Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így nem eléggé dzsánk fúd. Kólával az igazi!
otthoni meki... micsoda zsömlék :)

bocs az off-ért
Én azt az R betűt kerülném... és rövidtávon használatos, ha nem mész nagy távokat egyszerre...
Örülök, hogy ilyen jó véleményed van!
A pofavizit rendben, remélem el tudsz jönni és gyarapítod a társaságot!
Ja a benzin ma egész barátságos áron volt : 412.9.-Ft/l, de hallottam, hogy van 407.9.- Ft/l áron is.
Tankoltam kemény 4,48 litert 108 km után:) És nem éppen papásan hajtottam...50/100-110 km/h
Sziasztok!
Van e valakinek tapasztalata ezzel a tipusú gyertyával, NGK BPR6ES ?
Helló thor! Előre megmondom a frankót. Jövőre személyes pofavizit a barcsi találkozón! Az egy komoly túra, de megcsinálom mindenképpen. Szeretném ha a viragosok is minél többen átérezhetnék a délmagyarországiak vendégszeretetét. Soha még ennyi ismeretlen emberrel nem dumáltam,ittam múlattam az időt. Baromi jó volt. A költségek nagyon barátiak, kivéve a benzin mert jó messze vagytok, ti déliek.
Helló lovasok!
Én még nem adom fel,most is mentem 60 km-t szakadó esőben
Jövő hét végén megejtem az idei utolsó túrát Tihanyba,aztán majd meglátom...Barcs környékéről valaki nem jön?Megyünk páran
Na erre mondják, hogy elvetemült
:( oksi...

Eddig megyek én, Haverom a 125ös kis CBF-vel, Egy srác akit kutazásnál ismertem meg. (Asszem 600as Steed).. Meg lehet jön még egy másik jó barátom 125 Honda Shadow. Innét esetleg valaki azért? :)
Nálam vége a szezonnak, téliesítettem.
Holnap megyek citadellára. Jön valaki?...
@kalmi79: Össze tudunk futni holnap délután? Nekem a Corvin Plázában lesznek magasköltségvetésű programjaim!
adsz egy e-mailcímet?
hú basszus tényleg...kissé figyelmetlen vagyok köszi!
Az előbb írta, hogy azzal vette a mocit, tehát a válasz igen, használta már ezzel!
értem.De te már használtad?mert vettem már én úgy táskatartót,hogy itthon szembesültem vele,h totál át kéne alakítanom ahhoz,h jó legyen.
nem kell cserélni semmit csak föl kell rakni és goo!
Fel volt szerelve igen ezzel vettem a mocit -nem rövidek inkább egy kicsit hosszúak de el lehet osztani őket !
Szia!
Fel volt szerelve neked ez a kormány?A gyári bovdenek nem rövidek?
megint süt a nap....
eladnám vagy elcserélném valamire xv535-re való-80cm széles 5,5 magas 22mm-átmérő -ár 15000
Igen minden lehetséges, lali királyunk majd Debrecenhez csatolja Pécset.
Igaz Debrecen Pécstől csak két sarokra van de soha ne mond hogy soha mert bármi lehetséges!
Ezt a lajost mindig kisbetűvel kell írni, add kettő: ha tudná,hogy én legszivesebben hová zárnám....
Nagyon a szívedbe zártad a Lajost.
Nem igen jársz Te lali király városában.