Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még mindig nem tudunk rólad semmit.
Csak nem titkos ügynök vagy?
Az Ls650- es srácok nagyon jó fejek. Idén voltam velük egy párszor.
No meg az éves Balatonkenesei találkozójukon is voltunk.
Én a motorhoz járó, gyári kulccsal állítottam.
Ja ja. Tudomásom szerint olyan 80 ezer körül van a tárcsa.
Úgy hogy inkább, szerintem célszerűbb a jóval olcsóbb betétet cserélni.
Köszi
Akkor nekem az organikus lesz a jó!
Csak itt a netten miből fogom megtudni, hogy melyik milyen?
De gondolom az olcsóbb az organikus. Mivel az a kevésbé jobb is.
Már mint a fékhatást nézve.
@Zsoccca: Te mint érintett közelbenlakó mennyire ismered a Ceredre vezető utat. Állítólag kegyetlenjó szerpentin. De milyen az út? Szombat reggel indul Gyálról egy speedes csapat oda,és a bratyóm fia menni akar. Kicsit rutintalan még egy 175lóerős géphez,és a tesóm parázik,hogy szar az út bukta lesz, ilyesmi. Ha ismered az utat írj legyélszíves!
Ha már felvarrók, akkor én így nyomom:
Sziasztok! Tudna valaki műszaki rajzot küldeni a bukócsőről, ami kb egy közepesnek felel meg? Akarok csináltatni ..
vagy más segítséget (fotók) elfogadnék. Előre is köszi!

Zoli
@kispest30: Parassapuszta normál határátkelő, régen kamionnal is mentem ott. Biztos,hogy személyautó ok. Nekem nem gond,lesz még egy gyáli.
Ha valakit érdekel, átutalással lehet fizetni nem kell Pay-Pal regisztráció.
http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...
Sziasztok!
Figyelem a szombati gurulási készülődést,én télen kiszoktam vonatni a motort a forgalomból,már most is megtörtént.
Milenne ha kocsival csatlakonék?Ha Ti is jónak látjátok,meg a határátkelés nem fahídon lenne mint a nyáron.
Ebben az esetben akár utasok is jöhetnek pl.Dereczi iker csemetéi.
Várom a válasz .Üdv.Mindenkinek.
Ezt benéztem, de nagyon.....
Bocsánat, tévedtem, azt hittem valaki szórakozni jött ide a fórumra, volt már ilyen eset. Az írásod alapján teljesen úgy nézett ki
mint aki kötözködni akar.
Sikeres motorvásárlást Neked. Az xv 535 ajánlom, nekem is az van és sok pótalkatrészt lehet hozzá beszerezni míg a 750-es típushoz jóval kevesebb a kínálat.
Nagyon jó.
Többet fogunk Szlovák területen menni. Parassapusztánál megyünk át és Esztergomnál jövünk majd vissza, így kicsit hosszabb lesz az út.
Mire jutottál útvonal ügyben?
Nem miattad, nem erről van szó. Menj el egy igazi motoros találkozóra, amit egy elismert MC szervez (nem Citadella gurigázás, vagy efféle), esetleg ott a Devils Börze (nov. 17. Népliget) és beszélgess el colort viselőkkel erről.
Ők hitelesen el tudják mondani.
Azért már ma előszedtem a vasat. Pont egy hete nem mentem vele, és az elvonási tüneteim jelentkeztek. Elmenetem vele Nagytéténybe, meg vissza, kicsit lemostam, tele tankoltam. Letakarva várja a szombatot!
Sziasztok !
Jack 78-nak.

182cm magas vagyok,és a múlt héten váltam meg az 535 viragomtól.
Nagyon kezes. nagyon ügyes, és nagyon kényelmetlen motor volt amin az előre tolt lábtartó sem segített.
Virago 750 re váltottam, a két motor közt ég és föld a különbség.
Hallgasd meg mindenki véleményét, de ha teheted próbálj ki minél több típust és aszerint dönts !

A helyesírást ne szégyelld, sokan az itthoniak közül sem tudnak helyesen írni pedig nem kényszerítették őket román nyelvű osztályba. Nem a kritika kéne az írás miatt, hanem a megbecsülés hogy vállaljátok a magyarságot !

Sok sikert a vásárláshoz !
Tisztelt Jack78
Megtaláltad a helyed köztünk. Ha régóta olvasod az oldalt, láthattad, hogy az újak mind céltáblák ezen a "lövészeten"
Az írásodat látod, jól megkritizáltuk, de azért mindenkinek lejött, hogy mit akarsz. Szerintem a billentyűzeted ékezet nélküli, nem a Te hibád. És igenis állj ki magadért. Így mint most.
Szeretném de nem én vagyok a mérnök. A szerelőm(nekem az is van) azt mondta nem szabad felfúrni a leeresztőt. Fél,hogy fúráskor,vagy menetfúráskor spén megy be ami nem lenne jó. Esztergával akar más emelkedésű menetet vágni egy csavarra.
Kedves Jack!Ezek alapján csakis Virago.Én 183 cm magas vagyok,nekem kényelmes, de a stílus és a még nagyobb kényelem miatt én is előretolt lábtartót akarok, csak a gyári az 100.000 felett van, így megterveztem a gyári alapján és most fogom kivágatni vízsugaras vágóval rozsdamentes acélból amit majd kipolírozok.Fater meg esztergál hozzá mindent:)
Lényeg,hogy hegyvidékre Virago!
Szerintem jobban jársz a katanával. Nem vagy kis ember. Én 178 vagyok, és 150-200 km után kezd fárasztóvá válni a lábam helyzete a virgácson.
A kalmi79túra 240-250km lesz nekem mert Gyálról indulok. Ha nem flexel vágnak le a motorról úgyis azt fogom mondani,hogy jaj de kényelmes.
Köszönöm. :) Sorry ha túl nyomulós vagyok... :/ Nem áll szándékomban felszedni titeket.. Bár édesek vagytok de... xd Na most komolyan! Tényleg bocsi. Amúgy azt tudom ,hogy az MC dologgal nem értesz egyet. Vannak tippjeim is, hogy miért. Már mint saját magammal kapcsolatban. De nekem tényleg tetszenek ezek a dolgok és ha majd úgy érzem ,hogy na most! Akkor majd tuti belépnék ebbe a világba. De igazából már most is megtenném. De ezt te is tudod ,hogy nem így működik. Szerintem te pont az a figura vagy akinek ezekről nem kell mesélnem. Inkább te tudnál nekem. Aztán fene tudja.