Úgy tudom a rossz műszerelhelyezés miatt van ez. enyhe túltöltést szoktak javasolni. De erről blackiex szerintem pontosabban tud nyilatkozni. Keress rá a dologra a itt a keresővel.
Sziasztok !
xv750-ben felső kétharmadon mutatkozik az olajnívóm , ugyanakkor menet közben több alkalommal kigyulladt a figyelmeztető lámpa.Ha jól láttam a service manuálban a lámpa szintet jelez és nem olajnyomást. Álló motornál nem is világít soha, de még akkor sem ha oldaltámaszon áll.
Tapasztaltatok már hasonlót ?
Na nem is a csapatra gondoltam, hanem mondjuk ha valaki kicsit megtépi a szarvát, és előbb ér a checkpointhoz, nehogy szlovák rendőrökkel várjon be minket (nem rád célzok ám kalmi )
Én még sosem láttam, hallottam, vagy tapasztaltam olyat ,hogy egy komplett túrázó bagázst félre állítanának. Meg már simán átgurulunk megállás nélkül a határon is. Ajánlom ,hogy ne igazoltassanak! XD
Én ott leszek holnap 10.30-kor.
Egy javaslatom lenne, ha már "külföldre" is megyünk:
Ha valakinek van eurója, hozhatna valamicskét, hátha valakit mondjuk megbüntet a rendőr, ne kelljen ott éjszakázni.
Sziasztok igaz én most nem tudok menni a nagy távolság miatt és egyéb programok miatt de a kísérőautó jól jöhet ennyi motornál be lehet rakni üdítőket szendvicseket nagy pumpát emelőt indítókábelt szerszámokat esetleg a motorkereket gumishoz elvinni stb stb ....
Ja, ja.
Én az idén ott indítottam a szezont.
Esetleg Tiszaőrsön szállást is tudok biztosítani a csapatnak.(Sátor hely és fürdési lehetőség. Esetleg korlátozott számban lakókocsiban.)
De ezt még egyeztetnem kell az ősökkel.
Majd, ha konkrétabb lesz a dolog.
xv750-ben felső kétharmadon mutatkozik az olajnívóm , ugyanakkor menet közben több alkalommal kigyulladt a figyelmeztető lámpa.Ha jól láttam a service manuálban a lámpa szintet jelez és nem olajnyomást. Álló motornál nem is világít soha, de még akkor sem ha oldaltámaszon áll.
Tapasztaltatok már hasonlót ?
Sajnálom hogy nem jössz.
üdv
tormy
S személyesen is dumálhatunk.
De talán legközelebb.
Mi a baja a gépednek?
Én ott leszek holnap 10.30-kor.
Egy javaslatom lenne, ha már "külföldre" is megyünk:
Ha valakinek van eurója, hozhatna valamicskét, hátha valakit mondjuk megbüntet a rendőr, ne kelljen ott éjszakázni.
A részvevőkek jó utat kívánok.
Gyula
Látom a reglapodon.
Tavasszal rakéta motort láttam, és hallottam. 5-10 perccel később is rázott utána a hideg. Nem volt semmi!
Én az idén ott indítottam a szezont.
Esetleg Tiszaőrsön szállást is tudok biztosítani a csapatnak.(Sátor hely és fürdési lehetőség. Esetleg korlátozott számban lakókocsiban.)
De ezt még egyeztetnem kell az ősökkel.
Majd, ha konkrétabb lesz a dolog.