Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos lemaradtam a képekről. A színpadtól jobbra voltunk a "kerítés" mellett. Gondoltam jó messziről jöttünk majd néznek nagyot a helyiek. Erre rögtön egy dragos sráccal kezdtünk el iszogatni aki Gyuláról jött. +100km. Na gondoltam majd a másik. Erre az meg Érsekújvárrol a felvidékről. Többet nem érdeklődtem.
Egyenlőre szemből mér a kép szerint, de mérget nem vennék rá hogy a túloldalán nincs e ablaka.
Jól nézzétek meg a mellékelt képet, mert bárhol előfordulhat.
Ez nem a Magyar Posta, hanem a Rendőrség – a dobozba TRAFFIPAX van beleépítve.
Ez a doboz Zsámbékon található, de már több helyre telepítettek pl. Pest, Veszprém, Somogy megyékben, s általában nagy forgalmú helyeken! És a telepítés folytatódik …

Úgy látom, a szombatnál megállapodhatunk, javaslatokat kérek úticélnak, nekem Hogen kedvet csinált oda, Veresre.
De csak akad még meglátogatni való hely azon kívül is.
Akkor elméletileg össze kellett volna találkoznunk! Csináltam videót, adatlapomon fent van. Ezek szerint lehet, hogy láttuk egymást! Ahhoz képest, hogy első találkozó volt, jól sikerült szerintem. Biztosan lesz folytatása, és a hírek szerint kb. 2-3 x annyi motorosra kell számítani, mint idén.
Akkor a horganyzóművet nem kell bemutatni. Barcs más téma. Az idei nyáron volt ott találkozó a Dráva parti strandon,bőséges tapasztalatom után bátran jelentem ki,hogy piszok jó összejövetel volt. Mind az 590kilóméter megérte a 40fokos meleg és a 17fokos folyóvíz ellenére. Remélem jövőre is lesz!
Hála a papnak mindkét helyen van garázs a Virgácsnak, Ötvösben egy 1100 Drag mellett, Barcson egy 1,5 Intruder mellett pihenhet a kicsike.
Egyesek szerint pusztán "erőgyűjtés miatt" alhatnak együtt...
Jelen pillanatban kétlaki életet élek, jelenleg Ötvöskónyi(Segesd után 5 km déli irányban) aztán meg munkahely Barcs, úgyhogy akkor elvileg nagyon képbe vagy.
De elvileg este megyek Barcsra és pár napig ott pecózom...Majd vissza...
Elég boyolult
A Balaton felől Segesdig,Délen Barcsig vagyok képben.
Az még semmi, hogy Somogy, de annak sem épp az É-ki része...:)
Somogyból én is meggondolnám. Amúgy benne vagyok,csak esőmentes legyen a gurulás. Majd megkérem a fentieket.
Jó lenne végre együtt gurulni Veltek, de sajnos ez nekem nagyon messze lenne, de megígérem, hogy a következő szezonban biztosan elmegyek egy túrára, már csak a személyes találkozás miatt is!
Ha kész lesz a gépem a szombati gurulásba én is benne lennék.
asszem kalmi vett műszert, vele tudsz egyezkedni... nekemk csak vákuum- egyensúly csövem van...
OK!
A szombatom elvileg szabad, és átgondolva az időjárást, nem tettem el aludni a motort, hanem elől hagytam még 2 hétig október végéig!
Úgyhogy most idő is van rá, hozzuk össze a lehető legnagyobb csapatot, és zárjuk a szezont ezzel a szombati nappal!
Az volt 5.50gépe.
Sziasztok!Én is voltam Szentendrén, mert nagyon felkavart hogy ilyen megtörténhet.Csak egy viragót láttam a rendőrséggel szembe a főút túloldalán?Én az udvarban parkoltam.
Tisztelt ZZ + mindenki
igen, vegyétek úgy, hogy minden kedves fórumtársam képviseletében, akár találkoztunk személyesen, akár csak virtuálisan dumálunk. (Bakker Te most tényleg így nézel ki? Robert DeNiro a Taxisofőr c. filmből).
Más: az előttünk álló hosszú hétvége kellemesen nyárvégi, napos, motorozásra csábítónak ígérkezik, egy gurulást beütemezhetnénk. vélemény? útvonal javaslat?
Aki még nem kezdte szétkapni a téli nagyjavításra a gépét, várjonvele kicsit.
Nekem is pont a tükör magasságába kéne a dolog... :D De az már nagyon vagányul nézne ki, és még szerintem a kényelmes szón is belül maradna! Szal akkor lenne úgy az állammal egy magasságba a kézfejem. Amúgy igen... Eléggé sok mindenhez hozzá kell nyúlni azon kívül, hogy egy új vasrudacska... :/ Ha nem a pénz, biztos nagyon sok szenvedni való lenne vele. De szerintem megéri. Magamból kiindulva, én meg pont ,hogy még hátrébb is akarok ülni a motoron állandóan.. Meg így próbálok begörnyedni! Nem tudom nekem úgy kényelmes.. Már azon is agyalok tényleg ,hogy a lábtartót előrébb parancsolom! :) Én így is tudok sportosan közlekedni. De ez gondolom már csak az ízlések és pofonok kategória.

Beraktam egy képet is.. Látod milyen komoly tervek előtt állok? xD
Az ,hogy hogyan lehet egyedül hagyni egy 6évest az tényleg lol...
Az ilyen figurákat légy szíves küld elém gúzsba kötve! :D
Ha ez az én nevemben is értendő, köszönöm szépen! Én is ki akartam menni, csak nincs della... :/ Nekem a hétvége úgy telt ,hogy felavattam egy kőkemény 40kmes gurulással az új bőrnacim meg bőrdzsekim! :D Erre még tellett... :)
Bocsánat: "Vicctor"
Hali Vctor !
SASOLOK !
Szia! Nekem 5. sebességi fokozatban leengedhető kb. 28-25 km/h-ig, innen gázadásra azonnal megindul és megy mint a rakéta 2 személlyel is. 28-25 alatt kezd el rángatózni, haldokolni.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy a tiéddel gond van, ez csak egy tapasztalat, amit megosztottam.
Úgy vettem észre, hogy nem szereti a kis fordulaton való utazást. Pl. 50-60-nál kopog 5.-ben. Visszakapcsoláskor szépen jár.
Sőt, 40-50-nél még a 3. -kal megy szépen. Így ez jó?
azt ki csinálja, és hol?