A fórumon ugy írd a válaszod,hogy kattints a válasz erre nevezetű virtuális gombra, na akkor bejön a hozzászólás ablak, megírod elküldöd és kapok egy értesítést emailon,hogy valaki válaszolt a hozzá szólásomra.
Mi tegnap a Balaton északi partján pirítottunk úgy 80-120- as átlaggal a fogyasztás 5.5L.Dimbes-dombos kanyarok , borospincék Badacsony, szüreti felvonulások, az idő meg szuper.Mi kell még?
Üdv mindenkinek! Brumeszkosz megkaptad az e-mailt ?Küldtem a motor hangjáról egy videót hogy hajad ,hogy mennyire nyitott. Összehasonlítás miatt küldtem.
A másik kérdése: A lámpatest alul és felül nyitott. A vezetékek simán beázhatnak, igazából nem tudom mit csinálja ezzel. Ha a lámpatest felső nyitott részét valahogy bezáróm, akkor az esetlegesen becsorgó vizet bezárom, nem tud szellőzni. Mindenkinek ilyen?
Ez a kis vacak feszíti a búrát, hogy ne lötyögjön a helyén. két oldalt meg ugye a rugós menetes hosszú csavar, amivel állítani lehet a dőlésszöget.
Szerintetek jól tettem be a helyére?
Segítség kellene. Szétkaptam az első fényszórót, és az a kis hajlított rugó kiesett a helyéről. Nem tudom, hogy így jól tettem-e vissza, mert csak kikövetkeztettem:
http://goo.gl/maps/6zEsd
Budapest, Szentendre, Pomáz, Csobánka, Pilisvörösvár, Piliscsaba, Tinnye, Úny, Máriahalom, Epöl, Bajna, Szomor, Zsámbék, Páty, Budakeszi, Budaörs, Budapest!
4,5 öt eszik a virgács, és ebben benne van a tegnap délutáni odahúzós, kanyarvadászat is!
Szerintetek jól tettem be a helyére?
Segítség kellene. Szétkaptam az első fényszórót, és az a kis hajlított rugó kiesett a helyéről. Nem tudom, hogy így jól tettem-e vissza, mert csak kikövetkeztettem: