Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként én is tervezek egy nagyobb verda behozatalát a jövő szezonra. Itthon nagyon drága a chopper. Illetve nem én tervezem csak végrehajtom.
Bocs, hogy belevau, csak 5let: olaj van benne elég? Az elégtelen kenés miatt is lehet karc a felületen. A nyikorgást is megmagyarázná
Nem egy nagy pukkanás.
Ja meg még nem csináltam soha ilyet. S előtte még utána kel néznem, hogy miként is megy ez.
Télire tervezem a szétszedését.
Az elhajlást nem hiszem. Nem érte olyan jelegű erőhatás.
De az a réz gyűrű lehet. Illetve lehet, hogy valami oda ér ahová nem kéne.
Ki jönne még? Szombat 11 és 17 közötti időpont. A túra útvonala még nincs végleg eldöntve, de kb. 200 km.

Littlerock (nem biztos)
5.50.
Debreczi71
Zsoccca
Tormy
Katana750
Robin62
Kalmi79
@Fabesz: Mond azt,hogy jó üzlet ilyen megkímélt verdát venni a szezon végén, tavasszal drágábban eladhatod. Nem is nagy lódítás.
Nyugi kitaláltam egy jobbat, ami azt is tartalmazza, de aztán elkanyarodik Esztergom felé, majd Dorog, Bicske és BP. Éjszaka felrakom majd!
Most megyek és hülyére gyúrom magamat!
Feltételes jelentkezés játszik?

írjatok fel, de ...
Szerintem szét kéne szedni mindkét első telódat, kitisztítani, megnézni a krómszárakat, hogy nem hajlottak e minimális mértékben, illetve a rézgyűrűt a krómszár aljánál, ami a hézagolást biztosítja!
@kalmi79: Szerintem ne sokat variáljunk az útvonalon! A 17067es kommentnél a túra szóra kattintva lehet megnézni az útvonaltervedet. Akinek tetszik jelezze és kész. Akinek nem az csináljon másikat és megnézzük.
Szia blackiex
Sajnos már rég láttam a hozzá szólásodat. Remélem minden rendben van!

Nekem lenne egy műszaki kérdésem.
Nyikorog az első lengés csillapítóm. (Mint egy rossz kerekes kút) Minden mozgást hang kísér.
S a bal lengés csillapító Krómos csövén egy függőleges vékony csík van kialakulóban. Mintha a fel, le mozgás közben karcolná valami.
Most már körömmel is érezni egy picit. Akad benne a köröm. De egyenlőre csak egy picit.
Neked mi a véleményed? Mi lehet ez. S hogyan lehet orvosolni. Már ha érdemes vele foglalkozni.
Félek, hogy később szimeringesre vágja.

5.50.
Debreczi71
Zsoccca
Tormy
Katana750
Robin62
Kalmi79

E
ddig. Ki jönne még? Szombat 11 és 17 közötti időpont. A túra útvonala még nincs eldöntve.
Köszi! Igazad van, valószínű csak én kúpolom túl a dolgot.
Az a kis jelzálog a házon meg nem nagy dolog egy ilyen vételért... Már csak asszonypajtásnak kell valahogy beadagolni
5.50re haragszol?
Csodás vétel. Ne sokat kéresd magad! Ez a vakrozsda dolog még egy sima 2t esetében sem áll fenn az én gyakorlati tapasztalatom alapján.
Debreczi71
Zsoccca
Tormy
Katana750
Robin62
Kalmi79

Eddig. Ki jönne még? Szombat 11 és 17 közötti időpont. A túra útvonala még nincs eldöntve.
Heló Robi
Megint olajat kell cserélnem. 1000 Km múlva.
1db Metabond adalékot rendelnék.
Remélem még meg tudod oldani!

Túra: Ugyan szombaton délután a párommal kell majd Miskolc tapolcai barlang fürdőbe menni, de azért remélem előtte a Virágós gurulásra is el tudok menni.
A minap találtam egy ezeregyes 95-ös évjáratú Viragót 20ekm-rel. Még a szerviz és jótállási füzete is megvan, meg az a kezelési útmutatója amit a boltban adtak hozzá. A szervizfüzet szerint 19ekm-nél volt szervizben... 2002!-ben . Azaz 10 évet állt. Augusztusban leszervizeltette a tulaj, ocs, új aksi, műszaki vizsga stb. A vas szalon állapotban van, az idő a tank belsejében látszik. A kérdésem az lenne, hogy mit érdemes még megnézni, illetve milyen veszélyeket rejthet, hogy sokat állt a motor? Hallottam olyan történetet, hogy a hengerfal vakrozsdát kapott, meg ilyenek. Ez Viragonál is fennállhat? Amúgy kipróbáltam mentem vele, nem tapasztaltam rendkívülit. Friss feszes blokknak tűnik...
imádkozzunk a jó időért.
Engem is érdekel.
Semmi baj az értelmezéseddel.
Heló Karcagi ismerős!
Látom regisztráltál. Nagyon örülök neki.
Hogy vagy mindig?
Mi, most voltunk a hétvégén, újra a Karcagi strandon.
Hogy van a fogad?
De ha félre értelmeztem bocsi...
A szinkronizálás az könnyű volt ,de amig eljutottam odáig..
A kurva japok miért nem hagytak több helyet a karbik és a hengerek között?