Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben az esetben én is levenném.
Félteném a hónaljamat
Vidi megnézve! Igen... Erről van szó kérem szépen! :) Bár én azon gondolkodom ha megmagasítom akkor leveszem a bőrlógókat róla.
Hááát.... Kihívás volt. Aszfaltos az út szal nem annyira vészes. De nem nagyon lehetett gyorsan menni.
Egyik ismerősömnek ilyesmi kormánya van a Virgácsán, ha megnézed a videómat a találkozóról, ott van egy fekete csoda!
Na Őt még elméletileg nem piszkálták érte. Szerintem téged sem fognak.
Érdekes gépek ezek, az építés nagyon ott van a szeren, hiszen itt radikális átépítésről van szó.
Tetszik a munka amit beleölnek, de nem tudnám elképzelni a seggem alatt, főleg, hogy szerintem túrára alkalmatlan.
Hozzáteszem nem is erre a célra építik:)
Miért csúnya?
Régi Triumph-ból is miket ki nem hoznak!

Abból,hogy felmentetek Lajosra a gurulás után ez tisztán látszik. A bratyóm azt mondta,hogy nagyon rossz az út.
Hát igen, mindenkinek más dolgok jönnek be. Én nekem speciel nagyon tetszenek ezek a dolgok. Szeretek valahová tartozni, de mellette én is szeretem a "magányos farkas" jellegű motorozást. De annak még nincs itt az ideje! :D
nemrég láttam egy mattfekete Katanát a hahun. Talán ez a rattdizájn. Nagyon nem az én világom.
Úgyvagyok vele, mint a pilóták az ejtőernyős ugrással. Működő gépből kiugrani... A külsőségek engem nem izgatnak(motorról beszélek) egyáltalán.
Ez nagyon csúnya...
Mondjuk a "koloros", bőrmellényes, halálfejes, szakállas rájderekkel nem igazán tudok és nem is szeretnék azonosulni, de az épített/átépített motorokért odavagyok. Remélem tornacipőben és rövidgatyóban is lehet ezt az ipart űzni. Amúgy ha megnézed a külföldi videókat, manapság nagyon lazák a bobberépítők, ami a stílusukat jellemzi. Kevés köztük a kőbájker, sőt, ritka mint a fehér holló.
Más. Most látom,hogy a szentendrei yardon megemlékezés vasárnap 14-00kor. Én elmegyek. Ha nem esik motorral.
Igen, arra megérni rákölteni! Jó kis gép! Én csinálnék belőle egy Rat Bike-ot! :D
Persze... bár nem értem a jó kis bukólámpásodat gyönyörűen lehetne restaurálni! Egy tél alatt mindent meg lehetne csinálni. Nem sok ilyen rohangál már... eléggé kipusztultak.
Katana tulajdonosként mehetek? Végül is amíg rombolni kell (csiszolni fűrészelni darabolni) én is vágom a témát.
És hozzá tenném ,hogy remélem egyszer én is ha nem is ugyan olyan, de hasonló figura lehetek! :)
Nem tudom... Nekem valahogyan nagyon bejönnek és tetszenek ezek a saját stílusú motorok. 1-2 utcára lakom a Hells Angels Clubházától. Nap mint nap látom őket elgurulni. Én tisztelem ezeket a dolgokat.
Akkor majd csinálunk az indexen egy virgács faragó szakkör című topikot!
Vigyázz Kalmi ez lehet,hogy klikkesedésnek számít!
Helyes, végre valaki más is farag! ;)
Én támogatom!
Frankó. A hónaljstift gyárakkal mi lesz ezután?