Nem szorongattam a nyakát.
Születésétől fogva kancsal volt.
Csak nehéz volt lefotózni. Egyébként valaki ellopta anyáméktól. Valakinek megtetszett. (Nagyon aranyos volt). A Tesója már sokkal kevésbé kancsal.
Ne siesd el azt a motor elrakást.
Simán lehet még vasárnapra Börzsönymenő idő (15-20 fok esőmentes).
Nem szabad hinni az előrejelzésnek, max. 1 nappal előbb.
Valahol az ebay-on láttam led-es napali fényt amit összekellet kötni az indexel és mikor azt használtad akkor az illetékes oldalon az addig fehéren világító ledek elkezdtek sárgán indexelni. Csak valami 115 EURO volt + posta. Ezért nem is baj ,hogy nem találom meg, az túl drága.
akkor kaparod meg magad, ha decemberben lesz megint 20 fok... de tudod mit, ha lesz decemberi gurulás, és tudok menni, akkor van egy helyed a hátsó ülésemen :)
Aztán Téged meg ki a fasz hívott ide fikázni öreg?Ha csak ennyit tudsz és nincs értelmes hozzászólásod akkor húzz a picsába a topicról gyíkarcú barátom! Mindenkitől elnézést,de ez kiverte a biztosítékot!
Köszi a gumiajánlatokat. A motorgumik topikon AncsyGSX-r vebáruházában van minden méret elég jó áron. Brumeszkosz. Ampervadász kollégám azt mondta hogy: Ha 25A-os a generátor a teljesítménye 300W Az ampert szorozni kell a 12V -al. 25x12=300 Villanyszerelő mondta, ha hülyeség akkor bocsi.
Én ma is géppel jöttem dolgozni, de 22:00 kor mikor megyek haza, nem lesz melegem. :)
Hétvégén szétszedem a gépet és beviszem a téli helyére, és indul a csinosítgatás!
Egyébként ma délután 1 kor jöttem melózni, és gyönyörűen sütött a nap, a két henger szépen röfögött alattam, a króm vakított, a hülyék az autókból irigykedve néztek (mindig azt hiszik, hogy 1-2 éves a gép és rohadtul drága), és én rohadtul jól éreztem magamat. Nem is tudom elképzelni hogy bírom ki ezt a kb. 5 hónapot. :(
Még jó hogy van egy másik beteg hobbim is! :)
Sziasztok kedhetjük , hogy ki hogy téliesíti a motorját, én nem csinálok téliesítést 2-3 hetente megyek vele pár km. -t ha száraz az idő az akkumulátort töltögetem időnként és kész.
Ez enyém 99-es 6. hó 10.