Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

munka meló bokalefos...
Kalmi!
Te vagy az első szerintem, aki kimondta, hogy vége a szezonnak, sajnos tényleg nagyon úgy tűnik, hogy ennyi volt idén .

De legalább nem nekem kellett kimondani! Én erre még nem készültem fel! Mi lesz velem a télen?
Kéne szerezni valami szakadtabb kismocit télire
Mivel a motorozáshoz túl hideg volt, és a saját paripát már leszervizeltem, így a páromtól kapott xv 1000 makettet építgettem: csináltam rá villatáskát meg oldaltáskát

Íme egy két nem túl jól sikerült kép:
Alszanak a motorok.
Hullaszag.
Vasárnap szabad leszek, mondtam volna, hogy guruljunk egy utolsót, de 14 fokot és esőt mondanak. Asszem az idei szezonnak nagyjából vége.
5 fok volt mikor jöttem vele haza. 10 perc alatt nem tudott bemelegedni.
Az enyém is könyörög a szívatóért még durrog is a légszűrő felé egy egy kicsit, ezért az ilyen időkben az ETZ-met rakom kivülre a garázsba
én is a 25 ampert olvastam a gépkönvben
Kezdenek hidegre fordulni az esték. Most értem haza. A kis virgács egyre nehezebben melegszik be... nem tetszik neki a hideg idő!

Nem is sokat nyúzom már idén. 1-2 hét és leteszem...illetve szétszedem!
nem értem vagy nem tudom használni a fórumot, hogy mikor ki kinek válaszol .
Lehet igazad van majd utána nézek,a háromfázisú generátorban nem vagyok otthon, az távol esik a távközléstől.
szerintem mivel háromfázisú generátor csillagpontal ezeket az áramokat nem lehet csak úgy összeadni mert nem egy időpillanatban vannak az én műszerem valami átlagot mért az sem egész pontos , kis fordulaton 4 A körül mértem a fesszab, nyitott tirisztorain tud áram folyni rendesen.
Mivel csoki szorítók vannak a három váltóáramú szálban meg mértem a gyári fesszabályozónál is az értékek uganazok.
az egész téma azért merült fel mert alapjárat felett 13,5 v a töltő feszültségem normál fordulaton 12,8 v és olyan fesszabot szeretnék ami 14 v körüli értéket tart , na meg ez motoros téma.
Aztán a cumót viszed hátizsákban.
Nem kell felrakni nyeregtáskát, és nem lesz kormos!
Lehet venni az ebay-on kipuf hosszabitót és nem kormozza össze a nyeregtáskát.

http://www.ebay.de/itm/YAMAHA-...
igen, le van beszélve az eladóval. Pestre elhozza, onnan egy haverom ide. Nekem is megtetszett.
én is csak ötletelek, ne aggódj.
Ha nem felejtem el, holnap fotózok. Majd elküldöm a mailben. Azt azért szögezzük le, most még csak ötletelek, de semmi nincs kizárva.
Szia!
Dobjál fel fotót, és árat a kipuffról légyszi. Vagy ide: jogo@monornet.hu
A postaköltsége minimum 32 EUR.
Lehet de elég ramaty állapotban van. Azt 40 ezrest Te raktad fel? Az megéri a pénzt.
Gondolod, hogy 100 € alatt idejönne?
Ja,ja magyarul már értem.