Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A cuccokat az előző tulaj egyszerüen elhagyta. Mire hazaértem a másik dekkli is majdnem leesett, mert nem volt normálisan bepattintva a helyére. Ma kezdtem kicsit jobban átnézni miután nagyjából letakaritottam. Gyertyakép tökéletes Rendesen indul, jól megy, alapjárat viszonylag jó, nem durrog sehol. Biztonság kedvéért csinálnék egy karbi szinkront, de még nem láttam a csonkokat.
Nem tudom mire kéne még esetleg odafigyelni.
Akkor minimális bajai vannak. Szuper. :)
Bal oldali kormányvég
Jobboldali dekkli (akksi takaró)
Tankon kb 3cm horpadás de a festés ép.
Amúgy pöc röff megy mint a disznó, és legfőképpen olyan csendes a motor hogy a végén még elhiszem hogy tényleg csak 40000km van benne.
Milyen hiányosságai vannak?
Hát még én hogy örülök !
Örülök, hogy átültél. :)
Szia Blackiex !
Köszi.
Nagy a különbség a két motor közt, de nem az 535 javára.
Eddig összesen 250 km-t mentem vele de nagyon megszerettem.
Szia Remeteapo!

Örülök, hogy itt.

Az eladó azt mondta, egy 535-ösről szedte le, úgyhogy remélem, jó lesz. ha nem, hát hajlítgatom pájszerral!
Üdv mindenkinek a fórumon!

Sibra barátom ajánlotta figyelmembe ezt az oldalt.

Magamról: Születtem: Kr.e. '61-ben. Azt, hogy mióta motorozom már nem is tudom. Jelenlegi gépem ami az én motorozási igényeimet bőven kielégíti az egy XV 400-as virago.

Sibra! A kipuf amit vettél biztos, hogy jó a gépedre?
Hívj föl, ha megkaptad és föltetted!
Érdeklődni szeretnék, hogy egy XV535-höz hol lehet bontott/használt alkatrész kapni?
Előszöri is gratula, másodszor: mit érzel, jobban elférsz ezen? :)
Bocs most néztem újra a képet, 535 virgácsra való a kipufogód
Ja és nem is értem ezen a két vékony csövön hogy tud a kipufogógáz kijönni "má" pedig kijön simán még kiló hatvannál is.
az elő 250 km után azt hiszem megérte !
Amit vettél kipufogót nem tudom feltudod-e szerelni az 535-re mert én 750-es nek nézem. Az enyém most olyan hangon szól mint a villanymotor.
nekem is ilyen az új fúvószenekar a Virágon. Kíváncsi leszek, hogy fog szólni. Eddig egy vaskosabb végű kipuff volt rajta, de tőben szétrohadt. ezért vettem egy használtat, ilyet mint a tiéden van.
De azért megérte, hogy szétázzon a "segged" nem?
Köszi , de azért vannak esztétikai problémák. Motorikusan viszont mint a DOXA óra !
nagyon szép a vas, Robág!
Sziasztok Motorosok !
Metamorfózis !
Tegnap még ez volt:
Mára ez lett
Na jó nem ingyen, meg kurvára el is áztam és szétfagyott a seggem mire Pécelről Pécsre értem vele a jó kis esőben este hétre.
megmondó ember.....

Ilyenek mindenhol vannak. A biológiában is mindig vannak "holtvágányok".
Látom téged is megérintett az igazság bajnoka.
Srácok van egy kis gondom.
Úgy nyikorog az első lengés csillapítóm, mint egy rossz kerekes kút.
Minden mozgáskor nyekereg. És talán a gumim bal oldala kicsit kagylósan is kopik. A menet stabilitáson nem veszek észre semmit. Tehát jól dolgozik a lengés csillapító. Csak hangos.
Ja és a bal oldali vékonyabb száron mintha lenne egy függőleges karcolás. De csak vizuálisan látni. Még körmömmel sem érzem.
Mi a fene lehet ez. Volt már valakinek hasonló jelensége?

Más: Mi pénteken készülünk, egy 135 km-es utat. Aztán vasárnap haza.
De erősen gondolkozom rajta. Figyelgetem az eső előre jelzéseket. Nyáron nem érdekel az eső, de ilyenkor 5 fokban nem lenne jó megázni.
Hát Téged ki kérdezett?
Te beszélsz aki semmit nem mer magáról el árulni:
Nagyon csini.
Én egy Panónia 250- maket megrendelésén gondolkozom.
Valahol lehet kapni virágó makettet is?