Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blackiex szavai után kötelező tesztnek tekintem a szombati túrát,való igaz bár a viragot én hoztam a havernak,csak próbaként gurultam vele egy kicsit.
Én 182 vagyok és 400asom van. :)
Helló Jack. Én 187cm vagyok és mondhatom nem kicsi a virago nekem se. Nehogy rábeszéljenek valami olcsó 250es re. Az gyenge a kárpátokba. 400-535. egyaránt jó választás lenne.
Jack:
Akkor eleve rossz irányt jelöltél ki. Az LS 650 nagyon kicsi, 160-165 magasságúaknak ideális, pici és rövid motor. A nagyobb termetűeknek (165-175 cm) is csak ideig-óráig kényelmes igazán az XV 535, esetleg előretolt lábtartóval lehet javítani a helyzeten, de esetenként költséges.
A helyedben XV 700-750 típusokat nézegetnék.
Hóhér: a colorosdival továbbra sem értek egyet, a stílusod továbbra is túl nyomulós nekem, de az, hogy időnként 15-20 ember kimozdul a számítógép elöl és együtt elmentek motorozni, vitathatatlanul a te érdemed.
Udv mindenkinek. Hat mit mondjak..., kaptam hideget es meleget is. Az elet sokmindenre megtanitott ara is hogy ne huzzam be a farkom barki velemenyere. Nincs szandekomba okoskodni, se barki "levesebe kopni"! Elnezest, hogy nem mutatkoztam be, ami a velemenyetek illeti a hejesirasom felol, ezt koszonhetem a Kurva roman allamnak, romanosztajba kanyszeritettek, ezert hianyos a hejesirasi tudasom. Ez van!
Ami a motrozast illeti, azert vennek motorot mivel sokszor nelkuloznom kel az autot es ket autot nem tudok fentertani.
Hegyes videken lakom es ezert gondoltam a viragora mivel nagyobb a Le-je mint a savagenak. Nem vagyok sebesegmanias 90-100-al beerem. Ami meg foglalkoztat, hogy az 178-as magasagomhoz nem lesz rovid?
Mindenkepp koszonom a jotanacsokat.
Én sztoikus nyugalommal várom az esztergályos megoldását az olajleeresztőben történt tragikus esetre. Ha nem lesz kész a Katana, letesztelem a haver virgácsát.
Asszem délután felbakolom a kedves páromat aztán meglovagoljuk a vasat. Igen jó idő van, lehet, hogy idén utoljára. 20 C fok, verőfényes napsütés.
egyetértek... UFF!
Szia!
Virágós felvarrót már rendelhetsz a" szintai.hu"-n.Szép, nem túl nagy. Üdv.
Tehát a túra indulási helye és ideje:

2012.10.20. Szombat, délelőtt 10:30, Budapest, Zugló, Hungária krt. A Kacsóh Pongrác úti felüljáró előtt található OMV kút és Mc Donalds parkolója.
10:40 ig várunk, aztán indulás. Ha valakinek nyűgje van, vagy kérdése, engem elér a pannonos 3224028-on.

A Letkés miatt módosított útvonalat még ma felteszem. Ez természetesen csak terv, el lehet tőle majd térni.
@Jack78: Ne haragudj a tegnapi bizalmatlanságért,volt a közelmúltban egy két bomlasztó tökorrú igazságosztó aki próbálkozott,az ismeretlenség mögé bújva. Mégegyszer elnézést! Én típusidegen vagyok a fórumon, Június 3. óta írogatok és elfogadtak. Már gurultam a viragosokkal,jó arcok. Sepsiszentgyörgy baromi messze van,de van itt néhány ember aki segíthet neked. Ha a fotózás a hobbid rakhatsz fel képeket is.
Kedves Jack78!
Bár én is újoncnak számítok Virago 535-be már lenyomtam vele pár ezrest. Szerintem kiváló masina, V2-es erőforrással rendelkezik, ami a stílus egyik védjegye szerintem. Gyönyörű külleme van, és szerintem a legjobban ezt a vasat lehet saját ízlésedre varázsolni, sőt szinte kéri is, hogy ne csak szériagép legyen. Javaslatom a következő: www.virago.ro
ez a Magyar Virago Tulajdonosok Honlapja, ahol rengeteg információt kapsz a Viragoról!
Savage-t még nem próbáltam sajnos és ismerősömnek sincs.

Ja és még egy érv a Virago mellett: lenyomta a Harleyt a saját piacán!/Bocs Kalmi:) / Ez azért csak jelent valamit...
Amúgy most nézem, hogy Jack78 kitöltötte az adatlapját!
Akkor innentől ha még kíváncsi ránk, szerintem segítsük Őt a motor kiválasztásában.
Kedves Hóhér és 5.50, Tisztelt Fórumtársaim!
Mélységesen egyet kell, hogy értsek Veletek.
Szerintem se riasszuk el az esetleges új márkatársat amiatt, hogy mostanában van egy két gyíkarcú, aki megpróbálja bomlasztani nagyszerű közösségünket. Lehet, szegény srác soha többet nem fogja nézni a topicot és így lehet, hogy egy nagyon jó arcot veszítettünk el.
A gyíkarcú csávók meg most röhögnek a markukba, hogy hehehe sikerült bomlasztani a csoportot és csak egy-két hülye beszólás kellett arc nélkül...
Védjük meg jó hírnevünket!Őrizzük meg a közösség minden jó tulajdonságát és ne taszítsunk el magunktól mindenkit, csak azt, aki feltétlenül rászolgált. Mindenki tudja, kire, kikre gondolok!
Tisztelt fórum közösségünk
Blackiex hozzáállása a leg gyakorlatiasabb meg etikusabb. Ha valaki beír ismeretlenül, tájéloztatást várva, ne vágjuk rögtön orrba, hogy húzz el innen öcsi... Mindannyian kamaszkorunk óta, akkori kismotorokon Riga, pedálos Verhovina Mustáng ,stb-n szedtük fel apránként ezt a sajátos a fertőzést: a motorozás tiszteletét szeretetét. hagyjuk meg a fiataloknak is. járják csak ők is úgyanúgy az útjukat, ugyanazokkal a buktatókkal, mint mi. Mert abból biztosan tanulnak.
Ja, és a helyesírásod valóban csapnivaló Jack78. hányadikba jársz?
És NE, felejtsük! :D Fagyi expedíció! :D
"Lori is ilyen szarul ír. Meg az erdélyiek..." Ne már basszus! XDDD Én néha azt képzelem el amikor egy nagydarab szakállas fazon tiszta olajosan elakad a szerelésben, és leül a gép elé, és a bitang nagy virsli ujjaival a szája szélén hegyezve nyelvét el kezd gépelni ,hogy HELP! xDDD
Genyó ezen a bejegyzésen kurva jót röhögtem. XD Amúgy szerintem igazad van. Srácok.... Nekem amikor nem volt motorom, én is kérdezősködtem fórumokon, és nagy ívben szartak rám.. Elég gagyin esett. :/ Szerintem nem halunk bele ha válaszolunk normálisan még ha tele van helyes írási hibákkal is. (Lehet ,hogy telóról írta vagy egy kávézóból ahol vett 5perc netezést! :D) És ki tudja, ha az 535ös mellett dönt vagy akár az LS mellet lehet ,hogy egy tök jó barátság kezdődik el köztünk vagy az LS srácok között! :) Ne legyünk már mi, a mogorva virgács csapat! :D Azt szerepet hagyjuk meg másoknak. Szerintem egy tök fasza családias hangulat kezd kialakulni a csapatban. És nem csak itt a Fórumon! Én ennek tökre örülök! Amikor az első bejegyzéseimet pingáltam, ide, voltak vitáim, igaz Blackiex? Nagyon szeret engem! :DDD De engem így szerettek! *.* Mindenkiben meg van a fasza csávó szerintem. És felejtsük el azt a kuki gyereket aki a hegy tetején üvöltött, hogy mennyünk túrázni waze! És elindult egy lavina! :P És ki tudja... Még a végén sokra visszük! :D Már látom a Colort a hátunkon! o.O :D Na most komolyan... De komolyan! XD
Kérdéseim:
1. testmagasság?
2. vezetési vérmérséklet (papás vagy tempós)?
3. utast tervezel vinni?
4. országútra kell inkább vagy városba?
5. szerelés mennyire megy magadtól, vagy ismersz e korrekt szakit?

Ha ezekre kapok választ, megmondom, melyik a nyerő neked.
Lori is ilyen szarul ír. Meg az erdélyiek en bloc. Nyugi.
Én nem hiszem,hogy ilyen sok és ennyire alapvető helyesírási hibák véletlenek.
Te is tudod,hogy nem ez a lényeg. Ez elvi kérdés. Ha odamegyek valahova először bemutatkozom. Itt a bemutatkozás az adatlap kitöltése.
Sok sikert!