Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs nekem rossz napom csak szerintem tisztán látszik,hogy szívatás az egész.
Amíg normális hangnemben beszél és kultúráltan viselkedik pont leszarom "hogyan lett motoros" meg hogy mi a "kedvenc háziállata".
Én Brum.ra szavazok. Töltse ki mindenki a bejelentőt!
Köszönöm szépen a segítséget!
Holnap szerintem rákattanok a dologra, nem tűnik veszélyes műveletnek:)
látom rossz napod van...
Hali! Kicsit tényleg húzós a helyesírásod, de sebaj... az 535- 400 a befutó... az Ls 650- hez némi mazochizmus kell. Nem üzembiztos, gyakran hengerfejes, az egy henger és a 33 lóerő a 40/44/46-hoz képest elég kevés...
Kérd ki mindkét csapat véleményét. Az indexen van LS650 topik, kedves arcok. Nyilván ők az LS-t fogják javasolni, mi pedig itt az 535-öt.

Mindkettő kiváló kezdőmotor. A külsőtől most tekintsünk el, mert az ízlés kérdése.

Az 535 ös erősebb motor és két hengeres. A karbik érzékenyek, és szinkront kívánnak, a gép kardános és levegős.
Az LS szíjas és szintén levegős, nem kell szenvedni a karbiszinkronnal. Két személynek talán kényelmesebb az LS, mert az 535 kis hátsó ülése és magas hátsó lábtartója botrány hosszú távon.
Összességében szerintem műszakilag és optikailag is komolyabb motor az 535, de megértem ha valaki az LS-ért rajong.

Sokkal okosabb gondolom nem lettél, de az biztos, ha jó állapotút fogsz ki, bármelyikkel boldog leszel, mert pár apró típushibától eltekintve mindegyik kiforrott és megbízható konstrukció.
Vigyázzatok, megint van egy tulok Jack 87 néven. Adatlap nincs kitöltve és ennyi helyesírási hibát nem véletlenül vétenek.
Idejön szórakozni.
Szerusztok. Egy kis gondom van es a velemenyetek szeretnem kerni. Arol lenne szo, hogy motrot szeretnek venni a kozeljovobe, (elso motrom lenne), de nem tudom eldonteni mejik legyen. Tetszik a virago 535-os es a savage 650-es de nehezentudom eldonteni, hogy mejiket vegyem. Elore is koszonok minden jotanacsot.
@kalmi79: Azért átmegyünk a felvidékre? Rád van bízva.
http://www.wabererstema.hu/kie...

A hír igaz, az útvonalat módosítani fogom!
Sziasztok!

Most szólt egy srác az index fórumról, hogy nézzünk utána, hogy a Letkési határátkelőhely használható e, mert szerinte épp a hidat festik, ezért egy hétig nem használható. Valaki utánaérdeklődik?
Hali Thor 55!Te kédezted a vezérműlánc feszeség ellenőrzését hogyan kell megnézni?
A virágo.ro oldalon fent van hogyan milyen sorrendben kell kivenni az automata feszítöt. Na most ha kivetted és nem nyomja ki a nagy csavar alatt lévő rugó ( azt a csavart vedd ki elsőnek utánna a két kissebb rögzitőt) feszítő racsnis részét akkor meg tudod mérni mennyire van kitolódva. Ha teljesen ki van nyomva akkor 25 mm jön ki. nekem még van 7 mm feszítö hossz Te is így tudod ellenőrizni a tiedet.
Már nagyon esedékes volt az olajcsere és az előző sem volt problémamentes. A leeresztőcsavar kihozta majdnem az összes menetet. A levegőszűrő csere is elodázhatatlanná vált,(amúgy mosható szivacs) 8 munkanap a beszerzési ideje. Csak gyári van, japánból rendelik. Vannak nehézségei a ritka motornak. Az olajszűrőt is csak a régi alapján tudtak adni a Motorrad-ban.
Bocs rayder!Egyébbként azt úgy kell írni,hogy RAIDER!
Épp ellenkezőleg: jól megnéznek. :)

Lehet is. Nagyon szép és ritka jószág az, irigylésre méltó darab!
Ha a katanával jössz, akkor sem fog senki kinézni a csapatból.
Örülök, hogy simán ment!:)
Olyan simán tekeredett mintha vajon csúszott volna! ;)
Problem megoldva! :D Eltekertük egy bitang nagy fogóval ami átérte. Azért köszönöm!
@kalmi79: Csak az intruderes haver jön. A viragos havernak nem megy az alkalmazkodás ekkora csapathoz. Viszont lehet hogy a verdáját elkérem.
Tisztelt kalmi79
amilyen döcögősen indult a verbuválás hétfőn, egyre jobban alakul. Remélem a többiek sem emelnek kifogást azért, mert nem csak Virago motorok jelezték a részvételi szándékot. A lényeg az együtt gurullás, a gurigák neve mellékes.
Akkor:

- Littlerock (nem biztos)
- Debreczi71 (nem biztos)
- 5.50
- Zsocca
- Tormy
- Katana750 (+2 fő)
- Robin62
- Kalmi79
- Márne (Index fórum)
- Danny22 (Index fórum)
- HorvGábor (Index - nem biztos)