Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sírt a motorod.
Ahogy te is fogsz utána.
Egyszerű nem akart menni. Sőt meghibásodást is fog produkálni. Még csak össze nem barátkozik az új tulajjal.
Félre a tréfát. Egyben sikerült eladnod? Már úgy értem hogy felszerelve. Kimondottan az előre tolt láptartó érdekelne.
kalmi krisztusi korban van. Ilyenkor az ember sokat bír. Elolvastam a linkjeid tekintélyes részét, csodálatos túrák. Thassost én is kipróbálnám,de valamiért Ágnes címe nem ok. Ha esetleg megváltozott elküldenéd itt? Ha nem akarod nyilvánosan akkor toroktamas70@gmail.com Köszi.
Azért ha kész lesz, szólj... megnézem. :)

Igazából egy icipici jó dolog van az eladásban... az pedig a váltás lehetősége... A baba-project függvényében majd keresek valami nagyobbat... az első szerelem emléke mindig kísérteni fog... Ha kihúzzák a számaiamat a hétvégén, akkor vasárnap már itthon parkol a vas... az tuti. (a régi biztosan :) )
Én sem tartom magam papirkutyának, motorom több vizet látott mint egy XVIII. századi angolszász 3 árbocos fregatt, szoktam télen is gurigázni, München -Magyarország távot 2 tankolásnyi megállással 7órán belüli részidövel már jó néhányszor abszolváltam, de télen azért egy picit soknak tartanám azt hogy egy frissen vásárolt géppel hazarohanjak.
Tavaly ezen a turánkon még hóviharba is keveredtünk, 2009 -ben julius közepén a pusztitó szélviharrral motoroztam haza szakadó esöben...van mögöttem pár kaland, de mikor a gerinccsigolyáid 50 HZ -frekvenciával táncolnak egymáson, nem érezed az ujjaid, hiába fogod felváltott kézzel a hengerfejet...
szóval szerintem egy ez egy kicsit erös kijelentés...Persze lehet hogy én is papirkutya vagyok hozzád képest...
Imádok motort venni, eladni kevésbé. Amúgy nem akarom elkiabálni, de eladtam egy cuccomat, így most az van, hogy megvan a pénz a HD sportster-re. Lehet eladom a virgácsot...márciusban kiderül. Jogosan vetődhet fel a kérdés, hogy akkor miért újítom fel, és javítom ki a hibáit.

3 ok:

1. Szeretek ezzel foglalkozni (hobby).
2. Szeretem korrektül, hibátlanul eladni a dolgaimat.
3. Még az is lehet, hogy nem fogom eladni..bár erre kevés esély van ha tavasszal meghallok egy 45 fokos V2-est.

papírkutyának adtad el? Motort venni furgonnal?

Én Németországból is lábon hazajönnék vele jól felöltözve.
Elvesztetted a kincset amit nem is használtál?
Teljességgel meg vagy értve. Nehezen tudnék olyan helyzetet elképzelni,hogy eladjam a motort. Akkor is megmarad ha másikat veszek. Igaz én már túl vagyok a családtervezésen. A 17 éves fiam X.20. án levizsgázott b kat. ból. Motorozás szóba sem került,nem érdekli. Vettem Mohács mellől egy 1990es Samarát, tanulni jó lesz a gyereknek. Szerdán megjött a jogsi is.
Hát... meggyőződésem,hogy a vevő jól járt. elég lelkiismeretes ember vagyok, és megnyugtat, hogy itt azért többen látták a vasat, hallottátok, és azért még haladni is tud... mit mondjak... egy darabig nehezen vettem a levegőt, miután furgonba rakta...
Köszi! Ez megnyugtató, de most költöztem másik irodába (épületbe), és rohadjak, meg nem találom... pénteken a kezemben volt, most meg nem találom... szép...
Benéztem 125ccm-es-röl beszéltem...
Na azért én nézegetem és 1800-2000 EURO között szoktak lenni 1995 évjáratu és 24KW -sak,Vagy nézd meg nem az ebay-on ott mégdrágább.
A feszabályzot kicserélted mert az csinálhat ilyet magasabb fordolatnál vissza szabályoz. Nekem is nagyobb az alapjárati töltő fesz mint 4-5 ezres fordulaton, van kb 6-7 tized volt eltérés ami azt jelenti,hogy annyival magasabb az alapjárati töltés. Ez nem hiba.
Ja, és teljes gőzzel nekiállni a babaprojektnek .
A lakást nemrég festetted, autód is kilátásban van, hát gyerünk...
Tisztelt littlerock
Ha megkötöttétek az üzletet, szerintem jól jártatok mindketten.
Azért nem kell eltünnöd az oldalról, vitatkozzunk még...
A tartalék kipufogó nélkül 450.000-ért kelt el. Ennyiért nem adtam volna oda, Ha nem épp akkor teszi meg az ajánlatot, amikor egy már megtekintett autó megvásárlásán tanakodunk az asszonnyal... Ha a kipuff-ért kapok valamennyit, akkor majdnem az utolsó 510.000-es árnál tartunk...

ugye így most nincs jövőre kiadásom a motorra...
Mennyiért árultad ki a zuzalékot?
Multkor itt volt eleje sérült 550 euroért, pár euroval többért már 20 ekm-t sem futott megkimélt darabok vannak. Ìgy egy kicsit furán néztem az eladóra...
megmaradt a kipuffom... eladó!
üdv srácok... vége... elvitték... ma este hat órától nem vagyok virago tulajdonos :(((

ellenben van egy kérdésem: gondoltam, hogy gáz az aksim, de ma amikor elindítottuk, érdekes jelenséget produkált: alapjáraton jobban világított a fényszóró, mint fordulaton. ez mitől lehet?
110 ojró. 32 ezer kb.
A Kívül állók, csak hagy minősítsék le a fórumot. Én nagyon jót szórakozom a hajszárító témával.
Nem biztos, hogy minden feltaláló újító gépészmérnök volt.
Igazad van. Legszívesebben felhoznám a lakásba, és egész télen simogatnám, Fényesítgetném, csinosítanám. S talán hálásabb is mint a nők. Pl soha nem mondja, hogy most fáj a feje, és nincs kedve a kényeztetéshez, vagy a motorozáshoz.
Ha vízhűtéses lenne, akkor könnyű dolgunk lenne.
A Víz rendszerbe épített elektromos vízmelegítő. Indítás előt 30-40 fokra melegíti a vizet. De a lég hűtésnél nem tudom mi lenne a hatásosabb módszer.
Talán ha készítenénk egy speciális formájú lavórt, amit forró vízzel feltöltve, alá tennénk a bloknak. Úy hogy a blok nagy része bele merülne a forró vízbe. Aztán amikor a blok is átmelegedett, csak aztán indítani.
Nagy hülyeséget írtam?
Mennyi volt a motyó zuzammen?
Nyugodj meg tökéletes kis motyókat vettél...