A cuccokat az előző tulaj egyszerüen elhagyta. Mire hazaértem a másik dekkli is majdnem leesett, mert nem volt normálisan bepattintva a helyére. Ma kezdtem kicsit jobban átnézni miután nagyjából letakaritottam. Gyertyakép tökéletes Rendesen indul, jól megy, alapjárat viszonylag jó, nem durrog sehol. Biztonság kedvéért csinálnék egy karbi szinkront, de még nem láttam a csonkokat.
Nem tudom mire kéne még esetleg odafigyelni.
Bal oldali kormányvég
Jobboldali dekkli (akksi takaró)
Tankon kb 3cm horpadás de a festés ép.
Amúgy pöc röff megy mint a disznó, és legfőképpen olyan csendes a motor hogy a végén még elhiszem hogy tényleg csak 40000km van benne.
Sibra barátom ajánlotta figyelmembe ezt az oldalt.
Magamról: Születtem: Kr.e. '61-ben. Azt, hogy mióta motorozom már nem is tudom. Jelenlegi gépem ami az én motorozási igényeimet bőven kielégíti az egy XV 400-as virago.
Sibra! A kipuf amit vettél biztos, hogy jó a gépedre?
Hívj föl, ha megkaptad és föltetted!
az elő 250 km után azt hiszem megérte !
Amit vettél kipufogót nem tudom feltudod-e szerelni az 535-re mert én 750-es nek nézem. Az enyém most olyan hangon szól mint a villanymotor.
nekem is ilyen az új fúvószenekar a Virágon. Kíváncsi leszek, hogy fog szólni. Eddig egy vaskosabb végű kipuff volt rajta, de tőben szétrohadt. ezért vettem egy használtat, ilyet mint a tiéden van.
Sziasztok Motorosok !
Metamorfózis !
Tegnap még ez volt:
Mára ez lett
Na jó nem ingyen, meg kurvára el is áztam és szétfagyott a seggem mire Pécelről Pécsre értem vele a jó kis esőben este hétre.
Srácok van egy kis gondom.
Úgy nyikorog az első lengés csillapítóm, mint egy rossz kerekes kút.
Minden mozgáskor nyekereg. És talán a gumim bal oldala kicsit kagylósan is kopik. A menet stabilitáson nem veszek észre semmit. Tehát jól dolgozik a lengés csillapító. Csak hangos.
Ja és a bal oldali vékonyabb száron mintha lenne egy függőleges karcolás. De csak vizuálisan látni. Még körmömmel sem érzem.
Mi a fene lehet ez. Volt már valakinek hasonló jelensége?
Más: Mi pénteken készülünk, egy 135 km-es utat. Aztán vasárnap haza.
De erősen gondolkozom rajta. Figyelgetem az eső előre jelzéseket. Nyáron nem érdekel az eső, de ilyenkor 5 fokban nem lenne jó megázni.
Nem tudom mire kéne még esetleg odafigyelni.