Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utólagos engedelmetekkel, szóltam az Index fórum - HD Sportster topikjában is néhány fazonnak...
Jó arcok!
@Brumeszkosz: Teljesen logikus. Bár egy léhűtéses motor gyorsan eléri az üzemi hőfokot.
Komoly dolog, még jó, hogy a miénkben nincs. Gondolok itt arra, hogy még egy hibaforrás lenne...
A környezetvédelmi előirások miatt, ott sokkal szigorúbb és a hideg karbiban nem megfelelő a keverékképzés és így magasabb a co érték meg a többi káros anyag.
Lenne egy utánfutóm egy 1,4es intruderrel ha nem gáz.
thor535: Sibráé mérföldes úgy rémlik. Kíváncsi lennék miért pont az USA változaton van karbifűtés?
Ki jönne még? Szombat 11 és 17 közötti időpont. A túra útvonala:

Szombati túra!

Littlerock (nem biztos)
5.50.
Debreczi71 (nem biztos)
Zsoccca
Tormy
Katana750
Robin62
Kalmi79
5.50: Valahogy kihívásnak érzem a hülyeséggel való szembemenést. Egyébként túl vagyok rajta.
Kívülről a porvédő peremgumin + a szimeringen keresztül nem juthat be semmi. Ez egészen biztos. Ha karcolást látsz, akkor azt valamilyen belső elváltozás vagy anyagleválás okozhatja.
Úgy gondolom, hogy igen.
2 éve van nálam és azóta nem volt olaj szivárgás. S a menet stabilitással is meg vagyok elégedve. Az előző gazdája is nagyon alapos volt. Yamaha szervizbe hordta.
Mondjuk a gumi bal oldala mintha egy picit kagylósan kezdene kopni. Pedig a csillapítás jó.
Már arra gondoltam, hogy nem-e valami kavics szerű mehetett a gumigyűrű alá.
Fabesz ! Megnézném a gépedet.A hétvégén nem találkozunk valahol?
Debrecenre gondoltam.
Nem kell izgulni a karbi fütést én még csak a mérföldes vagyis amerikai kivitelen láttam az egyik kollégámnak olyan van.
Egyre jobban imádom az ilyen "Páncélos" meg a hasonszőrűek felesleges beledumázását a szerintem legjobban működő és legjobb közösséggel rendelkező topicban.
Miért nem tudják magukban tartani a mondandójukat...
Így van. Némely 535 ös modellen létezik karbifűtés, a mieinken legtöbbször nincsen! De nem akartak kétféle kábelköteget készíteni a japók!
Köszönöm szépen a gyors és pontos választ! Akkor csak rögzítem egy kötegelővel és felejtős.
Hú b@... szameg,itt egy páncélos bunkó megint.
Az a karburátor fűtés csatlakozója csak épp nincs karbifűtésed mint ahogy nekem sincs,de a kábelkorbácsban a helye ki van építve.
Egy kicsit offolnám a találkozó szervezését ha nem gond.

Ma levettem a "felső" üzemanyagtartályt, hogy megnézzem, mi a helyzet a légszűrővel, valamint mintha vakrozsdát vélnék felfedezni a tartályban, ezért kicsit megpróbálom kezelésbe venni.
Ezt még meg is oldom, ehhez nem kell segítség, a légszűrőm meg mintha új lenne...
Viszont találtam a váz jobb oldalán végigfutó "fő" kábelkötegben 2 darab csatlakozót, amik csak úgy lógnak a levegőben. Mindegyik 2 szálas és ugyanolyan a csatlakozásuk, mindegyik "anya" csak éppen a másik felüket nem látom, ráadásul mindegyik vezetéknek ugyanaz a színjelölése: az egyik szál fekete, a másik szál fekete-citrom színű.
Valakinek van tippje, hogy mik lehetnek? A gyári bandázsolásból jönnek ki, kb. 8 cm hosszú mindkettő.
Ha úgy könnyebb esetleg kifényképezhetem.

Előre is köszi a segítséget.
Tisztelt Katana750
Ugye azt Te is belátod, hogy a fórumon csevegéshez bizonyosfokú intelligencia megléte szükséges, nemkell túl sok, de annak a kicsinek a hiánya sajnos rögtön nyilvánvalóvá válik egy "páncélos" féle beszólás, meg az a másik debil, a "megtorló" néven pár napja jelentkező egyén írásából. Kíváncsi lennék én arra figurákra akik közt ezek együtt motoroznak, vagy annyira összeférhetetlenek, hogy kirakják őket maguk közül. Csak sajnálni tudom az efféle macsókat, mert röhelyesek. Beszól valami sértőt, aztán gyorsan bebújik az asztal alá, hogy ne is lássák...
Tamás, belemész ezekkel vitába?
Nem szeretnék Rayder agyával gondolkodni. Őrüljünk annak,hogy jók a motorjaink és nem kell állandóan Blackiexet kérdezgetni hogy vajon mi lehet a gond. Vannak más témák ennyi. Elég sekélyes lenne arról fórumozni,hogy a Motul a jobb olaj vagy a Repsol vagy a castrol.
Ja oksa zsír. Mondjuk a Váci úton (Régi 2-es) Szerintem is jobb döntés. Ha jól olvastam arra gurultok. Van látni való! Rayderrel kapcsban meg mivel fingom sincs ki ő, nem nagyon érdekel a dolog ,hogy mások megsértődnek valamin aztán az a megoldás ,hogy (Ez egy baba fórum nem is nagyon nézegetjük) Szerintem ez hülyeség. Nagyjából gondolom mi a probléma, de szerintem mindenki volt fiatal és pörgős! Inkább örülni kéne ,hogy nem a többség felfogásában "vagyunk" ,hogy fúú motor hülye vagy? Én nem döglök meg! Ha meg azt gondolják ,hogy "ők" a nagy motorosok, akik nem képesek a babákkal tárgyalni hát szomorú vagyok. Szívesen beszélgetek rangidős emberekkel akiktől van mit tanulnom!
Az M2őt kitárgyaltuk. Rayder pedig páncélos lett.... és nem értem miért babazsúr egy szombati túra előtti egyeztetés.
Az M2-en végig 90km/h van...
Az M2-re nem kell matrica.
Mi van?.. Milyen babazsúr? xD Valaki magyarázza már el nekem mi folyik itt! :D