Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem világít a reflektor kontrollámpája. azt a kis egységet szedjem szét, vagy a fényszóró testben lévő csatikat nézzem meg? Ledek a kontrollámpák, vagy olyan régen még csak sima izzók voltak? Ehhez le kell szdnem a kormányt, máshogy nemigen férek hozzá.
Azt nem néztem de lehet a szezon végén ha a kuplungot baszlatom megnézem azt is.
Hello! Nem lehet hogy a vezérműtengelyen meglazult a fogaskerék? Mert nekem a hondán pl az ciripelt.
Ez a motor fent van a hasznaltauto.hu-n. Vagy az eredeti vagy az új tulaja halt meg vele....

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xv_535_virago-613709
6
Bomlik a kicsike
Üdv a Fórumosoknak!
Eladó V2-es alkatrészek!
Megtekinthetők : bontospityu.hupont.hu
Tel:06703525376
Üdv Kaczkó
Én is a hengerfej felől hallom de nem szelephézag,létezne hogy kikoptak a szelephimba tengelyek?, A könyv azt írja 0,08 mm kopás esetén csere!Zárt szelepeknél én megmozgattam az enyémet de meg se moccant. Hogyan kellene ezt megnézni anélkül,hogy kiszedném és tolómérővel megmérném?
Ok azt megvárom,de szerintem nem szelephézag. Vagy 2éve mikor kezdtem észrevenni a ciripelést szelephézagot beállítottam nem szűnt meg. Most vagy 3 hete szelephézag ellenőrizve egy keveset kellet csak állítani de így is benne volt a tűrésbe, ciripelés nem szűnt meg. Így a szerény véleményem az ,hogy nem szelephézag okozza. De akkor miiiii?
Yamahakon altalaban nincs olajnyomas visszajelzo lampa. Van ugy hogy az inditogomb benyomasakor ellenorzi az olajszint jelzo lampa epseget van ugy hogy csak a gyujtas raadasakor villan fel egy masodpercre. Tipusa valogatja.
Sziasztok!
Véletlenül nincs valakinek elfekvőben egy 250 viragohoz gyári v nyitott kipufogója?Az enyémen teljesen gyári van,és szeretnék rá kicsit férfiasabb hangot.Nem szeretném az egyetlen gyári rendszert szétfurkálni,elvagdosni.Segítségeteket előre is köszönöm
ahaaa! Köszi, tényleg nem gondoltam erre. Az olajnyomást akkor mi jelzi?
Szia Sibra!

Nincs olajnyomás.....amit Te annak gondolsz, az az üzemanyag tartalék szint jelzője!
Remélem nem közülünk volt valaki...

http://totalbike.hu/hirek/2012/10/01/ismet_motorbaleset_a_
mecsekben/

Nyugodjon békében!
Hogen kuplungja meglepően halk. Alig érezni különbséget a behúzott és kiengedett állapot között, hangban és rázásban.
A kis ciripelést vagy enyhe csattogást én a hengerfej felől hallom, ami miatt azt gondolom, hogy ez inkább szelephézag probléma. Amúgy nem vészes a hang. Az igaz, hogy az enyém pl halkabb, de nekem meg a kuplungom hangosabb. Nem kell parázni ezeken a dolgokon. Egy elavult, 25 éves konstrukciójú, ősrégi levegős, kétszelepes vékettesről beszélünk könyörgöm. Pont ebben van a szépsége. Zakatol...hát Istenem.
Üdv. Az az igazság hogy nem voltam vele seholsem mert vártam hátha tud valaki valami okosat mondani. Ma délután voltam Zuglóban kalmi79-nél karbi szinkront csinált, és ő azt mondta hogy ez nem kuplung hanem szelephézag probléma. Hát így álok. A héten egyeztetek a szerelővel és elviszem hogy orvosolja a hibát. Utána jelentkezem.
Természetesen hideg motorról beszélek..
A nyári hőségben simán beindult elsőre mindig, szivató nélkül.
Halihó!
Most, hogy nem éppen nyári hőség van, ha indítom a Virgácsot, előtte ráhúzom a szivatót. be is indul, de rögtön leáll.
Ha húzom neki a gázt, akkor nem teszi ezt, de egy srác azt mondta, nem kell neki gázt adni, ha a szivató ki van húzva. Ettől függetlenül húzzak neki egy kis gázt szerintetek?
Kalmi79: Az nagyon jó fogyasztás,főleg a tegnapi hajtás után. Nekem 300km feletti a hatótáv ezért nem tankoltam,de szerintem a Katana ilyenkor jóval többet eszik. Sajnos a körmöspacalt nem hagyhattam itt. A nők nem értenek az ilyesmihez minálunk.
A feladónak kell berakni a pipát de most már jó. A válasz erre nevezetű gombra kell kattintani, Te biztosan új hozzászólásként írtál.
Nekem be van pipálva .Hát neked ? Szerintem neked kellene bepipálni.
Na most már jó!
Nem kapok értesítést emailben mikor válaszolsz a fórumon, be van téve a pipa az emailban értesítést kérek kockába?
Nem kell azokat sem félteni ,hiszen több milliós traktorral járnak.Tudom nekik dolgozom.