Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Van egy motor amit megvételre kínálnak, de sokat áll és csupa rozsda a tankja belül. Ez mennyire gáz? Macerás a helyrehozatala?
Köszi előre is!
Itt az előbbi link pontosabban.
http://www.ebay.de/itm/Steuerg...
Ha valakit komolyan érdekel akkor a posta költséget megkérdezhetem hátha elküldi olcsóbban.

http://www.ebay.de/itm/Gleichr...
Srácok akit érdekel lehet figyelemmel kisérni, mst 1 EURo-ról indul kinek mennyit ér meg. Nem lehet Pay-Pal-lal fizetni de bankszámláról lehet utalni ami kb 1500ft pluszköltség.
ebay.de/itm/Steuergerat-Yamaha-xv-535-virago-Bj-1998-/
150916859902?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item23235887fe
Én nem adom olyan könnyen, ugyis rájövök, szezon végén kuplungkosár vizsgálat és csere ha kell!
Mondtam....
Szia!
Az enyém is zörög, amióta megvettem, ugyanúgy. Szerintem sem érdemes foglalkozmi vele.
Ducatistaként erre csak azt tudom mondani király ha csörög hagyd úgy :))
Én is inkább a kuplungkosár csörgésén agyalok.
Mintha itt a fórumon láttam volna egy linket és bele is néztem ,valaki feltette és talán még magyarnyelvű is volt de erre nem esküszöm.. De arra emlékszem hogy volt mert bele is olvasgattam és leírta a kezelőszerveket, Km ora digitális napi számláló nullázását meg ilyesmit.Probáld meg visszakeresni, tuti hogy van itt ilyen link.
Hagyjuk a politikát,mert a többiek azt hiszik hogy agyunkra ment a szezonvég. . Átadom a gépet az utódnak, indul a faszbukolás.
Azok még akkor se fogják gyűlőlni őket, tisztára át van mosva az agyuk!
Ha jövő nyáron behozzák a használatarányos autópálya díjfizetést, a mai 240-250ft./km.-hez hozzájön még 80+ÁFA. Gondold el hogy fogja ez érinteni minden olyan holminak az árát amit szállítani kell? Akkor néhányan majd azok is gyűlölni fogják akik ma isszák a szavait.
Sziasztok!

Tudom, hogy azzal, hogy lecseréltem a virgácsot dragra, úgymond "tipus idegenné" váltam, de egyszerűen nem tudok hová fordulni...a dragstar fórum elég felszínes, még a keresőben sem találok olyan, vagy hasonló témát, amire szükségem lenne. Ha talál valaki valahol MAGYAR nyelvű kezelési utasítást, írja meg ! 1999-es 1100-as Dragstarhoz kellene....Hálás köszönet mindenkinek, aki időt szakít rá!
Engem itt a fórumon senki párállása nem érdekel ,,de én büszkén jelentem, hogy ezt a tolvaj cigányt gyűlölöm!
Akkor te sem kedveled a jelenlegi arrogáns, hatalommániás okostóbiásokat?
Ugyan ez a helyzet lajos király városában Debrecenben is.
A kis betű nem véletlen!
Az a helyzet,hogy nagyon csábító motorral intézni a dolgokat a fővárosban,mert 20-30,perc alatt el lehet jutni mindenhova ahová kocsival 1,5óra. Ez a hajtás benzinbe kerül.
Nekem is 4,5 eszik országúton két nagy oldalsó táskával és két személlyel és 90 -es átlaggal.
Biztosan közrejátszik,de nekem úgy tűnik inkább a budapesti csúcsforgalom etet meg többet mert Kalmi tényleg rendesen húzta hegymenetben is és mégis nagyon jó volt a fogyasztása a guruláson.
Igen az nem árt de egy fontos tényező az hogyan kezeli a gázkart, ha nagyon sportosan megy akkor ez is eszik.
Igen volt ennyi esze a havernak. Most már csak az étvágyát kell csökkenteni. Talán szinkronizálásra is szükség lesz.
Számla van róla mert a magyar ember egyből rávágja , hogy nem is igaz!
Ez zsír új,talán értéknövelő eladáskor ha valaki ismeri a virago achiles sarkát.
Ott is csak ritkán van és használt, de 80-90 euro -ért meglehet venni ha szerencsés vagy.