Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, én például hétfőn, és kedden is dolgozom.
Mivel tudod egy miniszternek is ünnep az ünnep. De a szemét szállítás az nem várhat.
Fontos ember vagyok, mi?
Semmi nem lehetetlen. Csak elég embernek kell akarnia!
Nem Kálmi...Kalmi.

Köszi.
Kálmi, Kálmi, Mi bajod az autósokkal?
Tavasszal is volt velünk egy. Akkor a Dunakanyarba kirándultunk. S az autó zárta a sort.
Sőt a Robinzon szigeteki hétvégén is volt velünk egy autó. Gyerekeket hozott. Hogy attól még, hogy apu motorozik, még együtt lehessen a család.
Egyébként meg azért mert valaki már elvermelte télire a motorját, miért kéne lemaradnia egy ilyen eseményről?
Én arra szavazok, hogy minden további nélkül jöhet velünk autó is.
xd Királyság akkor, hogy jöttök! Robin is jön? Zsír! Őt is rég láttam már! :D Utoljára jókat röhögtem.. xd
Az ötlet nagyon jó!
Csak nem tudom, hogy nekünk bele fér-e majd a jövő évi büdzsébe.
Ugyan is már eldöntöttük, hogy jövőre vissza kéne menni Észak Olaszországba, dél tiroli alpokba, Wolkejnstenbe.
95-ben két hónapot voltam ott, szakmát tanulni. S szerelmesen lettem a tájnak. No ott kezdődnek számomra a hegyek. Lankofer, és környéke.
De ha egy mód van rá akkor, Erdélybe is el kéne menni. A Párom volt már ott. És csak szépeket, jókat mesélt. No meg vannak ott ismerősök is akik évek óta hívnak minket. Csak hát ez az itthoni mókus keréktől nehéz szabadulni.
De majd meglátjuk! "Mondta a vak, azzal neki ment a falnak"
Robin62 a Diósjenői elágazásnál fog minket várni 11:30 körül!
oké
Kérdeztem a párom. S úgy emlékszünk, hogy menüt ettünk. Olyan 800 Ft volt. Kínai leves, és második. Nagyon finom volt, és jól is laktunk.
De majd ott személyesen megbeszéljük, hogy mire szavaz a társaság.
Ja el is felejtettem megírni. Sikerült elintéznem, hogy mehetek. Viszont lehetséges, hogy Robin62, és én majd valahol, talán Parasapusztánal csatlakozunk hozzátok. De ezt még vele is egyeztetnem kell.
Parkettázás, megint marad . Csak majd miután haza értem, akkor még vihetem őket Demjénbe, vagy Miskolctapolcára éjszakai fürdőzésre.
Két Bigével egyedül. Nem is tudom, hogy fogom majd kibírni.
Már nincs meg a Hortobágyi internáló tábor , de vikike szerintem újra megnyitja. Szoktam arra járni a vasutas géppel és mindig nézem ,hogy hol lesz a helyem.
Szokott lenni most is , olyan nitroval menő autok.
Igen
Erdélyország. Valamikor magyar országhoz tartozott. Most Romániához. De egyébként meg, mindig is önálló országnak számított. S az ott élő Székelyeké. Akik jóval nagyobb magyarok, mint mi, akik itt élünk.
Legalább is szerény véleményem szerint. De lehet, hogy tévedek?
Régebben rengeteget jártunk Kunmadarasra a gyorsulási versenyre, én nagyon szerettem. Jövő szezonban mehetnénk oda is esetleg, ha érdekel valakit.
Pufajka, jégcsákány miegymás.
Mikor? Hortobágy , Tiszapart szabad strand Tiszafüreden ......
A román ukrán kamionokat szabályos közlekedésre tanítjuk.
Halálút!
De a 4esen megyünk!
Majd egyszer arrafelé is tervezünk túrát!
Király!
Én is mennék de nekem plusz 250 km csak Pestig.
@kalmi79: Sajnos nem jött meg a levegőszűrő és nélküle sok a levegő a motornak. Most próbáltam ki, hebeg habog alacsony fordulaton. Már nálam van a virago délelőtt kapott egy új metzeler 100/90-19es gumit, az intruderes haver jön. 10-30kor a benzinkúton vagyunk.
Ok itthon leszek, jöhetsz.
akkor ha tudok jövök szombaton... közben ki kellene próbálnom a légszűrő fojtását...
xv 400 lila ezüst...