Fabesz. Van egy rokonom Sarkadon. Pék a srác,a közeli Nagyszalontára is hord át kenyeret megy ilyesmit. Nem késhet egy percet sem ,úgy várják a faluban a Magyar kenyeret. Az öregek sírtak mikor először vitt kenyeret. Ki gondolná,hogy ilyen is van?
Követve az eseményeket (Jack78) -és nem akarva túlmasszírozni a témát- az fogalmazódott meg bennem, hogy jó lenne párszor kimozdulni pl Erdélybe, vagy akár csak a Prtiumba. Egyből leesett volna a szitu. Megmondom őszintén én szerelmese vagyok Erdélynek és ha tehetem nyaranta többször is elmegyünk a haverommal csopperezni. De ez igaz a Felvidékre is. Nagyszerű srácok a székelyudvarhelyi motorosok, Mádéfalván Lajos már többször segített ki műszaki probléma esetén. Gyönyörű a táj és az utak is egyre jobbak, a vendégszeretetről nem is beszélve! Legutóbb a Transzfogarason motoroztunk (keressetek rá neten) Ha érdekel valakit szólok mikor megyünk. Van sok tanulságos sztori, de nem untatnék senkit. Majd egyszer talán személyesen... Huh, már csak az említésétől is sajdul az ember szíve.
Nem téptél fel sebeket.
Örömmel gondolok a múltamra. Sőt sokszor vissza kell fogni magam, hogy ne kezdjem újra.
S azt hiszem, azt is elmondhatom, hogy többszörösen is köszönhetem az életem a Rallye-nak.
Pl Forgalmi szituáció. Vagy erőt adott, akkor amikor a legnagyobb szükség volt rá.
Ugyan is egy éves kontrolon árulta el az idegsebész, hogy kisebb fajta csoda, az hogy felépültem. Vagyis hogy tudok járni. Én meg nem csak hogy járni tudok, de minden egyebet is.
Srácok a Szombati túrán Esztergomban tudok egy nagyon jó kínai éttermet.
Egy hónapja, mikor Sopronból jöttünk hazafelé, véletlenül kajáltunk ott. Az ára is elfogatható.
Bár még nem tudom, hogy jómagam tudok-e majd menni. A Párom variál. Szervezkedik szombatra.
Holnap estére kiderül, hogy mi lett a mecs vége.
Miért?
Eljött az idő amikor már nem akarom bebizonyítani senkinek, hogy én vagyok a leggyorsabb. Csak kényelmesen poroszkálni.
Gyerekkori álom már megvalósult.
No meg történt is valami. 4-éve 4-napig bénán feküdtem egy kórházban. Aztán műtét. (Ott ahol Masszát is műtötték.)
Aztán 2 hónap nagyon kemény meló, hogy újra működjön minden. Majd a 2008-as szezon kezdet. Salgó Rallye. Siker
A Következőn, Esztergomban, meg verseny közben , ki akartam állni. Ha nem kötött volna szerződés akkor, meg is teszem. Folyamatosan az járt a fejemben, hogy kinek, és mit akarok én még itt bizonyítani.
No de abba hagyom ,mert hosszú történet. És nem biztos, hogy mindenkit érdekel.
Bocsi
Tudod, én ha pár napig nem tudok feljönni, akkor onnan olvasgatom a hozzászólásokat ahol utoljára abba hagytam. S Botor módon egyből le is reagálom.
Majd egy pár hozzá szólással arrébb, már látom, hogy nem kellet volna.
Tehát ebből adódik, a fázis késés.
Szia
Nem kicsit ismerem a szakaszt. 17 év Rallye-zás. Fejből végig tudnám diktálni. Minden kanyarról legalább három infót.
Salgótarján-Cered 13.5 km és 135 kanyar.
Az útburkolat most már nagyon jó. Nem rég húztak rá újat.
Itt van egy videó a pályáról. http://videa.hu/videok/jarmuve...
Bár itt még nagyon rossz volt az asztfalt minősége.
Azóta új burkolatot kapott. Tehát jó minőségű az út.
Mondjuk kezdőként, erős géppel vigyázni kell. De ha elégé megtiszteli a kanyarokat és a fékutakat akkor nem lehet baj.
Roszul sült a bemutatkozásom, nincs mért bocsánatot kerjetek, én szurtamel. Szerintem fátyolt rá és lépjünk tovább.
A közöségi oldalt is átnéztem, Köszönet "thor 535", ott tényleg rengeteg infot találtam. Számomra nagyon hasznos mivel szeretek szerelni.
Gyere.
Mivel ez a túra nem az én ötletem, meg nem is én vezetem a csapatott.
Így nem kell félned a rozoga fahídtól.
Bár bevalhatjátok, hogy nagy élmény volt.
Már megtörtént és le vagy maradva az eseményekről. Mikor megjelent az írása akkor az adatlap még nem volt kitöltve . Különben én fogtam mellé és már megkövettem a srácot.
Örömmel látunk itt az oldalon.
Bármilyen motort is veszel.
Ha minket kérdezel akkor a Virágt ajánjuk.
De ha egy savage-ost. Akkor ő pedig az SL650-est.
Ezt neked kell eldöntened.
..ez jó vagy 500m -re lakunk légvonalban egymástól Szívesen elmegyek én, szombaton telehassal mondjuk fél 2?
Követve az eseményeket (Jack78) -és nem akarva túlmasszírozni a témát- az fogalmazódott meg bennem, hogy jó lenne párszor kimozdulni pl Erdélybe, vagy akár csak a Prtiumba. Egyből leesett volna a szitu. Megmondom őszintén én szerelmese vagyok Erdélynek és ha tehetem nyaranta többször is elmegyünk a haverommal csopperezni. De ez igaz a Felvidékre is. Nagyszerű srácok a székelyudvarhelyi motorosok, Mádéfalván Lajos már többször segített ki műszaki probléma esetén. Gyönyörű a táj és az utak is egyre jobbak, a vendégszeretetről nem is beszélve! Legutóbb a Transzfogarason motoroztunk (keressetek rá neten) Ha érdekel valakit szólok mikor megyünk. Van sok tanulságos sztori, de nem untatnék senkit. Majd egyszer talán személyesen... Huh, már csak az említésétől is sajdul az ember szíve.
Ugyan is a környező országokban Magyar országról sem túl rózsás a vélemény.
De ki nem ejti le!
Örömmel gondolok a múltamra. Sőt sokszor vissza kell fogni magam, hogy ne kezdjem újra.
S azt hiszem, azt is elmondhatom, hogy többszörösen is köszönhetem az életem a Rallye-nak.
Pl Forgalmi szituáció. Vagy erőt adott, akkor amikor a legnagyobb szükség volt rá.
Ugyan is egy éves kontrolon árulta el az idegsebész, hogy kisebb fajta csoda, az hogy felépültem. Vagyis hogy tudok járni. Én meg nem csak hogy járni tudok, de minden egyebet is.
Egy hónapja, mikor Sopronból jöttünk hazafelé, véletlenül kajáltunk ott. Az ára is elfogatható.
Bár még nem tudom, hogy jómagam tudok-e majd menni. A Párom variál. Szervezkedik szombatra.
Holnap estére kiderül, hogy mi lett a mecs vége.
Eljött az idő amikor már nem akarom bebizonyítani senkinek, hogy én vagyok a leggyorsabb. Csak kényelmesen poroszkálni.
Gyerekkori álom már megvalósult.
No meg történt is valami. 4-éve 4-napig bénán feküdtem egy kórházban. Aztán műtét. (Ott ahol Masszát is műtötték.)
Aztán 2 hónap nagyon kemény meló, hogy újra működjön minden. Majd a 2008-as szezon kezdet. Salgó Rallye. Siker
A Következőn, Esztergomban, meg verseny közben , ki akartam állni. Ha nem kötött volna szerződés akkor, meg is teszem. Folyamatosan az járt a fejemben, hogy kinek, és mit akarok én még itt bizonyítani.
No de abba hagyom ,mert hosszú történet. És nem biztos, hogy mindenkit érdekel.
Tudod, én ha pár napig nem tudok feljönni, akkor onnan olvasgatom a hozzászólásokat ahol utoljára abba hagytam. S Botor módon egyből le is reagálom.
Majd egy pár hozzá szólással arrébb, már látom, hogy nem kellet volna.
Tehát ebből adódik, a fázis késés.
De én fékbetétet szeretnék venni.
Nem kicsit ismerem a szakaszt. 17 év Rallye-zás. Fejből végig tudnám diktálni. Minden kanyarról legalább három infót.
Salgótarján-Cered 13.5 km és 135 kanyar.
Az útburkolat most már nagyon jó. Nem rég húztak rá újat.
Itt van egy videó a pályáról.
http://videa.hu/videok/jarmuve...
Bár itt még nagyon rossz volt az asztfalt minősége.
Azóta új burkolatot kapott. Tehát jó minőségű az út.
Mondjuk kezdőként, erős géppel vigyázni kell. De ha elégé megtiszteli a kanyarokat és a fékutakat akkor nem lehet baj.
A közöségi oldalt is átnéztem, Köszönet "thor 535", ott tényleg rengeteg infot találtam. Számomra nagyon hasznos mivel szeretek szerelni.
Mivel ez a túra nem az én ötletem, meg nem is én vezetem a csapatott.
Így nem kell félned a rozoga fahídtól.
Bár bevalhatjátok, hogy nagy élmény volt.
Bármilyen motort is veszel.
Ha minket kérdezel akkor a Virágt ajánjuk.
De ha egy savage-ost. Akkor ő pedig az SL650-est.
Ezt neked kell eldöntened.
Erdélyből ír a srác. S az ő billentyűzetén nem biztos, hogy olyan könnyű magyarul írni.
http://www.ebay.de/itm/MetalGe...