Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom,hogy te harmadáért megszerzed az e-bay ról,de fuvarban voltam a svédeknél,mire hazaértem már megrendelte a haverom. Ez van ezt benyelte.
Hű bakker , ez egy kisebb vagyon!
Szeptember 8.-án 19,10-kor megírtam. Egyébként Yamaha Dabasi szalon hozta meg 53000-ért. Munkadij 10000. haver csinálta. A tünet: üresen pörgött a önindító,nem forgatta a motort. Az a kis eloxált színű alkatrész keresztben eltörött. Gondolom nem réz csak olyan a színe.
Mennyiért és honnan szerezted be a szabadon futót és mennyért cserélték ki? Ha nem titok. Meg miért kellet cserélni, mi volt a hiba jelenség?
agy helyett egy.
Ja megnéztem. Aug. 30.-án Littlerock-nak megígértem,hogy értesítem a fórumot ha eladó lesz a gép. Természetesen gatyába lesz rázva előtte. Múlt héten lett szabadonfutó cserélve schafhausen a gép, erre benyögi a haver,hogy szerinte kinőtte a gépet. Hozzak agy 750 vagy 1,1-est a jövő szezonra. hát így állok.
Igen kell állítani ha nem jó a képe. Bemelegited üzem melegre kiveszed az egyik gyertyát üveggyertya be , beállít gyertya visszarak ,másikhengernél ugyan az a menet.Alapjáraton beállítod utánna vagy 1700-2000 fordulaton megnézed ujra.
Kalmi79 is ezzel állította be. Nézted a linket?
Ez jól néz ki. Gondolom közben állítgatni kell a benzin levegő keverék csavarján.
Nekem egy ismerősöm állította be vagy két szezonnal ez előtt de minden tavasszal érdemes ránézni.
Ha beválik nálad én is beszerzek egy garnitúrát. Most,hogy láttam Kalmi79 verdája hogy megy és mennyit eszik,már én vagyok kíváncsi miért kajál a haveré 6,5 körül. Nagyobbra akar váltani a cimborám és jó lenne előtte kideríteni a torkosság okát.
A tökéletes égés beállítására szolgál, rajta keresztűl látod a hengerben a láng szinét és szemre is be állíthatod a tökéletes benzin-levegő arányt. A jó beállításnál a láng szine olyan mint a gáztüzhely lángja vagyis kékes ha sok a benzin akkor sárgás szinű
Valami gebasz van a verdáddal? Mire való az üveggyertya?
Meg jött az üveggyertya, hát az egy macskafing egy kis vacak. lehet ezzel dolgozni?
Hali!

Zsocca németül tanul, készül "elhagyni az országot"... viccet félretéve él és virul, csak a számítógépe van javítás alatt.
Sziasztok!
Kitudja mi van a Zsoccca-val ? Utóljára a Karcagi Talira.ment,még mindég a standon van?szólni kéne neki,hogy vége a nyárnak.
Csak nincs valami baj?
Üdv. Mindenkinek.
Üdv. Egyelőre nincs szándékomban ezzel a jelenséggel foglalkozni. Hajtom a járművet és ha ténylegesen már jócskán lehet majd hallani a hangot akkor.
Igen erősen ugy néz ki.
R-GO? Gányolás.
Igen de az egy lánc csere után egy megfelelő vastagságú alátéttel helyre állítható.
A feszítő házának a talpa nem átmenetileg lett lecsiszolva, hanem végleg!
Az 535-ön a lánc könnyen hozzáférhető a henger felső oldalán.
Ne feledd , ez csak átmeneti megoldás e cserét a télen megcsinálja.
Mondjuk ha nekem ilyen lenne én egyből cserélném, de az enyém mint mondottam volt még 7 mm tud nyúlni.
Ha a feszítő már nem tud kijjebb menni, akkor egyszerű a jelenség, megnyúlt a lánc. Ilyenkor nekem eszembe nem jutna lecsiszolgatni a feszítő házának talpából...tök egyszerűen kicserélném a láncot. Nem akarok senkit megbántani, de ezért necces itthon használt motort venni... ez gányolás.