Örülök, hogy ilyen jó véleményed van!
A pofavizit rendben, remélem el tudsz jönni és gyarapítod a társaságot!
Ja a benzin ma egész barátságos áron volt : 412.9.-Ft/l, de hallottam, hogy van 407.9.- Ft/l áron is.
Tankoltam kemény 4,48 litert 108 km után:) És nem éppen papásan hajtottam...50/100-110 km/h
Helló thor! Előre megmondom a frankót. Jövőre személyes pofavizit a barcsi találkozón! Az egy komoly túra, de megcsinálom mindenképpen. Szeretném ha a viragosok is minél többen átérezhetnék a délmagyarországiak vendégszeretetét. Soha még ennyi ismeretlen emberrel nem dumáltam,ittam múlattam az időt. Baromi jó volt. A költségek nagyon barátiak, kivéve a benzin mert jó messze vagytok, ti déliek.
Helló lovasok!
Én még nem adom fel,most is mentem 60 km-t szakadó esőben
Jövő hét végén megejtem az idei utolsó túrát Tihanyba,aztán majd meglátom...Barcs környékéről valaki nem jön?Megyünk páran
Na erre mondják, hogy elvetemült
Eddig megyek én, Haverom a 125ös kis CBF-vel, Egy srác akit kutazásnál ismertem meg. (Asszem 600as Steed).. Meg lehet jön még egy másik jó barátom 125 Honda Shadow. Innét esetleg valaki azért? :)
bocs az off-ért
A pofavizit rendben, remélem el tudsz jönni és gyarapítod a társaságot!
Ja a benzin ma egész barátságos áron volt : 412.9.-Ft/l, de hallottam, hogy van 407.9.- Ft/l áron is.
Tankoltam kemény 4,48 litert 108 km után:) És nem éppen papásan hajtottam...50/100-110 km/h
Van e valakinek tapasztalata ezzel a tipusú gyertyával, NGK BPR6ES ?
Én még nem adom fel,most is mentem 60 km-t szakadó esőben
Jövő hét végén megejtem az idei utolsó túrát Tihanyba,aztán majd meglátom...Barcs környékéről valaki nem jön?Megyünk páran
Na erre mondják, hogy elvetemült
Eddig megyek én, Haverom a 125ös kis CBF-vel, Egy srác akit kutazásnál ismertem meg. (Asszem 600as Steed).. Meg lehet jön még egy másik jó barátom 125 Honda Shadow. Innét esetleg valaki azért? :)
Fel volt szerelve neked ez a kormány?A gyári bovdenek nem rövidek?