Egy darab , és regisztrálnod kell a vásárláshoz.
Ha nagyon fontos megvehetem neked és postázom, de ki kell választanod, hogy melyiket és a linkjét küld vissza.
Szia brumeszkosz -eredeti virago tankfeliratot nem tudsz valahol?- de esetleg után gyártott is jó lenne vagy valami szárnyas matricát -most fényeztetem a tankomat és arra kellene ! köszi!
Tisztelt thor535
Nem mondom, ehhez már fanatikusnak kell lenni. Plexi nélkül én nem vágnék bele, (a kényelemhez könnyű hozzászokni) nekem így komfortosabb szélvédővel, mármint a sajátom.
Száraz utat, szerencsés megérkezést neked.
A barcsi videod nagyon cool, a zene telitalálat, még ha nem is Kalapács énekli, pedig tök olyan.
Ja és mi az a garda? ehető?
Asszem útrakelek és megnézem Tihanyban a garda fesztivált. Most nálunk Barcson 7 fok van kicsit felhős, de legalább köd nincs.
Asszem ez lesz az utolsó túránk a Virágoval ebben az évben.:(
Megpróbálom lenyomni ebben a nem túl kellemes időben azt a kb. 320 km-t ami vár rám.
Ha odaérek, megpróbálok jelentkezni:)
Addig is széles utat, gumifákat, olcsó benzint mindenkinek!
Bocsánat én sem akartam ennyire elutasító lenni, csak gondoltam megosztok pár gondolatot, de úgy látszik egy kicsit hevesre sikeredett.
A lényeg talán az volna, hogy amit panaszolod is, kevés pénzből kell motort venni, és motorozni, de erre mondom azt hogy egy kintről behozott NORMÁL ÁLLAPOT motort még lepapírozva is olcsóbb mint itthoni társai, melyek eredete bizonytalan.
Ha nagyon fontos megvehetem neked és postázom, de ki kell választanod, hogy melyiket és a linkjét küld vissza.