Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor valami durva dolgot műveltek velem. Legalább időben kapcsoltam. A héten körbe is szaglászok. Köszi az infot.
Ezeket a LIDL nevű hálozatban árulják.
Bocsi, azt nem írtam, hogy jobb első lábtartót keresek.
Nekem sem!
Sziasztok. Yamaha Virago 400 vagy 535-ös motorhoz, jobboldali lábtartót keresek.
Ha valaki tud ilyet, vagy bontó címet kérem segítsen.
Én nem találom a neten, de nem vagyok egy nagy számítógépes guru
Áh, akkor is rengeteg, nekem is XV750 volt és 5 éve amikor megvettem fél éves volt a jogsim és 5 éve volt 14 ezer a plafon ennél drágább sosem volt.

8-10 körül kellene lenni évente.
K&H -nál pl. van chopper kedvezmény asszem 30%
Csoportos beszedéssel is olcsóbb ha mondjuk negyedévente fizeted.

Nézd meg a többiek is milyen összegeket írtak, használj egy kötelező kalkulátort.
Nem volt semmi bónuszom, első saját tulajdonban lévő járművem. Gondolom azért volt ennyi.
Üdv.
25.000 ?

Akkor te valamit nagyon elszúrtál a kötéskor...
A 750-esre pont annyit fizetek mint seax.
Egyenlőre a k&h a legjobb, keress fel egy kirendeltséget.
Novemberben fel kell mondani, dec. újat kötni. A fennmaradó összeget a bizt. vissza kell hogy adja. Üdv.
Egy éves szerződésem van. Így is lehet váltani?
Üdv. 8830huf/év K&H Biztositó.
Sürgősen válts biztosítót !
25000 az éves biztosításom, 2300-ért kivonták. Szóval legalább 8000-et spórolok így.
Itt mindenre választ kapsz ajánlom másoknak is elég jól összeszedett leírás 1-2 túlzással csak:

http://totalbike.hu/magazin/2012/11/04/ellensegem_a_rozsda/

Mine
k vonattad ki a forgalomból ?
Azért a kb. 2000Ft kötelező miatt ?

Már simán sokszor van márciusban is jó idő egy kis gurulásra, sőt idén Január 10 körül mentünk egy karikát mert 10-15 fok volt napközben.
Havonta "illik" beinditani. Ha beinditottad fel kell melegiteni üzemi höfokra. Tehát akár guruhatnál is egy rovidet. Egy ket perces jaratas tobbet art mint hasznal. Para lecsapodas a blokkban. "Kar volt kivonatni!"
Túlságosan komolyan veszi a szerepét .Állandóan szabadonfut .
12 500 ért kaptam görgőket ,és rugókat a zacskó szerint eredeti Yamaha . Ja és tömítést ,ez mondjuk olasz .
Üdv mindenkinek!

Szeptember óta boldog tulajdonosa vagyok egy Viragonak. Mivel ez az első komolyabb motorom, a tél folyamán sok kérdésem lesz majd.
Két komolyabb utam volt még vele. Az egyik Gyuláról haza (kb. 150 km) és a feleségemmel egy kis hegyi túra (230 km).
Már nem használom, múlt héten kivonattam a forgalomból április 1-ig. Középsztenderre raktam, letakartam és behoztam az akkut a közlekedőbe. Ennyi elég télire, vagy néha kell járatni?
Mi a gond szab. futóval? Miért érdekel? Mi a jelenség?
Köszi Brumeszkosz!

Ez télleg nagyon klassz.
Szia köszi, elolvastam. Az a helyzet, hogy nem vagyok egy nagy motorszerelő zseni:). Az NDK csoda régi Simson Star-on kívül mást nem javítottam meg :).
Én a múlt 7végén az 535-ösömmel mentem szerpentineken kb. 40 km-t (40-50-60-nal) valamint egyenes úton kb. 140 km-t, itt stabilan 80-90-nel. A fogyasztás 4,3 liter.
Köszi a tanácsokat
Köszi a tanácsokat :)