Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor javasolnék egy cserét. Elképzelhető, hogy ez a titok nyitja. Nálatok ez hálistennek 5 perc. Én le kéne bontsam a karbikat ehhez...
És szerinted jól tettem, hogy a nagyobb számú tűt tettem a hátsó hengerhez? Annak mintha magasabbra menne a ferdére köszörült csúcsa, kvázi ez több benyát biztosít adott tű állásnál.
Mindig a hátsó az 1.
Össze van szinkronozva. A múlt héten csináltam meg.
A manualokban megadott 1. számú henger melyik? Az első vagy a hátsó?
Megfogod a kiszedett golyókat, megszámolod, hány kell belőlük, bemész egy csapágyboltba és bevásárolsz új golyókból. Nem egy drága móka. Vegyél grafitos zsírt is.
Nincs beszinkronozva a két henger. Kezdd azzal.

Ilyen tűkről speciel még nem hallottam. A manual se.
Innen letőltheted a robbantott ábrát.
http://www.manualedereparatie....
Blackiex! Van valami észrevételed a jelenségemmel kapcsolatban?
Üdv .A virgácsból a 700-as meg a 750-s a legjobb kiadás szerintem.A többi is jó csak mindegyikbe tettek felesleges elektromos kutyagumit.A tankfestést egy Luke szignós emberke csinálta rá 1995-ben gondolom valahol külföldön.Tudott a pali.A szép motor mindig jobban megy mint a koszos.Érted.
Sziasztok Riderek!

Ma szétburítottam a mocim elejét, kormánycsapágygond miatt.
Kérdésem a következő, kérlek Titeket, segítsetek, ha tudtok:

Alsó+felső kormánycsapács méretei, valamint robbantott ábra.

Tiszta gáz emelőn látni a vasat, a szezon meg még majdnem tombol...
Aztán majd ha lesz egy kis időm a héten, szétburítom a szabadonfutót is. Megnézem, hogy mi a helyzet vele.
A gép sztenderen, engem szét...sz az ideg, mert ez megint zsebbenyúlós játék lesz(mind a csapágyazás, mindpedig a szabadonfutó).

Na mindegy, válaszotokat előre is köszönöm.

Üdv: Thor
Email-od kukkold meg.
Szia Robin62! Az index lámpák különböző típusuak, vagy csak a kép csalóka? A krómozás milyen állapotban van? Üdv
Na, ma mégegyszer alaposan kitisztítottam a karburátorokat, kicseréltem a szívócsonkon lévő O gyűrűket és az alapjárati keverékcsavar o gyürüit is. Az eredmény ugyanaz, magyarul az első henger szépen jár 1-2 fordulatnyi kicsavarásnál, a hátső henger, hogy elinduljon egyáltalán alapjáraton, ahhoz 5 fordulatot kell kitekerni az alapjárati csavart. Amúgy megnéztem, és a két karbiban nem egyforma a síber tű. Van egy DZ13 és egy DZ14. A 14-est tettem a hátsó hengerhez, és a 13 ast az elsőhöz. Jó az így?
Nem tudom miért kell ennyire bedúsítani az alapjárati csavart a hátsó hengernek... majd ha megjön az üveggyertyám, megnézem mi a stájsz odabent.
köszi
Mikor ki volt véve a láncfeszítő benyultam a lukon és megnyomkodva a konkrét láncfeszítést végző bizbaszt , tudodd azt a hoszukás valamit aminek a tuloldalán van a lánc azt nem találtam lazának. Ugye ha laza lánc és kiszerelem a feszítőt akkor a lukon benyulva érezni kéne a lánc lazaságát? Vagy rosszul okoskodom?
Kézzel sokkal kisebb erőt tudsz rá kifejteni. Engem is átvert a cucc.
Egy hét minimum a posta.
EZ akkor jó Ha az eredetin a ricnik már ellégé megvannak kpopva és hirtelen gázelvételkor visszaugorhat egy-két fogat a ricni, de ha arugó jó akkor kis idő mulva ujra feszít.

Tegnap mikor kivettem az egyiket akkor megnéztem a ricnis részt és nem tudtam kézzel visszanyomni addig mig a rugó a nyagy csavar alól kivételre nem kerűlt, tehát nagy valószinűséggel nekem a ricnik nincsenek elkopva.
Üdv. Azt szeretném kérdezni hogy a megrendelt árut mennyi idő után szoktad megkapni. Tegnap délután kivettem a fesszabályzót, mostmár csak az várnom kell a jóra.
Az valóban sok érte.
51 dollar. De sajna nincs 535-oshoz. A kollegam TLR-jebe 134 ezer merfold van. Azaz Kb 190 ezer kilometer. Eredeti vezermulanccal. A tiedben sem rossz. De egyebkent mikor kiveszed a feszitot latnod kellene mennyire van elore csuszva. Ha csavaros akkor egy csvarhuzoval tartsd hogy ne forduljon mikor kiveszed maskulomben kiugrik es akkor nem latod. Ha a ricnis tipusu akkor csak a ruggokat kell kivenni mielott leveszed a feszitot.
Részletesebb képek itt:

http://www.ebay.com/itm/manual...

aki ismer szakit, és tudna gyártatni, 2 db-ra vevő vagyok.
Persze hogy jobb, amíg el nem kopik. Utána vegyél 40 rugóért újat. És persze mindjárt kettőt. A kézi állítású kb. örökös. Az automata annak jó, aki nem nyúl a vashoz - és annak is csak X évig persze.
RC51 Nem Neked illett volna lefordítani, hanem nekem illene tudni angolul ! Azért köszönöm !