Krugerrel szoktam dumcsizgatni... Meg nem tudom emlékeztek e a kis MZés barátnőjére de vele is hébe hóba dumálgatok. Én hívom őket minden túrára csak nem nagyon érnek rá, de azt mondták ,hogy szeretnének jönni mindig.
Tisztelt Robin62
Megtisztelő a felajánlásod, és örülök, hogy dragdriverként is közénk tartozol, azért vannak páran akik csakúgy eltüntek a ködben, pl: Kruger, Daffos.
Lori007 hónapok óta, meg mindenki nem is jut eszembe.
Igazad van, annyira tényleg "nem gáz draggal döngetni". Volt fotó a fórumon a motorról, akkor. amikor a tartalék cuccaimat kínáltam ( ami azóta sikeresen elfogyott), de hétvégén remélem személyesen is láthatod, sőt...ki is próbálhatod
Nekem ez sem gond, csak a múltkor kicsit papás volt a tempó. Persze nem kell száguldozni, mert jó ha egyben van a csapat, de azért haladni kell. Ilyen szempontból még nem ismerjük egymás motorozási szokásait!
Így van, az M2-re csak a teherkocsiknak kell fizetniük, autóknak, motoroknak ingyenes, és amúgy szerintem szép is. Dombokon keresztül vezet, pláne mikor Vác után kanyarog fel a hegyekbe... imádom. Viszont az M2-n nem szabad tötymörögni a hagyományos 60-70-es tempóval, mert sok helyen csak egy sáv van és az autósok idegbetegek lesznek ha mi örömmotorozást csinálunk. Így hát csak akkor javaslom itt haladni, ha mindenki hajlandó tartani egy 80-90-es tempót. Ez természetesen részemről nem gond.
Csak egy szavazatot adtam le, én sem fogok belehalni a 10 órás indulásba, amúgy is mindennap ezzel járok, ha esik, ha fúj. (bár idén kb összesen 5x kellett esőruhát húzzak) Egyszerűen csak kellemesebb motorozni jó időben.
Tisztelt Tormy
pulóver kérdése az egész, az izületeseknek meg térdvédő, meleg alsó stb.
Más: reggel óta esik itt (délpest) aminek nagyon örülök, mert nemrég láttam a dunát és döbbenetesen alacsony a víz, ilyenre nem is emlékszem. minden csepp eső kincset ér. De hétvégére napos száraz legyen nekünk.
Igen. Ott van egy OMV kút és egy Mc Donalds is. Onnan indulnánk északnak. Először arra gondoltam, hogy az M2-n mennénk, de rájöttem, hogy az elég nagy tempójú út tud lenni egy két elmebeteg sofőrrel, ezért inkább a váci úton és a régi kettesen mennénk északra.
Ez így van! Beszélgettem Bontóspityuval nemrég, a testvére kint dolgozik UK-ben és az ő segítségével, ill. ketten hoznak be V2-eseket. Azt mondja ott nem téma a motor adás-vétel, gondol egyet a tulaj, el szeretne menni nyaralni és elpasszolja a gépet. Árfolyamtól függően 300-400 eFt-ért már találni pl 1100-es Viragot. Kicsit ki kell pofozni és gyííí. És ha hozzávesszük a bérszinvonalbeli különbséget is... Kb mint amikor mi biciklit veszünk.
Megtisztelő a felajánlásod, és örülök, hogy dragdriverként is közénk tartozol, azért vannak páran akik csakúgy eltüntek a ködben, pl: Kruger, Daffos.
Lori007 hónapok óta, meg mindenki nem is jut eszembe.
Igazad van, annyira tényleg "nem gáz draggal döngetni". Volt fotó a fórumon a motorról, akkor. amikor a tartalék cuccaimat kínáltam ( ami azóta sikeresen elfogyott), de hétvégén remélem személyesen is láthatod, sőt...ki is próbálhatod
Szerintem teljesen jól járható, lehet haladni, míg a sima kettes elég lassú.
tormy
Csak egy szavazatot adtam le, én sem fogok belehalni a 10 órás indulásba, amúgy is mindennap ezzel járok, ha esik, ha fúj. (bár idén kb összesen 5x kellett esőruhát húzzak) Egyszerűen csak kellemesebb motorozni jó időben.
üdv
tormy
pulóver kérdése az egész, az izületeseknek meg térdvédő, meleg alsó stb.
Más: reggel óta esik itt (délpest) aminek nagyon örülök, mert nemrég láttam a dunát és döbbenetesen alacsony a víz, ilyenre nem is emlékszem. minden csepp eső kincset ér. De hétvégére napos száraz legyen nekünk.
tormy
Nekem megfelel a túraterv, csak annyi a javaslatom, hogy az indulás 11órát hozhatjuk előbbre, mondjuk 10-re akár.
Elég komoly szerintem. 195 km és 4,5 óra!
Szombati túraterv 1