Sziasztok. Yamaha Virago 400 vagy 535-ös motorhoz, jobboldali lábtartót keresek.
Ha valaki tud ilyet, vagy bontó címet kérem segítsen.
Én nem találom a neten, de nem vagyok egy nagy számítógépes guru
Havonta "illik" beinditani. Ha beinditottad fel kell melegiteni üzemi höfokra. Tehát akár guruhatnál is egy rovidet. Egy ket perces jaratas tobbet art mint hasznal. Para lecsapodas a blokkban. "Kar volt kivonatni!"
Túlságosan komolyan veszi a szerepét .Állandóan szabadonfut .
12 500 ért kaptam görgőket ,és rugókat a zacskó szerint eredeti Yamaha . Ja és tömítést ,ez mondjuk olasz .
Szeptember óta boldog tulajdonosa vagyok egy Viragonak. Mivel ez az első komolyabb motorom, a tél folyamán sok kérdésem lesz majd.
Két komolyabb utam volt még vele. Az egyik Gyuláról haza (kb. 150 km) és a feleségemmel egy kis hegyi túra (230 km).
Már nem használom, múlt héten kivonattam a forgalomból április 1-ig. Középsztenderre raktam, letakartam és behoztam az akkut a közlekedőbe. Ennyi elég télire, vagy néha kell járatni?
Szia köszi, elolvastam. Az a helyzet, hogy nem vagyok egy nagy motorszerelő zseni:). Az NDK csoda régi Simson Star-on kívül mást nem javítottam meg :).
Én a múlt 7végén az 535-ösömmel mentem szerpentineken kb. 40 km-t (40-50-60-nal) valamint egyenes úton kb. 140 km-t, itt stabilan 80-90-nel. A fogyasztás 4,3 liter.
Ha valaki tud ilyet, vagy bontó címet kérem segítsen.
Én nem találom a neten, de nem vagyok egy nagy számítógépes guru
8-10 körül kellene lenni évente.
K&H -nál pl. van chopper kedvezmény asszem 30%
Csoportos beszedéssel is olcsóbb ha mondjuk negyedévente fizeted.
Nézd meg a többiek is milyen összegeket írtak, használj egy kötelező kalkulátort.
Akkor te valamit nagyon elszúrtál a kötéskor...
Egyenlőre a k&h a legjobb, keress fel egy kirendeltséget.
http://totalbike.hu/magazin/2012/11/04/ellensegem_a_rozsda/
Mine
k vonattad ki a forgalomból ?
Azért a kb. 2000Ft kötelező miatt ?
Már simán sokszor van márciusban is jó idő egy kis gurulásra, sőt idén Január 10 körül mentünk egy karikát mert 10-15 fok volt napközben.
12 500 ért kaptam görgőket ,és rugókat a zacskó szerint eredeti Yamaha . Ja és tömítést ,ez mondjuk olasz .
Szeptember óta boldog tulajdonosa vagyok egy Viragonak. Mivel ez az első komolyabb motorom, a tél folyamán sok kérdésem lesz majd.
Két komolyabb utam volt még vele. Az egyik Gyuláról haza (kb. 150 km) és a feleségemmel egy kis hegyi túra (230 km).
Már nem használom, múlt héten kivonattam a forgalomból április 1-ig. Középsztenderre raktam, letakartam és behoztam az akkut a közlekedőbe. Ennyi elég télire, vagy néha kell járatni?
Ez télleg nagyon klassz.