Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is Metzeler van fent most hátul.
Jobbnak tartom mint az előzőt. Conti volt
Már megnéztem. ment a T. Még el akarom mondani,hogy a Metzeler me33 laser kiválóra vizsgázott.
Egy pár vidit már sikerült feltennem.
De mivel így egyenként nagyon körülményes, inkább össze dobálom egy videóba és úgy teszem majd fel.
De majd csak délután. Mivel most inkább megyünk még egyet gurulni.
A fotók meg valahogy egyáltalán nem akarnak felmenni. De majd ki találok valamit.
http://www.sportmotor.hu/motor...
igen egy néni is mosolygott, de némit akartam írni.
Sziasztok. zzHóhéRzz. Engem kért meg 5.50,hogy a nevében ötösre értékeljem a kalmi túrát. Egy ideig nem lesz gépe.(computer) Részemről az indulási nehézség határozta meg a tegnapi reggelt,makacskodott az xv. Láttam néni mosolyt az arcokon a méretek harmóniájának nem megléte miatt,(én és az xv) amikor a találkahelyre értem. Igazad volt kalmi. 60-70km után fészkelődni kezdtem,nem találtam a helyem. Jókor jött a pihenő. Meg kell említenem,hogy mennyire jó arcok voltak a HDs arcok. Örülök,hogy találkozhattam eddig még csak a számítógépről ismert motorostársakkal. Végre lerendezhettem magammal ezt a fogyasztás dolgot. 35kilóval vagyok nehezebb mint a motor tulaja mégis 122km re 5,72 liter volt a tankolásom,4,68 a fogyasztás. Littlerock ugyanennyire 5 litert, a 400as úgy tűnik egy kicsivel takarékosabb. Ékes bizonyítékát adtam.hogy az utasülésnek nevezett sámliról is vezethető az xv és háromnegyed gázon viszi a 140-et. Egyszó mint száz élveztem a tegnapi napot,köszi kalmi. Az intruderes haverom szintén köszöni,hogy jöhetett. Igaz tegnap nem voltam típusidegen,de mégis jó hogy láttam,nem vagytok egy belterjes márkaklub. Köszönöm.
Ha kéthatmadon van, akkor már simán kigyullad menet közben is három esetben:

1. Amikor még nem teljesen meleg az olaj és nem folyik vissza elég gyorsan egy nagyon gázadásnál
2. Gyorsulásnál amikor hátralöttyen
3. Emelkedőn amikor megintcsak hátrafolyik

A szintérzékelő jöbb elől van ez egy konstrukciós hiba.
Töltsd fel szépen felső nívóra és meg fog szűnni.
Nincs mit!
Köszi a mágnes kell mert a szám ami rajta van az a lényeg egy Jogocshis nevezetű fritz árul egy pont ilyet de nagy zsivány szerintem viszont eladó, tul drágán ad mindent csak ránéztem a cuccaira, vásár nem igen lesz ilyen áron de a fotókat köszi.
Kel még? Tegyek még fel?
Talán van még több is.
Látod, látod!
Elfelejtettük elkészíteni a kompromitáló fotókat. Most hasznát vennéd.
A Következő guruláson már ti is ketten lennétek.
El nem engedne egyedül többet.
Legalább is reméljük, hogy ez lenne a reakciója.
Köszi a fotókat.
Én is teszem fel hamarosan. Most 8.45-re elkel ugranom a párom bizonyítványáért. Aztán a mai nap mikor időm lesz felteszem a a fotókat, és a vidiókat.
Kalssz volt a gurulás. Szuper volt az idő és a társaság is.
Csak nekünk kicsit hosszúra sikeredet. Olyan 21 óra körül értünk haza. A Végén már nagyon fáztam. Kínomban tiszta erőből énekeltem a zárt sisakban, hogy kicsit melegítsen az erőlködés. Az asszony meg dörzsölte a hátam. De az inkább zavart mint melegített.
De azért szuper volt. Méltó szezon zárás volt!
Értem
Akkor oké. Majd találkozunk a következő szezonban.
Én 12 06 23-kor csináltam a 36 ezres szervízt, s hátra van még a 42 ezreshez 700 Km-em. Nem tudom mitévő legyek.
Megcsináljam a téli leállás előtt, vagy majd tavasszal, pontosan 42 ezernél.
Szia!
Írtam neked priviben.
Más módszer kell ez hosszadalmas és nem is hozta be amit kerestem de már megtalálltam.Köszi
jobb fent, beírod a keresőbe itt chaten ,hogy szabadonfutó... pl...
Sziasztok! Tudja valaki hogyan lehet a régi hozzászólások között gyorsan keresni, kéne a szabadonfutóról feltett képeim mert már csak itt vannak meg a szám gépről törlödött. Beírtam a keresőbe de így nem találtam.
Nem haragszom.Tényleg úgy kell írni.A kedvedért átírtam de már csak így tudtam mert foglalt volt a név,szám nélkül.
Sziasztok!

Fél 8ra értem Salgótarjánba, Balassagyarmattól helyenként kettesben tudtam araszolni, olyan köd volt néhol. Zsoccáék megálltak félúton szállást keresni, mert "elunta a segge " az utat. Jó volt, nagyon ütős volt Kalmi szabadtéri tornagyakorlata és különdíjat érdemel 5.50 egyedi lábfék technikája, amit szó szerint kell érteni. Köszönetmindenkinek, hogy mehettem veletek, remélem gurulunk még együtt máskor is!
http://youtu.be/A3PDXmYoF5U?hd...

GoPro HERO 3 Black Edition! *.*
Na, srácok haza értem! :) Először is köszönöm ,hogy részt vehettem a túrán nekem nagyon tetszett! Nagyon jó volt, a társaság és az útvonalak is nagyon bejöttek! Mielőtt megálltunk volna kajálni abban az étteremben, az az előtti útvonalba szó szerint beleszerettem! Út mellett csordogáló kis patak, mindenütt fák, de pont annyi ,hogy gyönyörűen át látsz közöttük, Jó út, és azok a kis fahidak nagyon állatiak voltak! 5.50 ha kameráztál a kis csodamasináddal, én nagyon megköszönném ha tudnál arról a szakaszról felrakni videót! Szerintem tök jól gurultunk együtt! Bár néha úgy éreztem kicsit lehetne nagyobb motorom... :P De ez is bőven elég, egyenlőre! :) A Harley-is srácok nekem nagyon szimpatikusak voltak, és örülök ,hogy megismerhettem őket! Remélem még találkozunk! Őszintén szólva, nekem eddig ez a túra tetszett az eddigiek közül, az egyik legjobban! Nem mintha a többi nem tetszett volna! Robin62: Szerintem állati jó a Draged!
Alig várom azt a vidit, amikor Kalmi lavinát indít a hegyoldalon! xd Ja és az Üvegtigris hely is nagyon cool volt! (Még sosem voltam ott!) :)

Tormy: Magyar felirat a Sons of Anarchy S05E06! :)
hosszupuskasub.com/download.php?file=0038231.zip

Feltöltöm a fotókat a data.hu-ra innen letudjátok őket tölteni, azt hiszem pár napig él a dolog...

Képek: http://data.hu/get/5704235/kep...
Videó: http://data.hu/get/5704256/vid...
jelen.
Köszi. Nem tudom hol az érzékelő , de elsőre eléggé ijesztő volt a piros lámpa ! Visszakeresve látom másnak is volt hasonló baja.
Jellemző rám... eddig nem is vettem észre hogy van ez a kereső !
az asszony már csekkolja is...