Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. Most láttam az adatlapodról a videót. Megtiszteltető, hogy az első percekben az én "faromat" lehet "csodálni"! Köszi.
Nem tudom, hogy ami rajta van eredeti-e.
Ez a motor biztos egy bányászé vagy kéményseprőé.
Üdv.Tegyél rá egy eredetit vagy egy kicsit ívelt egyeneset.Ezeken a gépeken ez a két variáció a legkényelmesebb.
Nyugi, én megértelek. A gönceim 95%-a fekete. :)
Attól én emós vagyok, hogy szeretem a fekete motorokat, kicsit kevesebb krómozással?
Hát akkor ok.
Üdv
Dehogy Riga az dágább lenne, Babettára 2600 ft ot kell fizetni :)
Nem tudom hogy jött ki nekik de enyit fizetek.
XV250
B10
57 év

Meg ami kezvezményeket felsoroltam.
számoljátok ki itt is: https://www.genertel.hu/Biztos...

Semmi közöm hozzájuk..csak tudom h sokan nem is tudnak a létezésükről.
én úgy vettem észre(mondjuk már régebben néztem) hogy ha másik kalkulátorral nézed másik biztosítót hoz ki olcsóbbra.Nekem a Genertel volt a legolcsóbb.Itt meg nincs is olyan.Ráadásul ha jól emlékszem ajándék mini cascot is adnak...vagy pár száz forintért.
Tisztelt kalmi79
Pedig első látásra nem tűntél EMOs-nak.
De most hogy látom milyen irányzat felé vonzódsz...
Tisztelt végyé
azt tudom, hogy a 250cc-es és kisebb henger űrtartalom alatti gépek kedvezőbb díjtételhez vannak sorolva, de azért ot is van néhány ezer ft. a B nullás meg a B10-es között.
ezzel a az ezerpárszáz ft-os díjjal én nem borítanám rájuk az aszalt...
Az meg tudni kell,hogy a pénzedet nagy kegyesen elfogadják, de amikor csengetniük kéne nagyon is szűkmarkúak , ha csak nem vagy cascos, de arra meg úgyis vastagon beszámolja az önrészt.
ez bizony igaz a bizt. társaság mindegyikére. A kárfelmérőket meg, meg lehet venni...
robi306-nak
Köszönöm Robi ! Elteszem a linket ,mert a letöltés valahogy nem akar realizálódni most .
Ugye mondtam. Na jó éjt!
Atyagatya. Gyászkenet.
Mert túl sok lesz a fekete? Nézd meg egy HD Nighstert, ha Hitler jut eszedbe, akkor nálad baj lehet!
szeritem kérd ki hitler véleményét is .
Írd be a keresőbe,hogy csillaghegy és megvagy.
Üdv! A motorodon lévő segédóra érdekelne. Mennyibe kerül? Hol lehet beszerezni?
@kehes. Szia. Tekerj vissza október 31-ig. Találkozni fogsz egy fórumtárs hozzászólásával. Nickneve 5.50 Na az ő adatlapján van fénykép a motorjáról, és van egy multifunkciós műszere. Azt tekintsd meg! Egész hasznos.
Sziasztok! Mócsingnak nem tudtam elküldeni a szerelési útmutatót, lehet hogy igen nagy a terjedelme.Felteszem a linket, és ínét mindenki letöltheti a saját motorjához valót.Csak a 40-50MB körülivel érdemes foglalkozni. http://www.manualedereparatie....
Valami miatt lejártá tette az eladó, szoktad ilyet. Ez elment, nem értem miért csinálják.
http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...
Szembesültem már vele sajnos.
Akkor két kérdés hirtelen:
A kormányom kicsit kényelmetlen. Vegyek rá másikat, vagy elég ha valahol meghajlíttatom? Kicsit kifelé-felfelé kellene.
Jó lenne a kilométer óra mellé fokozatkijelző. Milyen típus ajánlott és hol vegyem? Az lenne az igazi, amin óra is van. Tudom, egy motorosnak nem számít az idő és a fokozatot meg érezni kell.