A jobb kormányoldalon ( nem a Fideszre gondolok) van egy kapcsoló. "FUEL" RES vagy ON állásba. Kérdésem, hogy ez elektromosan kapcsolható "tartalék" üzemanyagállást jelöl? És ha igen, akkor hogy tudom megállapítani, hogy működik-e?
Amerikai áltankos a gépem, az igazi tank a seggem alatt lapul.
Az enyémre is azt mondta egy szerelő úgy egy éve,hogy lágyabb mint kéne de se a gumit se a vezetésben nem zavar.Sőt még bírom is ha nagyobb fékkel kell megállnom a pirosnál frankón leng egy kicsit az eleje nem olyan merev mint az endurómé.Hiába , ezek a motorok élnek.
Ez most ennyinél tart mennyit adsz érte? Ehhez még jön vagy 22 Euro posta költség.
Mondjuk azt írja, hogy a minimálárat nem érte el az ajánlat, így nem tudni mennyi az alsó határ de lehet próbálkozni.
Fingom sincs.. Én csak annyit dumáltam meg haverral ,hogy pesti oldal! :D Igazából úgy volt ,hogy ketten megyünk, de felvettettem az ötletet ,hogy jöhet bárki, és ő mondta zsír király persze! Annyit tudok ,hogy pesti oldal...
Ennél kicsit többet szeretnék motorozni, a párommal dél körül indulunk a képen csatolt gurulásra. Persze aki akar, ide is lehet csatlakozni.
Utána ha össze tudjuk hozni időben a találkát, én benne vagyok Szentendréről dobogókőre egy közös gurulásban.
Csörögj rám délelőtt, vagy írd meg a számod és felhívlak.(9-ig biztos alszom)
Az a Lajosforrás lesz. 89Aug-tól91Febr. -ig katonáskodtam arrafelé. Van ott egy régi turistaház is. Sok dobi színhelye volt, felidézném az emlékeket ha nem zavar egy öreg sornégyes cápa!
Hali. Szentendrén megnézünk valami forrást ami lehet már ki apadt amúgy.. xd Aztán elmegyünk Dobogókőre. Onnan meg haza. Holnap 15:00-kor találkozunk az Árpád hídnál, aki szeretne jönni.
Én is egy ideje rövidült rugóval járok. Amióta megvan. Ez nem hirtelen változás volt, vagy legalábbis nem derül ki belőle, mennyire hirtelen lágyult ki az eleje.
Na dumcsiztam a Yamahásokkal. Ők azt mondják ,hogy szerintük nem rugó. Igazából ott a helyszínen megnézték kapásból és mondták is ,hogy mi a baja. Nem kell 50ért rugót venni. :D De lesz költség biztosan sajnos... :( Lényeg ,hogy tudják mi a gond és megtudják csinálni. Azért köszönök mindenkinek mindent.
Olyan nincs,hogy rugó összeesés.Egy rugó akkor esik össze ha eltörik.Lassú elfáradás az van minden rugónál de azt már egy éve érezned kéne vagy két éve.Ha egyik hónapról a másikra lett sokkal rosszabb akkor nem rúgó.Ne engedd magad nagy költségekbe verni amíg nem tuti.
Akkor bocsi a félrevezetésért (remélem nem vágod le a nyakam ).
Csak azért írtam, mert bringa-telóknál többször találkoztam ilyen problémával.
Rugót összeesni még nem láttam, de jó tudni hogy ilyen is elúőfordulhat.
Szombatra picit hosszabb, Pomáz-Eszetrgom-Pilismarót túrára gondoltam.
Fotók jöhetnek, azoktól akik csináltak!