Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elbizonytalanodni csak ott bizonytalanodtam el, hogy jó lesz-e nekem az 535ös, nem kell-e egy 750es. A 105 kg meg nem túl valószínű, a családban senkinek sincs túlsúly problémája.
@P.I.D. Szia jövendő motoros! Nehogy már az én hozzászólásom elbizonytalanítson! A Virago igenis kényelmes jól irányítható verda. Ha majd sok év múlva 105kiló és 187cm leszel lehet Fat Boy vagy Midnight star-ban gondolkodni. Addig a 400 vagy az 535xv kitűnő tapasztalatszerző, és élménymotor. A szombatot akkor is nagyon bírtam amikor zsibbadt a seggem. Egy motorosnak ez nem számít. Gyűtsd a zsetont vegyél motort bajod nem lesz,legfeljebb irígyed. Uff én beszéltem.
Szia P.I.D.!
Én 10 éves korom óta küzdök motoron, persze ebből jó pár évet kitett a terep, illetve illegal version:)
Miután meglett az első jogsim, eleinte Simson, majd egy 80/50-es Suzuki chopperrel nyomultam. Aztán jött az A1 kategória és vettem egy xv 125-öt. Majd miután megteremtettem rá a lóvét, letettem az A-t és egyből 535. Nagyon könnyen kezelhető, de ha kell, akkor brutális erőt és nyomatékot szabadít a kardán a hátsó kerékre.
A robogó jó dolog városban szaladgálni, a fokozatosság elve még jobb dolog, de ha lehetőséged lesz rá, ne robogót vegyél, hanem egy sebválós gépet. Sok sikert kívánok a motoros pályafutáshoz!
én soha az életben nem ültem motoron ez előtt. 42 éves vagyok, 2 hónapja vettem az első motoromat, ez pedig egy Virago 535. Nagyon szeretem, a kanyarvétel szerintem nagyon szépen kivitelezhető vele döntve is, nem nehéz motor, és nem okoz meglepetést. Pedig a két gumi totál szar, kuka. Most veszek rá újakat.
szóval örülök, hogy ezt választottam, nem egy kis vacak motor, de nem is egy robosztus "nátóbázis"..... Szerintem ideális, van aki azt kérdezte, miért női motort vettem, de nem érdekel, mert ismerem a korlátaimat, nincs igazán tapasztalatom a motorozásban, de úgy érzem, ez a motor sok mindenre megtanít engem, és megbocsájtja a hibákat. Vigyázok rá, nem vagyok már 20 éves vesedonor alkat, aki 200 km/óra alatt szédül.
A robogón gondolkoztam tapasztalatszerzés miatt, meg hogy ne maradjak két kerék nélkül két évre. Viszont akkor még nem tudtam, hogy arra is kelleni fog az M kategória. Eddig itt csak a 16 év kellett hozzá, semmi egyéb. No akkor még vagy két év, és csendes hallgatóból aktív motorossá válok. Köszönöm a segítséget! Örülök, hogy nem kell lemondani az 535ösről.
ezt a mondatot azért gondold át még egyszer:
Volt egy holt pont amikor kurvára fájt seggem de utána már jó volt...

Szia Robág !
Előre is köszönöm a címet, meg a deklit, Brumit pedig minden elismerés megilleti, nagyon sokat segít. Az én motorom is 1995-ös évjáratú, így ugyanarra a vadra vadászunk, ami elég ritka. De szezonra újítunk egyet, az tuti.
Azért ez a giroszkóp hatás tényleg működi ám, csak kell hozzá kb 10000fordulat, meg hossztengellyel párhuzamos főtengely ! Pl honda cx500.(güllenpumpen) Mentem vele,... hát szűk fordulókban eléggé érdekes !
Hát, az első kereket valóban nem szokta felkapni. Működik a technika
Köszi, érdekes a cikk
A robogó nem rossz döntés ha már van rá jogsid, akár M vagy B... Arra jó lesz ,hogy szokd a két kereket és a forgalmat vele. Az ,hogy kezdésnél egyből Virgácsra akarsz váltani, nem rossz döntés. Én is egy 400as Virgáccsal kezdtem és pár hónap múlva már egész jól lehet érezni a témát! És ha érzéked is van hozzá, még a lábtartót is szikráztatod az aszfalton! :P Én 182cm vagyok. Nincs előre tolva a lábtartó, és a kormány sincs még megemelve, de nekem így is kényelmes. Az utóbbi túrán én kereken 240km mentem összesen. Volt egy holt pont amikor kurvára fájt seggem de utána már jó volt. xd Szerintem ha a lábtartót előrébb rakom és talán még a kormányt is megemelem teljesen tökéletes lesz nekem. Ahogy nézem még csak 16 vagy, még van időd bőven, hogy mit akarsz. :)
Sziasztok!
Ismertiket ezt a gumit? continental, első és hátsó 47.000,-Ft. összesen.

http://www.motorr.hu/6651/cont...
Hogy a viragóban ezért forog-e hátrafelé ?...
http://www.motorrevu.hu/beszamolo/mv_agusta_f3_motor
Sziasztok!
Miért természetes, hogy hátrafele forog a főtengely? Régebben hallottam róla, akkor is meglepett. A fogaskerekek száma miatt így adja ki? Az egyik szaki azt mondta, hogy az egyik kerék csak köztes, hogy a forgásirányt megváltoztassa. Ez igaz? És akkor mi értelme ennek?
Szia november !
Megfogtál az elérhetőséggel ! Nem akarom mondani hogy Újhegyről Nagykozár felé a falu közepén a bontó után balra a második utca. Inkább utána nézek az utcanévnek, meg a telefonszámának !
Ha a dekni gyártás működik, grátisz kapsz egyet !
Eléggé buta megoldás ez a 2cm-en belül két csavar, főleg hogy idősebb gépeknél már a vezeték a szigetelése is jól megvan keményedve, a csavarokat meg nem meri az ember igazán meghúzni nehogy kiszakadjon az akksi kivezetés. A csavarrögzítő vagy a rugós alátét lehet jó megoldás.
köszönöm Tormy!
nekem is lelazult a negatív saru, és 90-nel mentem, töksötétben. Minden elsötétült, halálfélelmem volt. Pár másodperc múlva újra indult az egész. Világítás, motor.
Akkor még nem tudtam mi a gond. Egy pillanatra ha nem kap áramot, minden elmegy.
a két csavart csavarrögzítővel kentem be, így már nehezebben lazul le. Loctite kék színű csavarrögzítő.
Köszi, de ez "links" azaz bal oldali. Jobbos kéne. Egyébként ahogy blackieix írja 750-1100 egy kutya kölyke, csak az évjáratra kell figyelni, azt hiszem a 92 előtti már másként néz ki, az enyém 95-ös
Ezt azzonal megvehetem ennyiért és Pay-Pal-al fizethető ami ingyen van nem számol a bank jutalékot. Ehez jön még a posta ami 10 17 Euro de ezt pontosan megkell kérdezni.

http://www.ebay.de/itm/Seitend...
Azt bírja a tokos ,hogy a legfelső felfogató fülem törött.
Itt egy licit alatt lévő dekli.
http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...
Ok vettem az adást.
Ugyanaz a ketto.
Virago 750 vagy 1100?
Ha találok küldök linkeket és ha pay-palos akkor meg is vehetem.
Szia brumesz..
Egyáltalán nem haragszom. A fél motor ára nyilván túlzás, amivel arra szerettem volna utalni, hogy szerintem egy komplett új szerkezet baromi drága. Ugyanakkor ha már költök rá, mindenképpen újat vennék és akkor nem kell semmit méregetnem, mert tutti hogy jó.
Tudom hogy e-bay ügyben Te vagy a spiller és jó cuccokat tudsz olcsón venni. Én csak pislogok az árak láttán. Remélem sikerül megoldanod a kupplung problémát. Én mindenképpen figyelem a fejleményeket, sőt ha tudsz nekünk oldal dekni ügyben segíteni azt mindenképpen megköszönném !