Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok a Videót a Data oldalra sem tudtam feltenni. Mivel túl nagy a terjedelme. Ide is csak 100 Mb ig lehet feltölteni, nekem meg egyenlőre 920Mb a vidi.
Tehát inkább ide felteszem darabonként a vágatlan snitteket.
Sajnos az én gépemen most nem működik a movi maker szerkesztő program. Így nem tudom megszerkeszteni, hogy a terjedelme is jó legyen.
A Hozzászólásokból, én azt szűrtem ki, hogy nyáron a nagy melegben a 7-es gyertya az optimálisabb. Őszel és Tavasszal a hűvösebb időben pedig a 6-os. De egyébként meg mindegy.
Nekem eddig 6-os gyertyáim voltak.
Most 7-es van benne. Mindkettő tökéletesen működik.
Talán a 6-osstal igazán hidegben is szivató nélkül indult. Most a 7-essel már hidegben érdemes szivatót alkalmaznom. Különben tüsszög egy darabig. De indul.
No igen.
Kimondottan a harmadik fotó az étvágy gerjesztő.
De az igazi, már csak ez lenne, ha mindez motoron ülve készült volna.
Én bármelyik motoros találkozóról eltudom mondani, hogy nagyon jól töltöttük az időt együtt.
A Motoros család egy igazi nagy család. Tavaj talán a Balatonkenesei Savage találkozó volt a legjobb.
Akkor fogant meg bennem a gondolat, hogy miért nem lehet ez Savage, és Virágós találkozó egyben.
Nektek mi lenne a véleményetek róla?
Ja egyébként a Balatonkenesei kemping: Nagyon mérsékelt árakkal dolgozik. S Szinte csak mi voltunk a területen. Nem zavartunk senki. 150 m séta után saját és ingyenes strandunk volt.
Néhány fotó:
500 Km az még nagyon kevés, meg nekem mindig ősszel szokott xarozni, nyáron semmigond vele.
Oké
Megpróbálom. Bár ezt az oldalt még nem ismerem.
Üdv. Nekem a nyár közepén az első gyertyát töször beköpte, ami NGK BPR-7ES volt. Keresgélés során találtam egy NGK BPR-6ES-t azt tettem be mivel nem volt más. Ez a gyertya még most is benne van.Így mivel elöl 6-os hátul 7-es van ezzel a felálással mentem kb 500km-t. Tehát én csak jót mondhatok róla.
csipetke79@gmail.com
A könyv BPR7ES-ír ilyet veszek és kész.
Csak a 6-os van akcióban.
a túlmelegedéstől pont repedhet a porcelán...
- hideg gyertya: magasabb számmal jelölt NGK, kis hőfelvevő, nagy hőleadó felület.
- meleg gyertya: pont fordítva, ha belenézel, akkor láthatóan mélyebb a szigetelés ürege
Ma én is így jártam nem indult beköpte mind a két gyertyát kivettem megtakarítottam megint beköpte beleraktam egy régit azzal pöcröf de már kellet a kocsiból az aksi. Ja és megnéztem a szikrát mielőtt visszaraktam volna a második beköpés után, mindenűt áthuzott csak az elektrodák között volt a legkisebb szikra.A menetes részen csak úgy ugráltak a villámok. Na ekkor raktam be a régit és jó lett.
vedd ki a gyertyát, nézd meg milyen ha nem őzbarna, akkor lehet kezdeni keresni az okot...
Az alacsonyabb vagyis 6-os azt jelenti,hogy kevésbé vezeti el a hőt a motorból és ezért jobban leég a gyertyáról a szutyok ergo jobb az öntisztulása?
Ennek még utána nézek a hétvégén. Néha olyan szarul indul a haver gépe,hogy rossz hallgatni. A gurulás reggelén már majdnem kifingattam az akksit, de nem indult. Visszagurultam a garázsba, bedobtam 1-be és azonnal röffent.
Hu én most eléggé béna vagyok ehez, csak annyit kérdeznék nekünk viragosoknak melyik a jobb a bpr6 vagy bpr7
Szia a 6-os az alacsonyabb hőértékű én rövid utakon ősztől ilyet használok hosszú úton fehérre kiégeti .
Van benne egy rádio zavarszűrő ellenállás nem tudom milyen értékű de azt hiszem 2,7kohm Na ezt kivettem és helyettesítettem egy rézdrotót darabbal. A gyertyában úgyís van egy ugyanilyen értékű ellenállás és a bpr7es gyertya megnöveli így az ellenállás értékét és gyengűlhet a szikra erőssége.
A benne lévő zavarszűrő ellenállás eltávolítása... ha a gyertya és a pipa is rendelkezik ellenállással, az eléggé legyengíti az egészséges elektromos ív kialakulásának lehetőségét...

eredmény: kormos gyertya, kimaradó égés, stb... sok kínlódást okozott már többeknek itt.
Brumeszkosz: Mi az a kiherélése a pipának?
semmi gyorskaja :)
a zsemléket ma sütöttem... meg a szín darálthús húspogácsát is :)))
Szia! A gyertyakupakot már régen kiheréltem így Az R vagyis a zavarszűrő ellenállásból csak a gyertyában maradt. Engem a 6-os hőérték érdekelne. Pontosan mit is jelent az? Minnél kisebb ez a szám annál nagyobb höt bir el zavarmentes üzemben a gyertya, vagy fordítva van? A léghűtés miatt ezek a blokkok nagyobb hőmérsékleten dolgoznak mint a vízhűtésüek?