Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt egy előre tolt lábtartó valaki kérte fényképezzűk le vagy adjunk méretet. Ez itt van megvenni is meglehet probálni, szerintem jobb mint az enyém.
http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...
Nó koment. Ehhez már nem értek. Majd ha a helyükben leszek, megértem. Viszont soha nem leszek a helyükben. Mivel olyan mocskos dologgal mint a politika soha nem fogok foglalkozni. Vagyis soha nem leszek politikus.

Inkább a fékbetétről mondjatok véleményt.
http://www.honor.hu/motoros/?p...
A lengőkar tűgörgőkre nem jelentkezik az illetékes elvtárs?
Találtam neki a német ebay-on
http://www.ebay.de/itm/2610228...

Egy nap és 19 óra múlva lejár!
Ma este még egy utólsót aztán részemről kampec. Ha olyan nagy vitéz a cigány akkor 2/3-dal megszavazta a sárga csekk adót és azt miért nem szavazta meg ,hogy a bankok nem háríthatják azemberekre?
Na így köröhög a markába és ki az aki szopik?
A fidesznyikek ezt nem látják?Adó... nem azembereknek a bankoknak ... ők a rosszak továbbhárítják... Röhejes!
Üdv
Na erre az eszmafuttatásra csak rövid válasz lehet :)
Lófasz... ( tesz ez a kormány az átlagemberért aza az országért :()
No pont ezt mondtam. Nem hagyná az unió. (JFK).
Igen Viktornak nagyon ellenszenves az a tulajdonsága ahogy a hatalomhoz ragaszkodik. Pl Regisztrációs választások. Ha ezt behozza akkor tuti, hogy a legradikálisabb ellenfelére fogok szavazni. Mert ez már a jelenlegi látszat demokráciának is a megcsúfolása.
Viszont van egy pár húzása ami jót tesz a magyar gazdaságnak.
Pl SZÉP kártya, Örzse utalvány.
Mondjuk az lenne az igazi, ha legalább ezekbe nem szólna bele az unió.
Én azt mondom, hogy amíg fúj a magyar kormányra az unió, addig velünk kisemberekkel van a kormányunk.
De mihelyt meg lesz elégedve az unió magyar országgal, no akkor nekünk a népnek régen rossz lesz.
Küldöm! Jelezd ha oké minden.
robi306-nak
Nagyon köszönöm ! A profilomban megtalálod a címemet .
http://www.honor.hu/motoros/?p...

Skacok!
Mi a véleményetek erről a fékbetétről? Érdemes ezt megvenni az 535-ösömhöz.
A Motor boltos azt mondta, hogy ez már annyira olcsó, hogy csak rossz lehet. Ő minimum az 5100 Ft-set javasolja.
Mondj egy jó árat és meglátjuk
kedves névrokon és szomszédfalubeli! Ha beütöd a keresőbe a fogyasztás szót előkerül néhány komment amin csemegézhetsz! Többek között tőlem is. Igaz,hogy nem olyan a gépem mint a tiéd, mégis sok dolgom volt amíg a végére jártam az xv fogyasztásának. Jól fogsz szórakozni.
Én megtenném de lehet úgy járnék mint J.F.k. na meg orbánc nem engedne a kormányrúdhoz,ettől ugy kell majd elvenni a hatalmat mint Kadhafitól.
Sajnos a videót egyenlőre nem tudom feltenni. Mivel a legújabb verzió is 184 Mb lett. De ettől jobban már nem vagyok hajlandó megnyirbálni.
Viszont még kínlódok azon hogy miként tudnám kisebben menteni.
Szólok ha sikerült valami és sikerült feltennem valahová.
Ha tényleg tudnál valami tenni, akkor azt kívánom, hogy legyen belőled miniszter elnök.
És mentsd meg az országo t!
Én tudnám mit kell tenni.......
De itt inkább mocizunk, én megelégszem itt egykét elszólással a cigányról.
Helló! Mennyi lenne a kormány occsóért? A 15-rugó nekem egy kicsit sok.
Olyan jó dolog valami motorral kapcsolatos dolgot b@sztatni unalmas téli napokon,és 2év az nem7. Majd ha ennyit kibírt szólj és kiesik a kezemből a töltő
Hát én nem tudom miért olyan nagy gond ez az aksi kérdés.
Nálam két éve van a motorom, és még egyszer sem töltöttem az aksiját. Télen kiveszem, és felviszem a lakásba. Aztán havonta egyszer beteszem a helyére és járatom a mocit 5-10 percig. És így tovább havonta egyszer. Aztán tavasszal beteszem, majd ősszel újra kiveszem. S Még soha nem merült le az aksim.
Illetve amikor nem indult a vas, és annyit tekertettem, hogy már kezdet merülni.
Nagyon be vagy pöccenve Orbánra.
Ne érts félre nem akarom védeni, mivel politikus, és így eleve nem lehet rendes ember. Becsületes normális ember nem adja a fejét politizálásra. Mert ha a közzel is foglalkozna, és nem csak a saját zsebe tömésével, akkor bele őrülne. A tehetetlenségbe.
De azért érdemes gondolkozni egy kicsit.
Menyire is csinálhat azt a kormány amit akar?
90 Előtt Moszkvából diktáltak. Most meg Brüszelből.
Ha valami csoda folytán, te vagy én ülhetnénk bele Viktor székébe akkor mi mit tudnánk tenni?
ÁÁÁÁ
Nem kell. Ötlet van. csak az asszony túl okos és nagyon nehéz beadni a fars dolgokat.
Egyébként az én aksim itt van a nappaliban a kanapé mögött.
Más:
A Párom gépén meg szerkesztettem a Virágós videót. Ettől kisebbre már nem tudom vágni. 4 perces az első rész. Csak hogy ezt is 184Mb ban mentette el.
Sajnos az ő gépén lévő Movi makerel nem lehet meghatározni, hogy mekkora méretbe mentse el. Az enyém meg nem működik.
Megpróbálom, hogy hátha sikerül ekkora terjedelemben feltennem valahová.
Üdv! Ha érdekel küldök egy pontos service manualt, bent van minden, az igaz hogy angol de mindent meglehet érteni. Bent van az összes xv, nagyon szuper. Kell egy email cím.Ja a nyomatékok, hézagolások,elektromos mérések, szóval minden.
De még mindig nem tudom a tipust és a nevét.
Szervusztok !
Hol találok 535 -ös szabadonfutó szerelésről leírást ,vagy videót ?