HA rákattintasz a kisképekte, minden képhez írtam kis magyarázatot meg egy kitalált árat, de ha bármi kell akkor mondjátok és megegyezünk, nincsen semmi kőbe vésve.
Ha valakit valami érdekel akkor dobjon mailt: postaviktor@gmail.com
2 hétig nem rakom még fel máshova hogy hagyjak időt a kedves fórumtársaknak hogy böngészgessenek.
Szerintem bármelyik jobb képességü autósboltban kapsz indexrelét, csak vidd magaddal a eredetit, hogy a lábkiosztás legalább hasonlítson egy picit. Autos indexrelével is pont ugyan úgy fog villogni, és nem hiszem hogy ez miatt hátrafele is tudnál vele menni. :)
Sziasztok!
Nincs esetleg valakinek egy eladó index reléje Bpesten, vagy környékén, ha jó még a mai nap elugranék érte. Nekem egy 2000-es kiadású 535-ösöm van, de szerintem a többivel is nagyjából kompatibilisek lehetnek egymással.
Ha esetleg valakinek lenne, légyszi dobjon egy üzit a 06-70-409-65-67-es számra, vagy írjon ide.
Köszönöm előre is.
Sziasztok!
Szombaton kaptam 1 szeget a hátsóba...szerencsére volt nálam defektjavító spray így haza tudtam jönni(50km).
most keresgetek belső gumit.Tud valaki ennél jobbat?vagy jó ez egyáltalán?: http://www.grando.hu/130-140-9...
A 607. oldalon a 15141 hsz.-nél van egy kép erről.
A tankot ha nem is veszed le, de emeld meg az elejét amíg engedi a cső, úgy fogsz tudni tekerni rajta.
Ok én holnap is ráérek, majd csörgess meg ha jössz ,hogy itthon legyek. Egyébként tudod hol van a dusító csavar az tiéden mert én nem tudom csak az 535-ön
Szia! Én voltam tavaly is meg idén is Nagyon szuper. Jó az út, gyönyörű a táj. Kicsit magasabbra fel lehet kapaszkodni mint a Kékes... És egy nyomatékos V2-sel meg non plus ultra
Köszi, de ma délelőtt nekem sajnos nem jó. Karbiszinkron most volt csinálva rajta nemrég. Viszont az alapjárat dúsítással majd bepróbálkozhatunk, hátha csökken a durrogásom.
Az csak átmeneti javulás volt, ugyan olyan mint volt vagy csak nagyon kicsivel lett halkabb. Ma ujra beállítom a szinkront mert mintha az állítgatás után picikét durrogna.
Nem jössz át délelött és ránézünk a Tiédre is hátha segít a durrogásodon, nekem miután a kuplung miatt állítgattam egy picit elkezdett durrogni. Ma megprobálom visszaállítani.
Még nem, de tegnap éjjel melóból hazafelé jövet át kellett állítanom tartalékra.
Irány egy gumis és cseréltesd ki neki lesz belső gumija is.
Most már mennie kell.
Publikussá tetted?
Köszi
Ahogy ígértem végre lefotóztam a visszamaradt XV750 és kicsi XV1000 és XV1100 alkatrész arzenálomat.
De érdemes átböngészni mindenkinek is mert van köztük általános Yamaha motyó is ami az összes XV -re de még akár egy V-MAX -ra is jó volna.
Klikk a linkre:
https://picasaweb.google.com/P...
HA rákattintasz a kisképekte, minden képhez írtam kis magyarázatot meg egy kitalált árat, de ha bármi kell akkor mondjátok és megegyezünk, nincsen semmi kőbe vésve.
Ha valakit valami érdekel akkor dobjon mailt: postaviktor@gmail.com
2 hétig nem rakom még fel máshova hogy hagyjak időt a kedves fórumtársaknak hogy böngészgessenek.
Ha valakit érdekelne!
Nincs esetleg valakinek egy eladó index reléje Bpesten, vagy környékén, ha jó még a mai nap elugranék érte. Nekem egy 2000-es kiadású 535-ösöm van, de szerintem a többivel is nagyjából kompatibilisek lehetnek egymással.
Ha esetleg valakinek lenne, légyszi dobjon egy üzit a 06-70-409-65-67-es számra, vagy írjon ide.
Köszönöm előre is.
Szombaton kaptam 1 szeget a hátsóba...szerencsére volt nálam defektjavító spray így haza tudtam jönni(50km).
most keresgetek belső gumit.Tud valaki ennél jobbat?vagy jó ez egyáltalán?:
http://www.grando.hu/130-140-9...
A 607. oldalon a 15141 hsz.-nél van egy kép erről.
A tankot ha nem is veszed le, de emeld meg az elejét amíg engedi a cső, úgy fogsz tudni tekerni rajta.
Majd a manuálban megnézem. Vagy ha vki addig megírja, megköszönöm. (ezereggyes)
Nem jössz át délelött és ránézünk a Tiédre is hátha segít a durrogásodon, nekem miután a kuplung miatt állítgattam egy picit elkezdett durrogni. Ma megprobálom visszaállítani.