Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy darab , és regisztrálnod kell a vásárláshoz.
Ha nagyon fontos megvehetem neked és postázom, de ki kell választanod, hogy melyiket és a linkjét küld vissza.
Hogyan tudom ezt megvásárolni -és ez most 2-darab vagy 1 -darab?
Erre az van írva hogy ingyenes szállítással !
Srácok!
Van valakinek, tapasztalata, véleménye a Honda Magna VF 750-es V4-es motorról.
Nekem nagyon tetszik. De nem tudok róla semmit.
A link lemaradt! Nem tudom megnézni.
Itt találtam virago feliratot ezen az oldalon és jó árban ingyenes szállítással -ez párban értendő ?-és ide szállítják ingyen?
Valakit érdekel? Zsir új.

http://www.ebay.com/itm/New-Ya...
Igen ha meg kérhetlek rá -de én az ebay-on nem vagyok jártas!
Az ebay-on kell keresni free shiping, vagyis ingyen postával. Keressek Neked?
Szia brumeszkosz -eredeti virago tankfeliratot nem tudsz valahol?- de esetleg után gyártott is jó lenne vagy valami szárnyas matricát -most fényeztetem a tankomat és arra kellene ! köszi!
Minden elismerésem ebben az időben 320 Km.
Nem semmi. Hogy sikerült?
Tisztelt thor535
Nem mondom, ehhez már fanatikusnak kell lenni. Plexi nélkül én nem vágnék bele, (a kényelemhez könnyű hozzászokni) nekem így komfortosabb szélvédővel, mármint a sajátom.
Száraz utat, szerencsés megérkezést neked.
A barcsi videod nagyon cool, a zene telitalálat, még ha nem is Kalapács énekli, pedig tök olyan.
Ja és mi az a garda? ehető?
Sziasztok Lovasok!

Asszem útrakelek és megnézem Tihanyban a garda fesztivált. Most nálunk Barcson 7 fok van kicsit felhős, de legalább köd nincs.
Asszem ez lesz az utolsó túránk a Virágoval ebben az évben.:(
Megpróbálom lenyomni ebben a nem túl kellemes időben azt a kb. 320 km-t ami vár rám.
Ha odaérek, megpróbálok jelentkezni:)
Addig is széles utat, gumifákat, olcsó benzint mindenkinek!

Üdv: Thor
Ok. Vidd magaddal, telefonon hívlak amikor megyek.
Az annyát ez tényleg durván néz ki.
Engem a klasszikus vonalak ennyire nem vonzanak... no de egy Triumph Thunderbird Storm...
10-24 ben dolgozom, de ha oda jössz érte, elviszem magammal.

Váci út 35. (Dózsa György kereszteződéshez közel)
Bocsánat én sem akartam ennyire elutasító lenni, csak gondoltam megosztok pár gondolatot, de úgy látszik egy kicsit hevesre sikeredett.
A lényeg talán az volna, hogy amit panaszolod is, kevés pénzből kell motort venni, és motorozni, de erre mondom azt hogy egy kintről behozott NORMÁL ÁLLAPOT motort még lepapírozva is olcsóbb mint itthoni társai, melyek eredete bizonytalan.