Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Telefonon?
Azon híjál!
"pannonos" 3224028
Szia kalmi! Próbáltalak a múlt héten elérni, de nem reagáltál.
Ha ez vigasztal amikor vettem a Motorom és is így jártam.
Ha szeptemberben vetted, akkor csak jövő szeptemberben tudod majd felmondani a köteleződet.
Botorság volt Aprilis 1-ig kivonatni. Már szeptemberben viszketni fog a segged a motor ülése után.
Egyébként Üdvözlünk az oldalon. Elő a kérdésekkel.
Engem Érdekelne.
Miként is lehet itt vásárolni?
Ezt akkor sem értem Rigád van és 100 éves vagy?

Nehogy megsértődj.
Jövő héten végig szabin vagyok, nekiállok szétszedni a gépet.
Ki kell vennem a két kereket, a komplett első alsó-felső villahidat, és a hátsó kardános lengővillát. Kikapom a belső tankot is kitakarítani, kiveszem az akksi tartót, és beállítom a szelepeket. A teleszkópban lesz szimering és olajcsere, valamint az alsó szár kap egy selyem fekete fényezést. Ugyanezt megkapja az alsó és felső villahíd, és a kardános lengővilla is. A kerekeket szétszedem, a küllők csak tisztítva és lakkozva lesznek, hogy megmaradjon a csillogása de ne rozsdáljon. A ráf és az agyak szintén feketék lesznek. A kerék összerakását, küllőzését profira bízom.
Jól látod annyi, a tied meg azér sok mert szemérmetlenül fiatal vagy még, a motorod meg hatalmas :)
Jól látom 1344Ft az sok nekem 7ezer egy évre?

És még igy is 1344 ft az évi biztositási dij, a rablók :)
Igen miután felraktam rájöttem,hogy Neked bukócső kell, na ez bukó..Lehet valakinek meg pont ez kell.
Köszi, de nekem nem előretolt lábtartó kell, hanem bukócső. Méghozzá, ami megvédi a lábfékkart, meg a váltókart egy esetleges bukás, dőlés esetén.
Legyártatom, lekrómoztatom, azzal nincs gond. Erre fogok tenni majd egy lábtartót, ami természetesen behajlik.

Erről valaki közeli fényképet tudna prezentálni?
Szia, nem sürgős, mivel tavaszig már nem nagyon fogok motorozni. Ha aktuális, kérelek jelezd.

Üdv.
Üdv
Hát elég magasak a bizt. dijak
Ma kaptam meg a biztositótól a papirt a jövö évi dijról
Nekem is van benne 4 kedvezmény.
Idős gépjármű kedvezmény
Chopper kedvezmény
Megujitási kedvezmény (az nemtom mi)
Dijfizetés gyakorisága kedvezmény(egyben egyszerre).
És még igy is 1344 ft az évi biztositási dij, a rablók :)
Érdekel ? Ugorjunk rá? Mennyit ér meg Neked, vagy megtudod venni mert van regisztrációd? Ha Kell segíthetek.
Köszönöm a képeket.
Ja. Tényleg érdekes dolog a biztosító.
Nekem tavaly pont az UNION nem volt hajlandó hónapokig rendezni a káromat.
Menjenek a p@...ba !
Sziasztok!
A biztosítókról csak annyit, hogy jó a K&H, de ez sok mindentől függ...( lakóhely, életkor,bónusz,fizetés módja,stb.), én például pont őket cseréltem le az UNION-ra. Jövő évre az 1100-as Dragra baleseti adóval fizetek 6780Ft-ot! Ez szerintem elég jó....
Sajnos a saját hibámból tanultam.
Így van, éves váltás van... nos mielőtt veszünk valamit, az összes költséget számba kell venni. Én is benéztem, de akkor elég volt a negyedév 2007-ben... Utána a posta jan. 01-el küldött egy 28000 huf-os ajánlatot, de már tudtam, hogy felejtős...
Mondom, ezeknek mindent szabad... Ezt az egy évet valahogy bekkeld ki, de soha többé ne hallgass senkire (nem tudom, hogy kötöttél ki a Generali-nál), csak a sajét szemednek szabad hinni, mint a mellékelt ábra mutatja.

A főnököm idén vett 750-est, a neje biztosítózik. Majdnem köttetett vele egy 28 eFt-os szerződést, még jó, hogy időben rászóltam. Most 6700 Ft-ot csenget a K&H-nál, ami k_rvára nem mindegy.
A Generali-nál kötöttem, de most voltam a K&H-nál, ahol a csaj szerint jövő szeptemberig nem válthatok biztosítót. A 2010. után vásárolt járműveknél nem jan. elsején van a forduló, hanem a kötéstől számított egy évnél.
Mennyire sürgős a dolog? Mivel nekem megvannak a lábtartóim, így esetleg lehet üzlet...

Mivel eladósorban van a motorom, és eddig minden érdeklődő úgy volt vele, hogy a szerelvények a motoron, azok valószínű ingyen voltak, így a csupasz motorok árát kérik rajtam számon. Felmerült bennem a gondolat, hogy pár dolgot eladok, pl a tartalék kipufogómat, meg az eredeti lábtartót. Ha úgy alakul esetleg megbeszélhetjük a dolgot, de biztosat nem ígérhetek.
A biztosítók kezét senki nem köti meg, annyival vesznek le minket, amennyire vastag a bőr a pofájukon. Magyarországon a nagytőkének mindent szabad. Csak nekünk van kuss...

Ne idegeskedj, mert van ennél rosszabb is. 2008-ban, amikor megvettem az XV-t a netes kalkulátor legrosszabb ajánlata 48 eFt / év volt.

A vicc kedvéért a biztositas.hu-n csináltam egy kalkulációt. Mellékeltem képet az adatokkal, hogy lássátok, mekkora (szvsz POFÁTLAN) különbségek vannak.

Köss újat a K&H-nál mielőbb.
A 400-asomra fizetek kb 3100 + adót... egy évre B 4 vagy 5-ben az Union-nál.

Ki húzott le téged ennyire?