Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én erre azt mondom a galádság teteje,az aljasság netovábbja. Azok akik ilyen módszereket alkalmaznak hogyan merik elvárni a tisztességes viselkedést?
Ez aljasság és ne is várjanak mást érte, aljasságra aljasság a válasz.
még nem
Sziasztok
Az első lengés csillapítója még senkinek nem nyikorgot?
@5.50 Ügyes észrevétel. Hogy bizonyosodtál meg róla?
Érdekes de a "kicsi"2t engem is jobban lenyűgözött(RD350LC) mint pl.a tesóm R1 vasa. Bokalefosatós volt,életre szóló élmény ilyet hajtani. Örvendek,hogy így levagy higgadva. Remélem szombaton jót megyünk!
Nekifutok mégegyszer:

Jól nézzétek meg a mellékelt képet, mert bárhol előfordulhat.
Ez nem a Magyar Posta, hanem a Rendőrség – a dobozba TRAFFIPAX van beleépítve.

Ez a doboz Zsámbékon található, de már több helyre telepítettek pl. Pest, Veszprém, Somogy megyékben, s általában nagy forgalmú helyeken! És a telepítés folytatódik …
Egyrészt az X9 es nagyrobogó 500 ccm volt, és veszett módon ment, másrészt azért előtte befigyelt már néhány jármű... SV650, TRX850, GPZ500S, nem beszélve a beteg kétütemű 250 eseimről... TZR250...RGV250 Gamma, ami 11 litert fogyasztott százon, meg egy fél liter Castrol TTS-t, de jobban remegett tőle minden porcikám, mint bármilyen sornégyes ezrestől!
Lenyugvó korszakomban vagyok már...gondolj akármi mást is a múltkor tapasztaltak ellenére!
Már le is van rendezve. Részemről. kalmi?
Szia!

Igen, a múltkor lenyomtam a Börzsöny-túrát, de bármikor szívesen megyek még egyszer annyira király volt.
A szombatban benne vagyok és is.
Most szombaton is voltam, igaz csak Isaszeg-Dány-Zsámbok-Gödöllő-Kerepes-Hungaroring karikát, viszont szuper motorozós idő volt.

tormy
@zzHóhéRzz: Te nehogy mesélj valamit,mert az már eltévelyedés lenne a motoros témától. Tudod...Rayder is ezért hagyta el a fórumot.
El akarod mesélni? Milyen élményekben volt részed a nagyrobogóval döntögetni? Kiskoromba cihiáter akartam lenni.
Ez tetszik!
Én Veled vagyok cimbora!
Azért az a Virgács elég nagy puncimágnes tud ám lenni
Én annyira jóképű vagyok, hogy eszükbe se jut kérni valamit. Megelégednek azzal ,hogy láthatnak! ;)
Szerintem se gáz. Azért megkérdezhetjük tomyt,mi a meglátása. Ha olvassa a fórumot biztos elmondja. Ha nem akkor tárgytalan vagyok.
Pusztuljak meg pont ezen járt az agyam 1 perce nekem is! :)
@zzHóhéRzz: Zseton nélkül csajozni! Ehhez kell ám önbizalom a mai világban.
Készítekm még alternatívákat, de szerintem nem olyan gáz, hy többször megy végig valaki bizonyos útvonalakon. Én tudod hányszor megjártam a bp, dobogókő, esztergom, visegrád, szentendre, bp karikát? Ha az elmúlt 10 évben 30-szor nem, akkor egyszer sem.
@kalmi79: Most néztem,hogy tormy megcsinálta 7.én az általad megkreált túrát. Akkor az már neki nem biztos,hogy bejönne. Feléve,hogy jön szombaton.
A leányzónak is bejön a gépfegyver?
Igen most ez a my style! xd Nem megyek most túrázgatni sorry... :( Alig van pénz is, meg szombaton becsajozok! :P Zavar már ,hogy üres a hátsó ülés! ;)
Úgy legyen! Nekem az is bejön amit a múltkor feltettél. Amikor "dolgoztál" szombaton.
A múltkori túra mindenestül kb 100 km volt, én most egy kicsit korábbi találkozóra és egy kicsit hosszabb útra gondoltam. 150-200 km távolságra nagyjából. az úton még gondolkodom, de nagyjából nyugat vagy észak felé érdemes indulni. Tatabánya és Székesfehérvár környékén akadnak szép helyek, de északra is felmehetünk a Börzsönynek! Mivel jóval korábban sötétedik, és akármilyen meleg van napközben, délutánra zuhan a hőmérséklet, én egy dél környéki találkozót javasolnék, aztán egy közös ebéd 2 körül valahol amerre megyünk, és kb 4-5 között érkeznénk vissza Pestre.
Sajna fotót most nem, csak délután tudom felrakni.