Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól jönne a fékbetét. Remélem puha típusú. Inkább a betét kopjon, mint a tárcsa.
Ez enyém 99-es 6. hó 10.
Nem szorongattam a nyakát.
Születésétől fogva kancsal volt.
Csak nehéz volt lefotózni. Egyébként valaki ellopta anyáméktól. Valakinek megtetszett. (Nagyon aranyos volt). A Tesója már sokkal kevésbé kancsal.
Te legalább tudtál menni!Én nem. Nálunk esik
Azért gondolom élvezted a hideg ellenére...
Toltam ma egy BP - Dobogókő - Esztergomot... Nem volt melegem.
Szia!

Ne siesd el azt a motor elrakást.
Simán lehet még vasárnapra Börzsönymenő idő (15-20 fok esőmentes).
Nem szabad hinni az előrejelzésnek, max. 1 nappal előbb.

tormy
Kicsit most elbizonytalanodtam... Azt hittem, a szélsőségesek el vannak foglalva a farokméretükkel.
Há' ez nagyon jó......

Még-még-még..... Úgy látom, nagy az Isten állatkertje.... Csak a kerítés kicsi....
Asszem mára bőrt húzok a szememre. Sziasztok.
Most már van rutinom, ugy teszem föl ,hogy pillanatok alat leszedhető legyen.A mostani fehéret villágító már ugy van rögzitve.
Akkor aztán mennyi mindent kéne leszedned vizsgára.
Valahol az ebay-on láttam led-es napali fényt amit összekellet kötni az indexel és mikor azt használtad akkor az illetékes oldalon az addig fehéren világító ledek elkezdtek sárgán indexelni. Csak valami 115 EURO volt + posta. Ezért nem is baj ,hogy nem találom meg, az túl drága.
Még néhány szúrólámpát feltehetnél ha ennyit termelne a generátor. Meg egy pár lovat el a ménesből.
Az rossz irány volt, én háromszor vettem a 25 ampert, mint Ludas Matyi.
Szia!
Bontóspityunak most van egy 750-es XV -je bontás alatt!

Kössz!
akkor kaparod meg magad, ha decemberben lesz megint 20 fok... de tudod mit, ha lesz decemberi gurulás, és tudok menni, akkor van egy helyed a hátsó ülésemen :)
Jé megint egy hülye... na kérjél engedély meghunyászkodni, azt pofa lapos...
Nyugi! adatlap alja : felhasználó jelentése - a fórumban zaklatja a többi felhasználót....

remélem elhajtják a francba :)
Valami 576Wattot írtál vagy kérdeztél.
Én is így számoltam U x I = P vagyis a teljesítmény. 12Vx25A= Wat
Megkaptuk az igazság bajnokát. De fasza.
Aztán Téged meg ki a fasz hívott ide fikázni öreg?Ha csak ennyit tudsz és nincs értelmes hozzászólásod akkor húzz a picsába a topicról gyíkarcú barátom! Mindenkitől elnézést,de ez kiverte a biztosítékot!
Köszi a gumiajánlatokat. A motorgumik topikon AncsyGSX-r vebáruházában van minden méret elég jó áron. Brumeszkosz. Ampervadász kollégám azt mondta hogy: Ha 25A-os a generátor a teljesítménye 300W Az ampert szorozni kell a 12V -al. 25x12=300 Villanyszerelő mondta, ha hülyeség akkor bocsi.
Én ma is géppel jöttem dolgozni, de 22:00 kor mikor megyek haza, nem lesz melegem. :)
Hétvégén szétszedem a gépet és beviszem a téli helyére, és indul a csinosítgatás!

Egyébként ma délután 1 kor jöttem melózni, és gyönyörűen sütött a nap, a két henger szépen röfögött alattam, a króm vakított, a hülyék az autókból irigykedve néztek (mindig azt hiszik, hogy 1-2 éves a gép és rohadtul drága), és én rohadtul jól éreztem magamat. Nem is tudom elképzelni hogy bírom ki ezt a kb. 5 hónapot. :(
Még jó hogy van egy másik beteg hobbim is! :)
Sziasztok kedhetjük , hogy ki hogy téliesíti a motorját, én nem csinálok téliesítést 2-3 hetente megyek vele pár km. -t ha száraz az idő az akkumulátort töltögetem időnként és kész.