Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a sebváltómra én is raknék ilyesmi véget"taposót".de rá kellett jönnöm,h csak egyben cserélhető a karral. :(

Még nem, de tegnap éjjel melóból hazafelé jövet át kellett állítanom tartalékra.
asszem tényleg marad ez.
nem én fogom kicserélni.Egy haver.Van neki hozzá mindene,(maszekban is tolja meg a melóhelyén)csak belsőt kell vennem.
@kalmi79: Tankoltál már?
És te akarod kicserélni ? Mármint, hogy ?

Irány egy gumis és cseréltesd ki neki lesz belső gumija is.
Bocsánat, jogos.
Most már mennie kell.
Szia, nekem nem műxik a link. Azt írja, h nem található az oldal. Többiek?
Publikussá tetted?
Köszi
Urak.
Ahogy ígértem végre lefotóztam a visszamaradt XV750 és kicsi XV1000 és XV1100 alkatrész arzenálomat.

De érdemes átböngészni mindenkinek is mert van köztük általános Yamaha motyó is ami az összes XV -re de még akár egy V-MAX -ra is jó volna.

Klikk a linkre:

https://picasaweb.google.com/P...

HA rákattintasz a kisképekte, minden képhez írtam kis magyarázatot meg egy kitalált árat, de ha bármi kell akkor mondjátok és megegyezünk, nincsen semmi kőbe vésve.

Ha valakit valami érdekel akkor dobjon mailt: postaviktor@gmail.com

2 hétig nem rakom még fel máshova hogy hagyjak időt a kedves fórumtársaknak hogy böngészgessenek.
Na mi van? Mindenki motorozik, vagy most, hogy jön a tél, mindenki hanyagolja a fórumot?
Van aki beragasztja a belsot. Nem illik ma mar. Csere. Kulso gumi vasarlasakor is csere.
Szerintem bármelyik jobb képességü autósboltban kapsz indexrelét, csak vidd magaddal a eredetit, hogy a lábkiosztás legalább hasonlítson egy picit. Autos indexrelével is pont ugyan úgy fog villogni, és nem hiszem hogy ez miatt hátrafele is tudnál vele menni. :)
Sziasztok!
Nincs esetleg valakinek egy eladó index reléje Bpesten, vagy környékén, ha jó még a mai nap elugranék érte. Nekem egy 2000-es kiadású 535-ösöm van, de szerintem a többivel is nagyjából kompatibilisek lehetnek egymással.
Ha esetleg valakinek lenne, légyszi dobjon egy üzit a 06-70-409-65-67-es számra, vagy írjon ide.
Köszönöm előre is.
Nem drága. Szerintem vállalható darab.
Sziasztok!
Szombaton kaptam 1 szeget a hátsóba...szerencsére volt nálam defektjavító spray így haza tudtam jönni(50km).
most keresgetek belső gumit.Tud valaki ennél jobbat?vagy jó ez egyáltalán?:
http://www.grando.hu/130-140-9...
Szia!

A 607. oldalon a 15141 hsz.-nél van egy kép erről.
A tankot ha nem is veszed le, de emeld meg az elejét amíg engedi a cső, úgy fogsz tudni tekerni rajta.
OK én is megprobálom megnézni valahol.
Nem én
Majd a manuálban megnézem. Vagy ha vki addig megírja, megköszönöm. (ezereggyes)
"Romania: the most beautiful country in the world" Hát ez vicces! Vagy inkább szomorú
Ok én holnap is ráérek, majd csörgess meg ha jössz ,hogy itthon legyek. Egyébként tudod hol van a dusító csavar az tiéden mert én nem tudom csak az 535-ön
Szia! Én voltam tavaly is meg idén is Nagyon szuper. Jó az út, gyönyörű a táj. Kicsit magasabbra fel lehet kapaszkodni mint a Kékes... És egy nyomatékos V2-sel meg non plus ultra
Köszi, de ma délelőtt nekem sajnos nem jó. Karbiszinkron most volt csinálva rajta nemrég. Viszont az alapjárat dúsítással majd bepróbálkozhatunk, hátha csökken a durrogásom.
Az csak átmeneti javulás volt, ugyan olyan mint volt vagy csak nagyon kicsivel lett halkabb. Ma ujra beállítom a szinkront mert mintha az állítgatás után picikét durrogna.
Nem jössz át délelött és ránézünk a Tiédre is hátha segít a durrogásodon, nekem miután a kuplung miatt állítgattam egy picit elkezdett durrogni. Ma megprobálom visszaállítani.