Szeptember 8.-án 19,10-kor megírtam. Egyébként Yamaha Dabasi szalon hozta meg 53000-ért. Munkadij 10000. haver csinálta. A tünet: üresen pörgött a önindító,nem forgatta a motort. Az a kis eloxált színű alkatrész keresztben eltörött. Gondolom nem réz csak olyan a színe.
Ja megnéztem. Aug. 30.-án Littlerock-nak megígértem,hogy értesítem a fórumot ha eladó lesz a gép. Természetesen gatyába lesz rázva előtte. Múlt héten lett szabadonfutó cserélve schafhausen a gép, erre benyögi a haver,hogy szerinte kinőtte a gépet. Hozzak agy 750 vagy 1,1-est a jövő szezonra. hát így állok.
Igen kell állítani ha nem jó a képe. Bemelegited üzem melegre kiveszed az egyik gyertyát üveggyertya be , beállít gyertya visszarak ,másikhengernél ugyan az a menet.Alapjáraton beállítod utánna vagy 1700-2000 fordulaton megnézed ujra.
Ha beválik nálad én is beszerzek egy garnitúrát. Most,hogy láttam Kalmi79 verdája hogy megy és mennyit eszik,már én vagyok kíváncsi miért kajál a haveré 6,5 körül. Nagyobbra akar váltani a cimborám és jó lenne előtte kideríteni a torkosság okát.
A tökéletes égés beállítására szolgál, rajta keresztűl látod a hengerben a láng szinét és szemre is be állíthatod a tökéletes benzin-levegő arányt. A jó beállításnál a láng szine olyan mint a gáztüzhely lángja vagyis kékes ha sok a benzin akkor sárgás szinű
Sziasztok!
Kitudja mi van a Zsoccca-val ? Utóljára a Karcagi Talira.ment,még mindég a standon van?szólni kéne neki,hogy vége a nyárnak.
Csak nincs valami baj?
Üdv. Mindenkinek.
Ne feledd , ez csak átmeneti megoldás e cserét a télen megcsinálja.
Mondjuk ha nekem ilyen lenne én egyből cserélném, de az enyém mint mondottam volt még 7 mm tud nyúlni.
Ha a feszítő már nem tud kijjebb menni, akkor egyszerű a jelenség, megnyúlt a lánc. Ilyenkor nekem eszembe nem jutna lecsiszolgatni a feszítő házának talpából...tök egyszerűen kicserélném a láncot. Nem akarok senkit megbántani, de ezért necces itthon használt motort venni... ez gányolás.
Zsocca németül tanul, készül "elhagyni az országot"... viccet félretéve él és virul, csak a számítógépe van javítás alatt.
Kitudja mi van a Zsoccca-val ? Utóljára a Karcagi Talira.ment,még mindég a standon van?szólni kéne neki,hogy vége a nyárnak.
Csak nincs valami baj?
Üdv. Mindenkinek.
Mondjuk ha nekem ilyen lenne én egyből cserélném, de az enyém mint mondottam volt még 7 mm tud nyúlni.