb.
De ha majd megcsináltam mind azt a videókat amiket jelenleg félkészek akkor fogok egy kemény lendületes zenére is össze rakni egy képanyagot.
Már meg van a zene is. Bonnie Tylor- tól a Hirró (Hős) Lenne hozzá magyar szövegem is. Csak nincs hozzá technikám, énekesem és engedélyem.
Azok a gyujtás és szelephézag állításnál kellenek de nem gond mert az ék miatt csak helyesen tudod a mágnest visszarakni, tudniillik más kép vagyis rosszul nem lehet.Ott az ék a nutja és passzolnia kell, másképp nem megy fel a helyére.
brumeszkosznak
Köszönöm a méreteket !
Van valami amire különösen figyelni kell az állórész kivételénél ?
Láttam a perembe ,T és F betűket beütve ,azoknak van jelentősége ?
Sikerűlt orvosolni?
Csak a zenét hallgasd! S Képzelj hozzá egy motoros videót. Bőrruhás kemény legények száguldoznak csodálatos tájakon.
De ha majd megcsináltam mind azt a videókat amiket jelenleg félkészek akkor fogok egy kemény lendületes zenére is össze rakni egy képanyagot.
Már meg van a zene is. Bonnie Tylor- tól a Hirró (Hős) Lenne hozzá magyar szövegem is. Csak nincs hozzá technikám, énekesem és engedélyem.
http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...
Köszönöm a méreteket !
Van valami amire különösen figyelni kell az állórész kivételénél ?
Láttam a perembe ,T és F betűket beütve ,azoknak van jelentősége ?