Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aztat nem tudom hogyan lehet a fesszabályzót kimérni azon kivűl, hogy megméred a bemenő feszt és a kimenőt, a kimenőnek kell lenni 13,8V és 14,2 között. Ha az egyenirányító diódái gretz-ba vannak kötve akkor azt nem lehet kimérni
a generátort ma tekerik -remélem a fesszabim nem kapott -amit kitudtam mérni rajta az a diódák és azok jóknak látszanak ,csak egy irányban mérhetőek!
OK, szólok ha lesz jelentkező.
bocsi közben rájöttem én is a tévedésre -azért ha tudsz valakit aki ilyent szeretne akkor szólj -köszi!
Valakivel összekeversz én ezzel a kormánnyal( nem a cigány viktorék) vettem a vasat .
Bocsi ez tényleg király -a régi képedet néztem !
Köszi az ajánlat de nekem már van egy fasza kormányom( Nem a viktorék) és nem akarom lecserélni.
Sziasztok! valaki tekerte már ki ezt a csavart teljesen, mi van mögötte?
Ez a benzinszint ellenőrző csavar és nekem mintha könnyezne egy kicsit. Mi van ha teljesen kitekerem megnézni, hogy miért nem tömít rendesen. Nem ugrik szét valami ami utána még nagyobb problémát okoz?
szia brumeszkosz -esetleg nem érdekelne a jó mocidra egy dögös chopper kormány -15 libáér esetleg alkatrész csere? vagy valakit aki olvassa / generátor-fesszabályzó/ érdekelne vagy lééé!
Normális,, emelj egy kicsit a töltőáramon és pezsegni fog.Ezek általában 12 Amperórás aksik tehát 1,2 amperrel kell tölteni 10 óra időtartamig.
-most nem eszik -spórol
Üdv Tanácsot szeretnék kérni. Felraktam az aksit a tőltőre és egy olyan jelenséget tapasztaltam ami nekem új dolog. Megdöntöttem az aksit egy picit hogy megnézzem mennyi folyadék van benne és nagymennyíségű buborék elindúlt az aljáról felfelé. De amikor függőleges helyzetben van nincs semmi buborék. Normális jelenség ez?
1mérföld=1609,34méter
Nekem egy 125-ös van, de a szezon végére egyre hangosabb kopogó hang jelent meg. Mivel úgy is szét kéne szedni, tervbe van hogy a mostaniból, és egy 250esből építünk egyet. Láttam német oldalon 180-as szettet, de azért a motor többi alkatrészének nem tenne jót ez a változás. Így megkapná a 250-es blokkot a 125ös blokkfelekkel. Bízok benne hogy alapjaiban ugyanolyan a kettő, esetleg valaki meg tudna erősíteni benne?
mentem ma elég sokat, de mivel mérföldet mutat, elfelejtettem az adatokat, és így nem tudom. Csak hogy mennyi nagyjából a tiétek fogyasztása?
Mi lelte a tiédet ?
Köszönöm, de hála a jó égnek ép van a motoromon (és remélem az is marad). :) Igazából csak egy blokkra lenne szükségem, de úgy látom hogy a digók oldalain sokat hirdetnek.
Ha 90-100km/h sebességet átlagosnak vesszük, nekem 4,5-5 l között evett.
5 liter kb...
sziasztok!

Egy 535-ösnek átlagos tempónál mennyi a fogyasztása?
Gyere mailben megdumáljuk:

postaviktor@gmail.com
A matricát, meg a gumigyűrűket vinném (talán van a gyűrűk között használható a 400-ashoz is)
Urak,

Senki többet harmadszor.

Még egyszer itt vannak az eladó alkatrészek hátha valakinek elkerülte a figyelmét:

https://picasaweb.google.com/P...

Még pár napig nem teszem fel őket az Ebay -re.
Egy új fékkarom (vagy kuplung nem emlékszem) van, azt ingyen megkapod ha akarod :)
Ezzel csak két gond van.
1. Nem ismerem a total komadert.
2. Az FTP kapcsolatot sem ismerem. Egyébként minden rendben.
A Párom kis laptopján sikerült a felét megszerkesztenem. Csak sajnos ez is 350 MB let. Az övén sajnos mentéskor nem lehet meghatározni a méretet.
De legfeljebb ezt is lefelezem a szerkesztővel.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ennél több darabot már nem rakok fel. Sőt egy pár nap múlva ezeket is törlöm. Aztán majd szerkesztett formában teszem fel az egészet.