Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Littlerock.. harcolj a szombatért! *.* Mi még nem is találkoztunk nem?.. :/ Vagy már igen? :D
Túra után túra?... :/ Így is kiszámolt dellával jövök.. Nekem only szombat
Dyanák is lesznek? *.* Magamhoz nyúlok! *.*

Mivel már mások is visszajeleztek, és én is így alakítottam a programomat, valamint gyönyörű időt jelölnek, én biztosan szombaton megyek, annál is inkább, mert hétfőn dolgoznom kell!
Szervezz egyet hétfőre is, szerintem többeket is érdekelhet!
Srácok!

Nekem azért kérdéses a részvétel, mert a hétfőre próbálom átrakni a programomat eddig kevés sikerrel... Merész kérdés, de kénytelen vagyok feltenni: a hétfő semmiképp nem jó időpont a túrára?
Kérem senki ne illesse negatív szavakkal e kérdésemet, tisztában vagyok vele mikor, és milyen kérdést tettem fel...
Szia Zsolt!
Az a határátkelés a fahídon Király volt,de kocsival?
Egyébként már nem aktuális.
Üdv.
Az LS650 es srácok nem jönnek, de a 3 ember biztosan jön az indexről egy sporival és két dyna-val.
Srácok! Aki biztosan jön, az erősítse meg itt a fórumon, hogy tudjuk mennyien leszünk!
Azt nem tudom mi alapján számolja a google. 220 km országúton nem túl nagy tempóban nem lehet több 10-11 liter benzinnél, ami kb. 5000 Ft.
Tisztelt Kalmi79
Remek útvonalat kreáltál, de nehogy elvegye valakinek a kedvét, és elbizonytalanodjon a részletes út vonal leírás legalján kiírt üzemanyag költség: 11,290- Ft. láttán. Nekem átlagos városi hajtás mellett, 22-25 ft jött ki kilóméterenként.
Hegymenettel, oszlopban vonulás esetén sem mehet feljebb, mint 30Ft/km a tervezett költség, úgy kalkuláljatok.
Amúgy,ha az autóm ennyit zabálna, akkor is tökön bökném magam.
köszi a választ, a hossza nem lényeges.

Egy fojtást kellene konstruálnom, végre összeállt a fejemben, hogyan lehetne az 535-ös levegőszűrőt 400-ashoz illeszteni. mivel a 400-asnak a fojtása egy 40 mm-es átmérőjű 70 mm hosszú cső, így megfordítva a dolgot egy 70 magas 40-es "dugót" kellene erre a támasztócsőre ráhúzni...

Ekkorát nem akarok fojtani, így lehet, hogy az első lépcső egy hosszú gyertyakulcs-crowa fej lesz... annak ugye fél coll-os a kulcsnyílása...
Szia!
Több éves megszokásból,meg a második gyerekkorban jobban kell vigyázni az izületekre.
Üdv.
Szia !
Csak kb.tudom a csavar hatos,igy a külső átmérő tíz-tizenegy.
Hossza viszont halvány gőzöm.
Üdv.
Tévedsz, én nem vagyok főnök! :)
Ha úgy gondolod gyere, ha a többieknek nincs ellene kifogása. Nekem a motoros túra, az motoros túra. Egyébként miért vonatod ki télire a mocidat a forgalomból? Mire jó? Az autós kísérethez szükséges üzemanyag ára majdnem annyi, mint amit a kivonással spórolsz! Nem lenne jobb akkor motorral?
Szia kalmi 79!
Tudomásul veszem,azért bátorkodtam jelentkezni mert több esetben volt már ilyen,a sor végén jött az autó,ilyen egyszerű.
Te döntesz, most Te vagy a FŐNÖK.
Széles utat mindenkinek.
Üdv.
A lezárt letkési átkelőhely miatt módosult kicsit az útvonal:

http://goo.gl/maps/O4H7C
Hali!

Nem tudja véletlenül valaki, mekkora a külső átmérője annak a csőnek amiben a légszűrő leszorítócsavarja fut?
Tegnap délelőtt már leírtam, de álljék itt mégegyszer!

Tehát a túra indulási helye és ideje:

2012.10.20. Szombat, délelőtt 10:30, Budapest, Zugló, Hungária krt. A Kacsóh Pongrác úti felüljáró előtt található OMV kút és Mc Donalds parkolója.
10:40 ig várunk, aztán indulás. Ha valakinek nyűgje van, vagy kérdése, engem elér a pannonos 3224028-on.

http://goo.gl/maps/f40F3
A termek leirasaban szerepelni fog. olyan adat ez, mint olajnal az asvany vagy szintetikus osszetetel.
Srácok... Nagyon sok mindent írtatok erről a szombati túráról. Leírja neke mvalaki tömören ,hogy hol találkoztok meg mi az uti cél meg ilyenek... Kurvára el akarok menni csak pénzem nincsen. De talán kitalálok valamit.
Kurva nagy élmény volt! :D
Vadállat! :D Nekem tetszik.
Tudom. A Devils börzére amúgy egy barátommal megyek ,mert őt is érdekli. Meg közel lakom a Hells Angels-nek a klubházához és lehet ,hogy beszélgetnék pár taggal. Érdekelnek ezek a dolgok.
Kispest!

Bár tulajdonképpen én szervezem a túrát, mégsem én döntök ebben, de nem tartom szerencsésnek az autóval való csatlakozást. Sokat nem akarok magyarázkodni, szerintem logikusan belegondolva semmi értelme. Ha a többiek azt mondják, felőlem gyere, de nem örülök neki. Bocsi, ha nem vagyok ezzel most szimpi, de ezt gondolom.
Az egyik kolleganőm szalontai. Megnéztük nemrég az Öregtornyot (Toldi) és Arany János emlékmúzeumát. (És sajnos határon túlról beszélünk...) De akár mondhatnám Ady szülőházát is. Ugyanez a helyzet. Én azt mondom, ha már úton vagyunk töltsük meg időnként efféle tartalommal is.
El szoktam gondolkozni azon, milyen sokat köszönhetek a motorozásnak. Olyan helyekre jutottam el, olyan emberekkel találkoztam akikkel egyébként soha nem hozott volna össze a sors. Sokat tanultam belőle / tőlük.

Na jó abbahagyom,nem akarok demagógnak tűnni.
Széles utat mindenkinek, bármerre visz is az