Egyik ismerősömnek ilyesmi kormánya van a Virgácsán, ha megnézed a videómat a találkozóról, ott van egy fekete csoda!
Na Őt még elméletileg nem piszkálták érte. Szerintem téged sem fognak.
Érdekes gépek ezek, az építés nagyon ott van a szeren, hiszen itt radikális átépítésről van szó.
Tetszik a munka amit beleölnek, de nem tudnám elképzelni a seggem alatt, főleg, hogy szerintem túrára alkalmatlan.
Hozzáteszem nem is erre a célra építik:)
Hát igen, mindenkinek más dolgok jönnek be. Én nekem speciel nagyon tetszenek ezek a dolgok. Szeretek valahová tartozni, de mellette én is szeretem a "magányos farkas" jellegű motorozást. De annak még nincs itt az ideje! :D
Mondjuk a "koloros", bőrmellényes, halálfejes, szakállas rájderekkel nem igazán tudok és nem is szeretnék azonosulni, de az épített/átépített motorokért odavagyok. Remélem tornacipőben és rövidgatyóban is lehet ezt az ipart űzni. Amúgy ha megnézed a külföldi videókat, manapság nagyon lazák a bobberépítők, ami a stílusukat jellemzi. Kevés köztük a kőbájker, sőt, ritka mint a fehér holló.
Persze... bár nem értem a jó kis bukólámpásodat gyönyörűen lehetne restaurálni! Egy tél alatt mindent meg lehetne csinálni. Nem sok ilyen rohangál már... eléggé kipusztultak.
Nem tudom... Nekem valahogyan nagyon bejönnek és tetszenek ezek a saját stílusú motorok. 1-2 utcára lakom a Hells Angels Clubházától. Nap mint nap látom őket elgurulni. Én tisztelem ezeket a dolgokat.
Félteném a hónaljamat